Nybörjarguide för Emercoin: Cryptocurrency & Blockchain Platform

Emercoin Guide

Emercoin är både en blockchain-serviceplattform och en digital valuta. Emercoin anser sig vara den främsta offentliga blockchain för att leverera decentraliserad och säker affärsverksamhet. Den offentliga Emercoin-blockkedjan förlitar sig på EMC, Emercoin-kryptovaluta, för att leverera en rad tjänster.

Emercoin webbplats

Vad är Emercoin-tjänsterna?

Emercoin blockchain stöder en lång lista med tjänster och verksamhet för företag. EmerDPO är en förfalskningstjänst som levererar digitalt bevis på ägande för både digitala och fysiska tjänster och varor. EmerDNS tillhandahåller domännamntjänster, till exempel inspelning, säkring och bevis för ägande. Magnet är en distribuerad torrentspårare som hjälper till med fildelning på internet.

Emercoin-tjänster

EmerTTS levererar digital tidsstämpling, medan EmerLNX är för decentraliserad betalning per klick (PPC) -annonsering. EmerSSL tillhandahåller decentraliserad hantering och autentisering av SSL-certifikat för klientserver samt SSL-baserad autentisering utan lösenord. Detta fungerar med InfoCard, som lagrar elektroniska visitkort.

EmerSSH är en form av decentraliserad säker skalhantering samt åtkomstkontroll, något som varje webbplatsadministratör behöver. Slutligen är ENUMER den distribuerade katalogen för en direktanslutning till de olika VOIP-servrarna, även beskriven som en blockchain-baserad telekommunikationsplattform..

Vad skiljer Emercoin ut?

Med så många blockkedjor som erbjuder tjänster syftar Emercoin till att skilja sig från sitt dataorganisationssystem. Det systemet låter de olika tjänsterna använda värdefull information utan behov av komplicerade kodningsspråk eller stora mängder lagringsutrymme.

Vilka fördelar erbjuder Emercoin?

Emercoin ger användarna säkerhet eftersom en robust konsensusalgoritm skyddar all data som lagras och körs i sin blockchain. Denna algoritm inkluderar både gruvbevis och bevis på arbete.

Emercoins

Dessutom är Emercoin mycket tillgängligt, vilket gör det möjligt för företag överallt i världen att säkert komma åt data och använda tjänsterna i Emercoin blockchain. Emercoin kan också hjälpa företag att flytta sina viktiga tjänster till en säker plattform som utnyttjar blockchain-tekniken.

Hur använder du Emercoin Blockchain?

För att dra nytta av någon av ovanstående tjänster behöver du bara EMC. Någon av de tjänster som erbjuds av Emercoin Blockchain använder endast mycket små fraktioner av EMC, så din kryptovaluta går längre.

Vad ska du veta om EMC

Att få EMC eller Emercoin är faktiskt väldigt enkelt. Börja med få en plånbok, som du kan hitta för Windows, Mac eller Linux. Köp sedan mynten på en av börserna som inkluderar EMC. Emercoin föreslår Indacoin, trots sina höga provisioner, tack vare dess snabbhet och användarvänlighet.

Emercoin plånböcker

Under de senaste tre åren har EMC-växelkursen ökat 102 gånger, vilket tyder på en stark tillväxthistoria. På grund av beviset för insats har Emercoin en garanterad avkastning på 6 procent årligen.

I skrivande stund var Emercoins 24-timmars volym $ 988,128 USD eller 101,91 BTC med ett börsvärde på $ 170,898,886 USD eller 17,625 BTC. Den cirkulerande leveransen är 41 473 870 EMC och den aktuella växelkursen var 1 EMC för 4,12 USD eller 0,00042496 BTC. Naturligtvis flockar dessa siffror regelbundet.

Vilken typ av företag använder Emercoin Blockchain?

Emercoin listar flera företag som använder sin teknik. Dessa inkluderar företag från en rad branscher, till exempel ett dokumenthanteringsprojekt, en decentraliserad internationell marknad som ägnas åt bilrelaterad data, ett decentraliserat verktygs- och fastighetsbolag, ett företag som låter användare notera den tid de spelade in en video, en frakt levererar e-marknadsplats och ett lantbruksföretag som förlitar sig på tekniken för sin decentraliserade aktiebok för att dela ut utdelningar och emittera aktier.

Företag som använder Emercoin

Det finns också en gratis tjänst som använder EmerSSL för att ge webbplatser möjlighet till lösenordsfri autentisering och en ICO-projektaggregat som förlitar sig på lösenordsfri autentisering för säkerhet, både som företag och för ICO-projekt som listas. Du kan också hitta Emerson på RedHat och Microsoft Azure-molnet.

Vad har Emercoin uppnått?

Emercoin började i december 2013 i form av en Peercoin-gaffel. Under 2014 lade den till STUN IP discovery och Name-Values ​​Storage, som är en universell pålitlig plattform som arbetar med externa blockchain-baserade tjänster. Det implementerade också EmerDNS det året. 2015 implementerade den blockchain-baserade säkerhetstjänster och lade till EmerSSH, EmerSSL och InfoCard. Det lade också till koncepten för Magnet, EmerTTS och EmerDPO.

2016 såg ett partnerskap med Microsoft BaaS-programmet och lanseringen av MS Azure-applikationen “Blockchain Engine.” I år inkluderade också den första verkliga användningen av EmerDPO, en dragoptimeringsverktyg för att förhindra onödig inflation av blockchain och distribuerade dynamiska kontrollpunkter. År 2017 lade Emercoin till RedHat och introducerade sin gruvmekanism som kombinerar PoW, PoS och sammanslagen gruvdrift. Det är då kärnförbättringar, som full decentralisering, inträffade. Det började också det offentliga testnätet, skapade ENUMER och lade till on-the-fly-möjligheten att utbyta Emercoin i andra kryptor via externt växel-API..

Emercoin färdplan & Framtida planer

År 2018, laget vill släpp kärnplånboken 0.7.0, som kommer att innehålla ett DNS-delsystem, förbättrad kärnkärna och Segwit. De hoppas också kunna implementera ATOM, som är ett säkert protokoll för peer-to-peer-försäljning av NVS-poster utan deponering och implementera andra generationen Randpay, Lottery-modellen.

Mellan 2019 och 2021 kommer de att integreras med Bitfury-protokollet Exonum, förbättra sina befintliga tjänster, utveckla nya tjänster och produkter, integrera med Lightning Network och redesign EmerLNX för en CPA-modell.

Emercoin färdplan

De vill också antingen skapa ett partnerskap med en befintlig certifieringsmyndighet eller skapa ett eget, så att de kan generera SSL-certifikat för webbsidor inom EmerDNS. Slutligen syftar de till att utveckla en webbläsare baserad på Chromium-motorn. Denna webbläsare kommer att samla sina tjänster “out of the box”, inklusive transparent EmerDNS-åtkomst, och inkludera deras CA-betrodda root.

Slutsats

Emercoin ger företag en omfattande lista över blockchain-baserade tjänster på sin egen blockchain-plattform. Emercoin utformades för att vara lättare att programmera, vilket gör det enklare att producera fler tjänster och produkter. EMC-myntet är din biljett till att dra nytta av Emercoin-tjänster, och du kan hitta det på flera kryptobörser. Emercoin är verkligen användbart, och många företag har redan utnyttjat sina tjänster.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me