Nybörjarguide för att förnya: Blockchain-Based Review System

Revain Guide

Förnya utnyttjar blockchain-tekniken för att revolutionera hur vi lämnar recensioner. Det marknadsför sig som den “första pålitliga granskningsplattformen, byggd med blockchain-teknik.” Detta är den enda plattformen för affärsgranskning som baseras på blockchain.

Revain Guide

Teamet bakom Revain inser att det i dagens värld är en av de största faktorerna som avgör vilken produkt människor köper är recensioner. Tyvärr har de företag som är värd för och hanterat recensioner varit kända för att redigera och ta bort recensioner. För att göra saken värre visar forskning att mellan 20 och 60 procent av alla recensioner som finns online är falska.

Tänk också på att varje positiv recension lockar cirka fyra kunder och en negativ avskräcker ungefär 11. Med så många försäljningar på spel är det vettigt att företag vill ha falska positiva recensioner. Revain ändrar allt detta med en granskningsplattform där du inte kan ändra recensionerna.

Hur behandlar Revain problemet?

Revains stora skillnad är att den är baserad på blockchain, så när en recension har publicerats kan den inte ändras eller tas bort. På så sätt kan företag inte justera befintliga recensioner så att de ser bättre ut eller betala någon annan (som de som ansvarar för webbplatsen som recensionerna finns på) för att göra det.

Revain täcker flera segment, inklusive recensioner om ICO: er, kryptovalutautbyte, e-handel och snabba konsumentvaror (FMCG).

Hur förhindrar förhindrande företag från att publicera falska recensioner?

Även om en recension inte kan ändras eller raderas, finns det fortfarande potential för att publicera falska recensioner. För att bekämpa detta har varje användare en gräns för att lägga upp fem recensioner varje dag. Det finns också ett Know Your Customer-system som förhindrar massregistreringar så att ett företag inte bara kan anställa någon för att göra 20 olika konton och lägga upp 100 recensioner av sina produkter. Känn din kund skyddar dig också från överskott. Med smarta kontrakt och DAO behöver användare inte lita på plattformen för att göra någonting utom att det finns.

Revain Network Effect

Dessutom måste varje Revain-granskning genomgå en tvåstegsverifieringsprocess för att förhindra falska inlämningar. Det första verifieringssteget är artificiell intelligens, medan den andra verifieringen är manuell. Den artificiella intelligensen är en del av ett nära samarbete med de högteknologiska IBM AI-systemen. Maskininlärningen kommer att upptäcka alla typer av obefogad text, inklusive missbruk, översvämning och skräppost. Revain hjälper till att förse världen med en autentisk bas av mänskliga åsikter för datorer, som teamet anser är nödvändigt när fler relationer mellan maskin och maskin utvecklas.

Vad är några viktiga komponenter i Revain?

Revain har två tokens. RVN ger användarna en motivation att fortsätta att vara aktiva. Den andra token, R, arbetar med en icke-linjär konverteringsmekanism för att skapa en intern token som är helt stabil. Dessutom gör Revains användning av Ethereum-plattformen att systemet kan vara transparent för att garantera oförgänglighet och oföränderlighet.

Hur kan användarna dra nytta av Revain?

Den mest uppenbara fördelen med Revain är att de som besöker plattformen får tillförlitliga recensioner om de produkter eller tjänster de är intresserade av. På så sätt kan de fatta ett välutbildat beslut utan att behöva oroa sig för falska recensioner. Dessutom belönas de varje gång en användare publicerar en recension. De får RVN-tokens om deras recension passerar filtreringsfasen, vilket någon äkta bör göra med lätthet.

Varför använda Revain?

Kommer Revain att hjälpa marknaden?

Teamet på Revain känner också att plattformen kommer att hjälpa marknaden via tillförlitliga recensioner. De med dåliga recensioner och dåliga betyg kommer att ha färre kunder om de inte förbättrar sina produkter. Samtidigt kommer de företag som producerar bra produkter att få positiva recensioner och få kunder. Resultatet borde vara färre dåliga produkter eftersom efterfrågan på just dessa varumärken minskar.

Hur kommer företag att dra nytta av Revain?

Företag kommer också att dra nytta av Revain genom att få verklig feedback från sina kunder. De kan höra vad deras kunder verkligen tycker om sina produkter utan att undra vilka recensioner som ligger i deras favör eftersom granskaren fick betalt. Istället kan de faktiskt lära sig vad kunder tycker. När ett företag producerar en kvalitetsprodukt kan Revain förbättra sin försäljning i takt med att fler kunder ger positiva recensioner.

