En nybörjarguide till Stratis

En nybörjarguide till Stratis

Det finns över 800 kryptovalutor på marknaden just nu. Medan industrin leds av Bitcoin, Ethereum och resten av förpackningen, visar flera uppåtgående mynt gott löfte för framtiden. Stratis är ett av dessa mynt. Stratis handlas på # 15 i kryptovalutahandeldiagrammen just nu och erbjuder stor potential för en medellång till långsiktig investering på grund av dess fantastiska potential.

Det främsta målet för Stratis-plattformen är att förse alla med en anpassningsbar blockchain. Det är inte så mycket av ett vanligt mynt att det är en plattform och ett token ($ strat) som andra organisationer även individer kan dra nytta av. Men vad är filosofin bakom företaget och varför det är mycket mer än bara en handelsvaluta? I den här guiden kommer vi att titta på vad som gör Stratis speciellt.

När startades det och hur fungerar det?

Stratis utvecklades som en blockchain-utvecklingsplattform från helhet till slut eller “blockchain-as-a-service”. Det ger människor kontroll över sin blockchain och möjliggör distribution av automatiserade decentraliserade appar på sin egen anpassade blockchain. Det erbjuder direkt konkurrens till Ethereum och NEO i detta avseende.

Ethereums blockchain har gjort positiva framsteg när det gäller att göra blockchain tillgänglig eller nya appar genom sina smarta kontrakt. Stratis syftar till att gå ännu längre på vägen och erbjuder ännu fler alternativ för att använda blockchain till vår fördel.

Stratis kan programmeras med C #

I juli 2017 lanserade plattformen Stratis Development Framework (SDF) som aktiverat blockchain-utveckling på både C # och .NET-språk. Använda Stratis-utvecklare kan programmera sin kod i blockchain med enkla dessa extremt kraftfulla allmänt tillämpliga språk.

Flyttet öppnar en ny dörr för möjligheter för alla C # -programmerare att prova sina händer med sin blockchain med minimal anpassning till det nya systemet, till skillnad från Ethereum som använder det egna anpassade programmeringsspråket “Solidity”. Detta ses som ett extremt användbart tillskott och ett som har potential att ta med blockchain i vanliga appar och dator eftersom det kommer att börja med en bredare pool av utvecklare som är bekanta med språket..

Utan tvekan, kom från bästa användningsfall för Stratis är företag inom fintech-industrin, medicinska institutioner och sakernas internet. De kommer att kunna njuta av fördelarna med den fantastiska utvecklingen av blockchain-huvudboken med hjälp av Stratis och detta kan vara en spelväxlare för dem.

Med Stratis kan dessa finansinstitut och andra organisationer komma åt sina egna sidokedjor som ingår i den ursprungliga blockchain. De kan göra det med hjälp av Lite Clients och API: er (Application Programmable Interfaces).

Med Stratis kommer saker och ting att bli mycket enklare och säkrare. Stratis, plattformens token lanserades för att driva dessa blockkedjor och skapa likviditet i dem.

ICO-detaljer

Projektet lanserade sin första ICO i juni-juli 2016. Projektet behövde crowdfunding för att främja de betydande framsteg de redan hade gjort. Mer än 915 bitcoin samlades under ICO och 98 miljoner mynt skapades i denna fas. 84,7% av dessa gjordes tillgängliga för ICO och resten 14,3% hölls av skaparna för att investera i incitament, marknadsföring och partnerskap.

Bevis på insats

Stratis arbetar på en Proof of Stake-metod, annorlunda än Bitcoin och Ethereums Proof of Work, vilket kräver att gruvarbetare säkrar nätverket. (PoS) är en typ av algoritm genom vilken ett kryptovaluta blockchain-nätverk syftar till att uppnå distribuerad konsensus. I PoS-kryptovalutor (som Stratis) sägs blocken vanligtvis vara “insatta” eller “smidda” snarare än att bryta.

Insats kan göras från officiell Stratis Wallet-klient, vilket kräver en permanent anslutning till internet och din plånbok är öppen med dina mynt. Vi kommer snart att skriva en komplett guide om hur man spelar med Stratis.

Stora stöd och nya projekt

En uppmuntrande utveckling var när Microsoft integrerade Stratis i deras Azure BaaS-program vilket tillåter tillhandahållande av Stratis blockchain-noder på Microsoft Azure-plattformen.

Breeze Wallet med Tumblebit

Ett annat viktigt projekt som Stratis tillkännagav är det för sin kryptovaluta-plånbok som heter “Breeze Wallet”. The Breeze Wallet är ett försök att öka integriteten för altcoin-handlare, särskilt bitcoin och Ethereum, genom att implementera Tumblebit, det kommer att vara den första plånboken som innehåller den här tekniken, vilket möjliggör fullständig integritet för transaktioner med blandningsmetoden.

Breeze Tumbler förväntas användas i kommersiella scenarier, inklusive företag som inte vill avslöja sina kunder eller känsliga uppgifter av konkurrensskäl..

Tumblebit-integrationen är för närvarande i alfa med en fullständig utgåva som förväntas snart – kan denna nya utveckling hjälpa till att höja priset på Stratis?

En sak som kryptovaluta inte kan säkerställa just nu är 100% privata transaktioner. Denna Breeze Wallet syftar till att lösa detta problem och när den släpps kommer valutan säkert att uppleva en hälsosam prishöjning.

Partnerskap med Earthtwine

Nyligen Stratis tillkännagav ett partnerskap med Jordvin för att skapa världens första blockchain för skaldjur. Det kan låta konstigt först tills du inser att skaldjur är världens näst största handelsvara på anläggningen efter olja med en total intäkt på 158,1 miljarder dollar 2015.

Stratis kommer att etablera distinkta, dedikerade blockkedjor, tokens och applikationer för att integrera Earth Twines globala spårning av skaldjur i blockchain. Denna snabba innovation och utveckling kommer att förvandla fisk- och skaldjursindustrin genom att införa oöverträffade nivåer av förtroende, samarbete och bosättning, vilket i sin tur ökar produktiviteten och hållbarheten..

Syftet med denna blockchain beror på det faktum att från och med januari 2018 kräver Seafood Import Monitoring Program att specifika uppgifter om import av skaldjur ska tillhandahållas elektroniskt till USA: s tull- och gränsskydd. Projektet ska försöka lösa efterlevnadsproblem på grund av olagligt och orapporterat fiske och felaktigt framställda fisk och skaldjur som har påverkat de globala marknaderna för fisk och skaldjur.

Slutsats

Stratis är fortfarande i ett mycket tidigt skede av sin utveckling första blocket brytades för drygt ett år sedan den 9 augusti 2016. Det har gjort stora framsteg under den tiden som du har sett ovan. Om du vill investera i en kryptovaluta med ett gediget team och goda långsiktiga utsikter rekommenderar vi Stratis – det är handlar för närvarande runt $ 5, vilket är hälften av det allra högsta, så det är bra att investera, vi nyligen genomförde en omröstning på Twitter för att se vad folk trodde att priset kunde nå i år och majoriteten sa 50 dollar+.

Vem älskar Stratis? Förutsägelser för pris i slutet av 2017? #stratis $ STRAT @stratisplatform @ Khil0ne

– Blockonomi (@blockonomi) 17 augusti 2017

Vi tror kanske att det är lite ambitiöst för i år, så skulle vi säga cirka $ 25 i år och $ 50 – $ 100 nästa år. Om du är intresserad av ett projekt med goda grunder, verklig potential och förmåga att generera extra tokens via insats rekommenderar vi att du tittar på Stratis – ett bra, långsiktigt innehav för din portfölj.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me