MiL.k Alliance: En blockchain-baserad plattform för lojalitetsprogram

Mjölk

Belöningsprogram är ett utmärkt sätt att bygga upp kundlojalitet. Problemet är att många av dessa hårt förtjänade belöningspoäng inte används. MiL.k Alliance arbetar med att använda blockchain för att stoppa belöningspoäng från att någonsin slösas bort, och se till att människor mår bra med de företag de stöder.

En belöningspunkt anses inte vara en valutaenhet. Med blockchain kan belöningspoäng användas på ett antal sätt. Poängen kan bytas mot andra typer av belöningspoäng eller till och med kontanter. MiL.k Alliance vet att nya idéer kan vara kraftfulla, och det har skapat nya sätt att få belöningar att fungera för människor och hjälpa företag att få ut det mesta av sina lojalitetsprogram.

Fördelar med MiL.k

Det finns många synergier som finns inom rese- och hotellbranschen. När en person åker på semester eller måste resa för affärer använder de inte en enda reseleverantör. En person kan samla belöningspoäng från ett antal olika företag när de reser.

Problemet är att även om en person har ett antal poäng, kan de komma under tröskeln inom lojalitetssystemet. MiL.k Alliance har en lösning och den har redan antagits av några större reseföretag.

Vad är MiL.k Alliance?

MiL.k Alliance lanserades officiellt 2019 och det är en blockchain-plattform som låter resor, fritid, kultur eller andra livsstilsföretag arbeta tillsammans för sina kunder. Genom att använda en inbyggd kryptotoken. MiL.k-användare har ett brett utbud av alternativ för hur de ska använda poäng.

Istället för att vara låst i ett enda belöningspoängsystem kan klienter använda en utbytesfunktion eller skicka dem som gåvor till sin familj och vänner. Konceptet med en integrerad blockchain-baserad plattform för lojalitetsprogram kom från Jayden Joo och Rooney Jung, de två grundarna av MiL.k Alliance.

Med sin starka digitala bakgrund och deras ambitioner för blockchain-teknik började grundarna förvandla förväntningar genom att starta MiL.k Alliance-projektet. Målet med MiL.k Alliance är att se till att lojalitetsprogram fungerar och att människor får de belöningar de förtjänar.

MiL.k Alliance-funktioner

MiL.k Alliance har skapat ett skalbart system som fungerar för alla i lojalitetsprogrammets ekosystem. Dessutom möjliggör det mycket flexibilitet i hur poäng används eller byts mot andra värdefulla saker.

Här är några av huvudfunktionerna på MiL.k Alliance-plattformen:

Två-typ Token System

MiL.k Alliance-plattformen har två typer av digitala tillgångar – Brand Token och MiL.k Coin.

Här är vad de gör:

  • Brand Token är representativ för de körsträckor som ursprungligen erbjuds av serviceföretag
  • MiL.k-myntet är betalningsmetoden för Brand Tokens på plattformen

MiL.k Alliance-plattformen tillåter kunder att använda MiL.k-mynt (valuta) för att handla med varumärketoken (produkter).

MiL.k Coin kommer att vara det enda handelsalternativet för att göra transaktioner i Brand Tokens och kommer att fungera som det enda sättet att kombinera körsträcka och göra dem till valuta på sin plattform.

När en person tjänar milpoäng kommer systemet att tokenisera dem för att förlänga körpunktens tillgänglighet. Det kommer också att erbjuda andra fördelar för användare som rabatter eller andra incitament när företaget utvecklar nya partnerskap.

Multi-Blockchain-system

Som en integrerad plattform skapar MiL.k Alliance olika blockkedjor för MiL.k Coin och varje märketoken. Eftersom det inte kommer att finnas någon överlappning mellan de två blockkedjorna bör problem med informationsskydd, systemets tillförlitlighet och effektivitet helt undvikas.