Kan recensioner ifrågasättas?

Det är möjligt för recensioner att ifrågasättas, precis som ett företag kan svara på en recension på en webbplats och ta itu med kundfrågor. Skillnaden är att hela konversationen visas offentligt och för alltid, så det finns inget sätt för företaget att dölja dålig kundservice. På samma sätt kommer alla att veta om någon ljuger om kvaliteten på sin produkt i hopp om att säljaren kommer att skicka dem en ersättare gratis och låta dem behålla den gamla. Varken granskaren eller företaget i fråga kan dölja något med blockchain som lagrar konversationen.

Hur fungerar Revain med resten av Blockchain?

Förutom att tillhandahålla recensioner för tjänster och produkter kan Revain inkludera recensioner för ICO och mer. Med tanke på branschens stora omfattning och dess nuvarande tillväxt kan detta vara mycket viktigt. Revain påpekar att precis under första hälften av 2017 samlade ICOs över 1,3 miljarder dollar i intäkter, utan något sätt att veta vilka företag som kommer att leverera kvalitetsteknologi och innovationer. I framtiden kan Revain vara ett sätt för användare att dela insikter som detta.

Revain R Token

Hur man köper Revain R Token

Nu är token-försäljningen över. Du kan köpa tokens på olika börser.

Du kan inte köpa R med “Fiat” -valutan så du måste först köpa en annan valuta – de enklaste att köpa är Bitcoin eller Ethereum som du kan göra på Coinbase med banköverföring eller betalkort / kreditkort och sedan byta för R vid ett utbyte som Kucoin.

Registrera dig på Coinbase

För första gången köpare av kryptovaluta rekommenderar vi att du använder Coinbase för att göra ditt första köp – det är lätt att använda, helt reglerat av den amerikanska regeringen så att du vet att det är en av de säkraste och mest ansedda platserna att köpa kryptovaluta från. Coinbase erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum med ett kredit- eller bankkort eller genom att skicka en banköverföring. Avgifterna är högre för kort men du kommer att få din valuta direkt.

Du måste utföra viss identitetsverifiering när du registrerar dig eftersom de måste följa strikta ekonomiska riktlinjer.

Se till att du använder vår länk för att registrera dig, du kommer att krediteras $ 10 i gratis bitcoin när du gör ditt första köp på $ 100.

Coinbase webbplats

För att komma igång, klicka på “Registrera” -knappen där du kommer till ett registreringsformulär där du måste ange ditt namn, e-post och välja ett lösenord.

Köp Ethereum

För den här guiden kommer vi att köpa Ethereum för att byta mot vår målkryptovaluta. Anledningen till detta är att det har mycket billigare avgifter än bitcoin för att skicka och transaktionen sker också mycket snabbare. Så i Coinbase, besök fliken “Köp / Sälj” högst upp, välj “Ethereum”, välj din betalningsmetod och ange beloppet du vill köpa – du kan antingen ange ett belopp i US-dollar eller ett antal Ether.

Köp Etherum

Du kommer då att bli ombedd att bekräfta din transaktion, om du betalar med ett kort kan du behöva göra en verifiering med din kortleverantör. När det är klart kommer ditt Ethererum att läggas till i ditt konto.

Köp R ​​på Kucoin

Du kan nu skicka din Ether över till Kucoin för att göra ditt köp av Revain. Läs vår fullständiga recension här om du vill veta mer om Kucoin, inklusive hur du registrerar dig och handlar.

Kucoin

Revain finns också på följande börser:

  • OKex
  • HitBTC
  • Cryptopia
  • Mercatox
  • EtherDelta

Hur ser Revain Roadmap ut?

Under första kvartalet 2018 kommer Revain att lägga till fler projekt på instrumentpanelen och översätta plattformen till ytterligare språk. Under andra kvartalet kommer teamet att börja spara recensioner i blockchain, skapa mobilapplikationen och bygga AI-analysanalyssystemet. Q3 kommer att lansera deras RVN-token och tillägget av deras system för granskningsincitament. Slutligen kommer Q4 att släppa Revain Gaming-recensioner och samarbete med spelbranschjättar.

Slutsats

Falska recensioner är en mycket verklig fråga som kan påverka både konsumenter och företag. Revains unika tillvägagångssätt för granskningsprocessen med blockchain bör möjliggöra ärliga recensioner som användarna kan lita på. När den väl är tillgänglig som en mobilapplikation har Revain potential att bli mycket populär, särskilt på grund av incitamenten för granskare.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me