De bästa Crypto-gåvorna för semestern 2020

Crypto presenter

Kryptoekonomin har blivit hausse igen för första gången på flera år, och den uppvärmningen har kommit precis i tid för att semestershoppingperioden 2020 ska komma fram i full kraft.

Som sådan kommer kryptocentriska gåvor säkert att vara efterfrågade i år. Om det är en väg du är intresserad av att utforska för någon, här är en lista med idéer för gåvor som skulle få många kryptoanvändare att le.

Håller du det enkelt? Prova Crypto Socks

Vet att din vän är intresserad av krypto, men det handlar om det?

Vissa krypto-strumpor skulle säkert bli en hit, och deras lilla storlek gör dem till idealiska “strumpstoppare”. Var noga med att kolla in kryptomärken Kryptoez om du behöver en plats att komma igång.

Bild via Kryptoez

De bästa kryptoböckerna

Om du har en kryptovalutaälskare i ditt liv är chansen att de är hooked på att lära sig mer om krypto. Jag rekommenderar följande böcker för alla Bitcoin- och Ethereum-fans.

Bitcoin:

Ethereum:

Kan inte gå fel med hårdvaruplånböcker

Det är en återkommande sak varje semestersäsong nu, men det är fortfarande sanningen att hårdvaruplånböcker är en av de bästa gåvorna för kryptovalutaanvändarna i ditt liv. Det beror på att det är det säkraste sättet för vanliga användare att skydda sina innehav.

Det är alltid trevligt att ha plånböcker för säkerhetskopia av hårdvara, så du kan inte ens gå fel om din avsedda mottagare redan har en sådan enhet. Några populära modeller att tänka på inkluderar:

Huvudbok

Trezor

Alternativ

Ett Axie Infinity Starter Team

En av de snabbast växande sektorerna ovanpå Ethereum i år har varit det icke-fungibla token (NFT) ekosystemet, som är centrerat kring blockchain-baserad konst, speltillgångar, virtuellt land och mer.

När det gäller spel har en av de första stjärnorna i Ethereums NFT-spelvertikal varit Axie Infinity, vilket inte bara är populärt i NFT-ekosystemet utan också en av Ethereums mest använda dApps i allmänhet för närvarande.

Följaktligen är en snygg kryptotema-presentidé som passar 2020 att ge ett Axie Infinity-startteam, med minimikravet för ett sådant team att vara 3 Axies.

As️Gasen är låg just nu!

Det är en fantastisk tid att plocka upp tre axlar och starta ditt äventyr!

&# 127873; https://t.co/ay4hKkbVKM

Vill du lära dig mer först? Kolla in våra FAQ

&# 128071;&# 128071;&# 128071;https://t.co/asB4POpTb2

– Axie Infinity (@AxieInfinity) 29 november 2020

Om du är intresserad av att plocka upp ett startteam för en nära eller kära den här semesterperioden, så här är vad du behöver göra:

  1. Köp eller avsätt cirka 100 USD i ETH. Eftersom det tar 3 axlar att starta ett lag, och Axie-golvpriset är 0,05 ETH just nu, eller ~ 28 USD vardera till ETHs nuvarande växelkurs på 552 $. En liten del av den ETH kommer också att användas för att betala (dvs. som gas) för dina marknadsplatstransaktioner.
  2. Navigera till “Axie” -avsnittet för någon av dem 1) de flaggskepp Axie Marketplace, eller 2) OpenSeas Axie Infinity Marketplace. Filtrera gärna din sökning efter “Lägsta pris” för att hoppa till de mest konkurrenskraftiga priserna.
  3. Välj 3 axlar du gillar och gå igenom transaktionsprocessen “Köp nu” för varje.

Bild via OpenSea

Vid denna tidpunkt kan du förvara Axies för den avsedda mottagaren eller ställa in en plånbok för dem och överföra NFT-tillgångarna över. Uppenbarligen skulle en hårdvaruplånbok vara det säkraste alternativet, men en webbläsarplånbok som MetaMask skulle också vara bra för de flesta spelare.

NFT Art

Axie Infinity har varit en tidig stjärna i Ethereums NFT-spelarena. Utöver spel har dock en annan av de blomstrande NFT-ekonomins hetaste sektorer varit konstscenen, dvs. kryptokonst eller sällsynt digital konst.