Globalt nätverk

MiL.k Alliance har redan samarbetat med fyra företag som är aktiva i den sydkoreanska resebranschen. Plattformen integrerar körsträcka för praktiska saker som flygbolag, boende, shopping och transport.

Med fler företag som deltar i MiL.k Alliance kommer kunderna att få bättre sätt att använda sina belöningspoäng. Företag drar också nytta av deras deltagande, eftersom kunderna kommer att ha mycket lättare att använda belöningspoäng och sannolikt kommer att gynna företag som är inom Alliansen.

MiL.K Alliance fördelar

För användare är säkerhet en av de största bekymmerna när det gäller att använda någon form av online-lagringssystem. Tokenisering av lojalitetspoäng genom blockchain gör användarens transaktioner säkrare och erbjuder en öppen registrering av transaktionerna till alla i ekosystemet.

MiL.k Alliance-användare har gott om alternativ för att ta ut körsträcka innan de inte längre är giltiga. När kunderna är nöjda med sina belöningspoäng är alla i systemet i en bättre position.

Plattformen är enkel att använda och kan användas utan specifik blockchain-expertis. Kunder kan använda den för att hantera, lägga till och handla belöningspoäng. Allt de behöver göra är att installera MiL.k-appen och börja samla belöningspoäng.

Många kunder skulle inte ens veta att de använder blockchain, vilket hjälper företaget att upprätthålla en fantastisk användarupplevelse.

En större pool skapar potential uppåt

MiL.k Alliance arbetar för att skapa en pool av kunddelning där serviceföretag kan samarbeta och utnyttja deras kombinerade kundbas. Företag kommer att spendera mindre på att bygga sitt eget körsträcksystem med hjälp av MiL.k Allians blockchain.

Poolens delade karaktär gynnar inte bara kunderna utan minskar också belastningen på serviceföretag på många sätt. Granskningar är mycket enklare och det är mer troligt att de väljs om de är i poolen.

Eftersom MiL.k Alliance är en plattform med flera blockkedjor är anslutna kan varje serviceföretagspartner ha en separat blockchain. Detta säkerställer att kunduppgifterna för varje serviceföretag inte läcks ut till andra företag eller utanför nätverket.

Nya partnerskap

Nyligen har MiL.k Alliance gjort det utökat sitt nätverk genom att lägga till Shinsegae Duty Free i sin lista över partners. Det har redan partnerskapsavtal med Yanolja, Delivery Car och Seoul Airport Limousine.

VD Cho Jung-min kommenterade: ”En ny partner i taxfree-butiken, Shinsegae Duty Free, är en viktig del för resor utomlands … Vi kan skapa synergier mellan tjänster eftersom vi kan dela kunder som vill njuta av resor och fritid, som t.ex. Yanolza, Dilka och Seouls flygplats Limousine, som redan har anslutit sig till mjölk. Användare kan också använda tullfria varor via mjölkplattformen. Du kan göra en mängd olika aktiviteter, som att köpa. ”

Massor av möjligheter i resesektorn

MiL.k Alliance har några tydliga fördelar jämfört med andra plattformar som hanterar lojalitetsprogram, och det kan kanske expandera till en sektor som är redo att skakas upp.

Resbelöningspoäng kan lägga upp snabbt, och blockchain är ett utmärkt sätt att hålla reda på hur många poäng en person har tjänat. Med MiL.k Alliance läggs möjligheten att byta ut dessa poäng till mixen, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för alla som kan delta.

Att ge människor makt att använda sina belöningspoäng på den bredare marknaden är säkert populärt, och det bör också locka nya reseleverantörer. Många företag vill använda blockchain, och MiL.k Alliance gör det mycket lättare att byta till blockchain.

Om du vill lära dig mer om hur du använder MiL.k Alliance för ditt företags lojalitetsprogram eller vill ladda ner appen, klicka bara här för att besöka MiL.k Alliansens webbplats. Företaget har tydligt identifierat en enorm möjlighet och är väl lämpad att göra stor skillnad i hur lojalitetsprogram används globalt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me