Nybörjarguide för centralitet: Peer to Peer Marketplace för dApps

Nybörjarguide för centralitet

Centralitet är en satsningsstudio som arbetar med viktiga innovatörer inom branschen för att utveckla en marknadsplats fylld med decentraliserade applikationer (dApps). Med dessa applikationer kan konsumenter hantera sina dagliga upplevelser och uppgifter via peer-to-peer-transaktioner. Den viktigaste delen av Centrality är att användare förlitar sig på en enda inloggning och blockchain-aktiverad infrastruktur för alla dessa applikationer.

Centralitet

Det växande teamet bakom Centrality är bland ledarna för blockchain venture studios över hela världen. Det finns 75 personer på laget i Auckland, Singapore, Melbourne och London. Centrality har också stöd av ett globalt nätverk av investerare med en gemensam vision att hjälpa världen att använda blockchain för att möjliggöra framtiden.

Hur använder Centrality Blockchain?

Centrality anser att deras metod för att använda infrastruktur är “blockchain agnostic.” På webbplatsen definieras detta som att använda flera olika protokoll, inklusive ett av Centralitys egna som visar stort löfte. Med blockchain kan Centrality leverera en marknadsplats som är decentraliserad och skalbar.

dApps

Dessutom använder Centrality smarta kontrakt, inklusive ett brett utbud av kontrakt för olika ändamål. De kan användas för att inbyggda användare, dela intäkter, betala säljare, belöna tokeninnehavare, utbyta tokens och hantera identitet. Alla smarta kontrakt kommer att offentliggöras.

Varför skapade teamet centralitet?

Teamet bakom projektet skapade Centrality som svar på behovet av en rättvis, lika värld för användarna. De känner att i stället för att stora internetföretag kontrollerar användardata kommer Centralitys marknadsplats att se till att människor kan kontrollera sina data. Samtidigt kommer det att ge mindre företag chansen att arbeta tillsammans och förbättra deras chanser att lyckas.

Hur fungerar centraltekniken?

Plattformen bakom Centrality skapar grunden för marknaden. Applikationer kan sedan gå med på den här marknaden genom att helt enkelt ansluta till plattformen. När användare registrerar sig för en enskild applikation kan de automatiskt välja att delta i någon eller alla andra applikationer på plattformen utan ytterligare steg krävs. Varje applikation kan fokusera helt och hållet på att utveckla sina egna affärer och partnerskap, såväl som ombordkunder, vilket hjälper handlarna med effektiv resursanvändning och kunderna med användarupplevelse.

Teknologi

Vad är Centrality’s Real-World Experience?

Medan många blockchain-projekt helt enkelt arbetar mot ett långsiktigt mål och inte har några slutförda projekt ännu, har Centrality redan ett ekosystem med verkliga applikationer, och det ekosystemet fortsätter att växa. Den har också en aktiv användarbas och intäkterna fortsätter att öka. Faktum är att Centrality redan har mer än 20 applikationer, som alla redan är funktionella och har genererat värde. Applikationerna arbetar tillsammans och hjälper andra att växa.

Även med den verkliga erfarenheten och den solida grunden har Centrality ett seriöst mål för framtiden: mainstream-adoption.

Vad är centralsatsningar?

Centrality Ventures är inkubatorn som helt nedsänker projekt i blockchain och är mycket flexibel. Det gör det möjligt för företag att skala inom blockchain-ekosystemet. Teamet uppmuntrar dem med bra idéer för plattformar eller projekt som skulle kunna dra nytta av den blockkedjebaserade teknikstacken, inklusive plattformar på infrastrukturnivå och kundinriktade applikationer som påverkar.

Ventures

Med Centrality Ventures kan företag se lägre kostnader och mindre tid på att arbeta för att få sina visioner på marknaden tack vare ekosystemets kombinerade skala. Systemet är komponentbaserat så att du kan ha fullständig flexibilitet över produkten. Ansökningsförfarandet för satsningsprojekt har redan avslutats och programmet började 4 april.

Vad är CENNZ-token och vad ska du veta om det?

CENNZ är verktygstoken bakom Centrality och den ansluter marknadsplatsapplikationer med användare och programvara. Applikationer kan lita på token för att köpa moduler som de behöver för att snabbt integrera och bygga sin applikation. De kan också använda CENNZ som en belöning för remisser från andra applikationer eller belöna kunder för att delta. Kunder kan ta emot sina CENNZ-tokens från olika appar och utöka sin tokenportfölj. CENNZ kan användas i alla delar av marknaden.

CENNZ-token

Det finns till och med en CENTRAPAY-plattform som köpmän kan använda för att tillåta användare att köpa fysiska varor i verkliga transaktioner med CENNZ. Dessa transaktioner kommer att ske precis som alla andra i ett traditionellt PoS-system eller webbkassa.

Istället för att brytas, myntas CENNZ-tokens och tjänas sedan, och mängden tokens kommer bara att utfärdas under huvudförsäljningen. Eftersom användningen av Centrality och efterfrågan på plattformen och dess applikationer ökar, kommer efterfrågan på tokens att öka, sannolikt öka dess värde.

Centrality skapade CENNZ för att följa Singapore och Nya Zeeland lag. Token är en juridisk enhet med en oberoende styrelse. Tack vare arbetet med WongPartnership och Bell Gully för deras skatte- och finansmarknadsexpertis har token en effektiv, kompatibel struktur.

När var tokenförsäljningen?

CENNZ-tokenförsäljningen har redan avslutats. Över 8000 AML- och KYC-registrerade köpare använde Blockhaus-försäljningsapplikationen för att investera med över 265 miljoner dollar i pant. Den siffran leder till att CENNZ-tokenförsäljningen är bland de mest populära ICO-erna någonsin. Både förförsäljningen och huvudförsäljningen hade en hård cap på 100 miljoner dollar som en del av Centralitys mål att ha en ansvarsfull lanseringskampanj.

Eftersom tokenförsäljningen sålde slut på rekordtid erkänner Centrality att vissa investerare ville delta men inte gjorde det i tid. Teamet uppmuntrar de potentiella investerarna att behålla sina medel i Blockhaus-försäljningsappen och antyda till ett annat token-försäljningsmeddelande på bara några veckor.

Endast 70 procent av det totala antalet tokens kommer att säljas. Ytterligare 25 procent kommer att användas för att köpa immateriell egendom på den plattform som Centrality Investments ägde. De sista 5 procenten avsätts som reserv för plattformen.

CENNZ kan för närvarande endast köpas på Cryptopia-börsen.

Slutsats

Centrality erbjuder redan en peer-to-peer-marknadsplats där handlare kan erbjuda applikationer och använda blockchain för att förbättra deras och kundernas upplevelse. Med planerade utvidgningar och tillväxten av ansökningar har projektet potential att starta. En stark punkt i Centrality är det faktum att det redan har funktionella applikationer och tjänster, något som de flesta företag inte har så snart efter sina ICO, än mindre före dem, som Centrality gjorde.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me