Kryptium: Ger decentraliserat P2P-spel till Blockchain

Kryptium

Onlinespel är en mycket lönsam verksamhet med massor av pengar som görs av de stora centraliserade företagen som utövar kontroll över branschen.

Kryptium är en ny plattform och dApp som gör det möjligt för människor från hela världen att ansluta och göra satsningar. Det finns ingen centraliserad oddsmakare eller ”hus”, så det är möjligt för alla att göra eller ta satsningar med Kryptium dApp.

Spel är ett av de mest reglerade företagen på jorden. Till och med att göra en liten satsning med en vän är det inte möjligt att göra lagligt på de flesta ställen, vilket lämnar branschen i händerna på några större aktörer (välanslutna företag).

Kryptium

Kryptium strävar efter att ändra sättet att vadslagning kan ske över internet.

Istället för att hantera ett företag som tjänar pengar på alla satsningar, låter Kryptium människor använda några av världens mest populära kryptor för att göra vad direkt med varandra. Att göra P2P-satsningar utan mellanhand är en ny idé & det kan vara början på några stora förändringar i spel.

Kryptium låter dig göra P2P-spel med Cryptos

En av de mest kraftfulla aspekterna av kryptovalutor är deras förmåga att ansluta människor direkt. Kryptium har utnyttjat detta för att skapa en app som ger människor möjlighet att göra evenemangsbaserade satsningar på nästan vilken som helst händelse de vill ha: från typiska sportspel till fantasispel, till att satsa med dina vänner på hur Game of Thrones kommer att sluta.

Det finns redan många vadslagningssidor där ute som låter dig spela med dina kryptos. Kryptium är inte alls en spelwebbplats. Kryptium är inte en oddsmakare och företaget påverkar inte heller hur människor som använder Kryptium dApp väljer att satsa.

Kryptium liknar väldigt ett torrentprogram som ansluter kamrater över internet och låter dem njuta av händelser med satsningar. Allt du behöver är lite Ethereum för att använda dApp, men det finns andra Ethereum-kompatibla krypton som fungerar på dApp.

Om Kryptium

Transparent vadslagning av P2P

Ethereums smarta kontrakt tillåter Kryptium att ta med en helt ny form av vadslagning till den globala marknaden.

Alla transaktioner som sker på Kryptium-plattformen registreras på Ethereum blockchain, varför Ethereum-kompatibla tokens är de enda som kommer att fungera med Kryptiums dApp för tillfället.

Den goda nyheten är att det är enkelt att använda Kryptium.

När du har installerat appen på din dator är allt du behöver göra att finansiera din plånbok och vadslagningskonto och du kan börja satsa. Processen med att finansiera plånboken och vadkontot är enkelt, och du kan titta på en videohandledning som förklarar det här:

Varför satsa på en P2P-plattform?

På många sätt är Kryptium mycket mer än en enkel P2P-spelplattform.

En av de mest innovativa funktionerna som Kryptium har introducerat är möjligheten för människor eller grupper att skapa online-spelhus som är baserade på blockchain istället för en server. När ett online-bettinghus är värd på en server är det möjligt att det kommer att tvingas stängas av, även om det har gjort affärer lagligt.

Satsningstyper

Kryptium tillåter människor att satsa direkt med varandra, antingen på en-till-en-basis eller som en grupp (poolbetting). Den stora uppgången för alla parter är att ett Kryptium-spelhus fungerar som ett automatiskt depå, och att dess motparter betalas direkt när de vinner.

Inga fler ensidiga erbjudanden

Om du tittar på recensionerna av andra stora online-betting-nav tar det inte lång tid att se att det finns några stora problem i onlinespelvärlden. Många av onlinespelsajterna behandlar sina kunders pengar som de är, och de betalar inte alltid ut vinsterna i rätt tid.

Appen som Kryptium skapade löser detta problem direkt. Alla satsningar på Kryptium baseras på smarta kontrakt för Ethereum, vilket innebär att ingen av parterna kan ändra villkoren för en satsning när den enats om.

Enkelt uttryckt kan ingen av parterna hålla inne betalning när vadet har godkänts av båda parter.

Låt oss säga att du satsar på en stor fotbollsmatch med Kryptium. När ditt lag vinner kommer smartkontraktet att sätta in dina vinster på ditt konto. Det finns inget sätt för vadhållningshuset att stoppa utbetalningen, och om du vill ha kontanter är det enkelt att överföra din Ethereum till en börs som byter den till fiatvaluta.

Hur det fungerar

En stor möjlighet

Internet gör det väldigt enkelt att skapa offshore-enheter som gör det möjligt för en person eller grupp att driva ett onlinebetshus från en jurisdiktion som tillåter sådan aktivitet. Det finns en enorm marknad för spel till konkurrenskraftiga priser, och Kryptium gör det väldigt enkelt att starta ditt eget spelhus.

Förutom de normala evenemangsbaserade vadslagningsalternativen kan det finnas nya möjligheter inom områden som spelturneringar och andra marknader som är underbetjänade av de stora onlinespelföretagen som koncentrerar sig på nationella och internationella sportevenemang.

Även om affärer från en känd skatteparadis normalt skulle bjuda in misstankar från potentiella kunder, kommer Ethereums smarta kontrakt att hjälpa till att försäkra hela samhället att vadhållningshuset kommer att göra bra på vad som krävs.

Fortfarande en växande marknad

Kryptium ser potentialen för decentraliserad onlinespel och de arbetar för att skapa en robust plattform som kan växa med efterfrågan som finns.

Kryptium-plattformen kan hantera nästan alla typer av evenemangsbaserade vadslagningar som finns, och företaget planerar att utöka sin funktionalitet för att stödja satsningar på evenemang på “komplexa” marknader, såsom aktier och valutor. Detta öppnar ett helt nytt spektrum av möjligheter för Kryptium som effektivt kan stödja peer-to-peer binära alternativ.

Funktioner

Det finns många områden där Kryptiums plattform kan passa in på marknader som för närvarande inte serveras. Om du ville skapa en kontorspool eller satsa med dina vänner på populär tv eller film är Kryptium en perfekt passform. Det är en helt skalbar plattform som kan göra nästan vad som helst i evenemangsbaserad vadslagning.

Kryptium har en bra start

För tillfället stöder Kryptium vadslagning med EthereumClassic (ETC), Expanse (EXP), PIRL (PIRL), Callisto (CLO), Ellaism (ELLA), POA (POA), Musicoin (MUSIC) och Ethereum (ETH). Kryptium har inte lagt till Bitcoin (BTC) i listan, men det kan göra när plattformen växer.

Även om det kan vara lite besvärligt att Kryptium inte stöder världens mest värdefulla krypto, har kryptoutrymmet blivit mycket mer moget. Det är väldigt enkelt att byta BTC mot någon krypto där ute och sedan lägga till det på ditt vadkonto.

Kryptium kommer in på en växande marknad, vilket uppnår en djupare marknadspenetration hela tiden. Den stora, dåliga kryptovinteren som började förra året verkar tina, och det kan betyda att en ny körning i kryptos snart kommer.

En sak är säker, kryptoanvändningen ökar, och plattformar som Kryptium hjälper kryptosamhället att utveckla konkurrenskraftiga tjänster till det befintliga fiat-systemet. Det faktum att Kryptium tillåter sina användare att ha en mycket högre grad av säkerhet än befintliga vadslagningsalternativ är ett stort plus och bör hjälpa den att växa till en massiv, befintlig marknad.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me