Som sagt, om du vill ge en gåva till någon som redan finns i kryptoekonomin och lite kunnig runt i rymden, kan ett NFT-konstverk vara ett smakfullt och tankeväckande alternativ.

Till att börja med är NFT-ekosystemet fortfarande relativt nischat inom den bredare kryptoekonomin, så chansen är att du kan ge din vän eller kollega sin första kryptokonst (en gest de kanske kommer att minnas med glädje i många år framöver!). Plus detta skulle vara en gåva som fortsätter att ge, eftersom de senare kan vara värd för denna bit i ett virtuellt galleri (t.ex. i Cryptovoxels eller Decentraland) eller sälja det senare om dess värde uppskattar.

Den goda nyheten är att det finns kryptoart tillgänglig för en rad prispunkter, så du behöver inte spendera en galen summa för att plocka upp något fantastiskt. Om denna typ av presentidé passar dig, se till att kolla in följande plattformar:

Token Tax

Det är den tiden på året där människor runt krypto börjar vända sig till varandra och fråga, “så vad gör du med dina skatter i år?”

Det beror på att det fortfarande finns så många öppna frågor när det gäller skatter och krypto, särskilt i USA just nu. Och den verkligheten förstärktes bara 2020 av ökningen av nya blommande sektorer som DeFi och NFT där vi börjar se oöverträffade finansiella aktiviteter.

Allt detta för att säga att många människor, även kryptoveteraner, blir stressade över sina kryptoskatter. Så en gåva att tänka på för någon som är krypto- eller DeFi-användare är medlemskap i TokenTax, en skattelösningstjänst som vänder sig till användare som deltar i banbrytande aktiviteter runt cyrptoeconomy.

Till att börja med kostar TokenTaxs grundläggande medlemspaket $ 65 per år. Ett mer avancerat Premium-paket kostar 199 USD per år och hjälper prenumeranter att automatiskt spåra sina DeFi-transaktioner. Följaktligen skulle dessa vara gåvor som passar människor som aktivt använder krypto rutinmässigt.

Nodl One för Bitcoin

Nodl One, även känd som “Personal Bitcoin Assistant”, är en Bitcoin-svitenhet. Den kan användas för att köra en Bitcoin-fullnod, en Lightning Network-nod, Tor och mer.

Bild via nodl.it

Har du en passionerad BTC-fan i ditt liv som du vill hjälpa till att ta deras Bitcoin-aktiviteter till nästa nivå? Något som Nodl One kan vara den perfekta presenten!

DAppNode för Ethereum

Liknande vad Nodl One är för Bitcoin, den DAppNode är en hårdvaruenhet för alla saker Ethereum.

Bild via DAppNode

Specifikt låter “plug and play” -enheten dig enkelt köra din egen Ethereum-nod, Eth2-programvara och mer. Startmodellen, DAppNodeMini, går för $ 575 för närvarande.

Att ge krypto eller inte? Några överväganden

Om du har varit kring krypto ett tag har du förmodligen gått igenom upplevelsen att ge vissa människor lite krypto för att få dem att börja ner i kaninhålet, och sannolikt med blandade resultat.

Det är faktiskt ganska vanligt att folk glömmer sina begåvade plånbokslösenord och / eller nycklar och tappar sin begåvade krypto för alltid.

Med detta sagt vill du ta gåva-krypto från fall till fall. Undvik att göra det om du tror att mottagaren i slutändan inte tar gåvan på allvar. Om du är tvungen, ge bara små mängder och använd vänliga plånböcker som Argent som har kontoåterställningsfunktioner!

Alternativt kan du överväga att ge krypto indirekt. Den här veckan avslöjade till exempel en community-medlem ett julkort NFT som kan lösas in för en handfull biljetter till Ethereum-baserade “no-loss lotto” -sparande PoolTogether.

Vill dela DeFi i jul?

En communitymedlem skapade fysiska julkort för att dela PoolTogether-biljetter!

Köp dem på Rarible: https://t.co/Dh7sObJ8ZI pic.twitter.com/da79vsLUBg

– PoolTogether (@PoolTogether_) 23 november 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me