Wat is Multichain Ventures? Tools voor betalingen, ontwikkeling en toeleveringsketen

Multichain-ondernemingen

De crypto-betalingsruimte is misschien wel het volgende grote ontwikkelingsgebied binnen de blockchain-sector. Nu crypto’s een vorm van internationaal contant geld zijn geworden, kunnen platforms zoals Multichain-ondernemingen bevinden zich in een goede positie om hun bestaande technologie te gebruiken om cryptobetalingen naar de massa te brengen.

Multichain Ventures werkt al jaren aan het creëren van solide betalingsopties voor mensen, en het zou een van de leiders kunnen zijn in de volgende fase van cryptobetalingen.

Multichain Ventures is een platform dat tools biedt voor cryptocurrency-betalingen, blockchain-ontwikkeling en toeleveringsketens en biedt ook oplossingen voor handelaren, ontwikkelaars en cryptobedrijven. Het bedrijf heeft verschillende producten zoals The Tokes Platform, Cubed, Reli en EDEN.

De producten van al deze merken zijn gericht op blockchain, maar zijn niet beperkt tot op cryptocurrency gebaseerde betalingsverwerking en tools voor zichtbaarheid van de toeleveringsketen. Het Tokes-platform biedt een volledig ecosysteem van betalingsverwerkingsdiensten voor cryptocurrency, dat zich voornamelijk richt op de legale cannabisindustrie.

Multichain Ventures heeft ook producten die cryptocurrency point-of-sale, eCommerce-integraties, mobiele portefeuilles en slimme ATM-integraties mogelijk maken voor de aankoop van tokens in de winkel. Met zo’n breed scala aan nuttige producten, is het gemakkelijk in te zien hoe Multichain Ventures een grote speler zou kunnen zijn in cryptocurrency POS-technologie.

Over multichain-ondernemingen

In 2016 begon Multichain Ventures met een tokenized platform dat werd opgericht om digitale betalingen voor de cannabisindustrie te produceren, genaamd Tokes Platform. Cannabis is legaal voor zowel recreatieve als medische verkoop in veel staten in de VS, maar het is nog steeds illegaal op federaal niveau.

Multichain Ventures realiseerde zich dat tokens een branche konden helpen die te maken heeft met een lastige juridische positie. De cannabisindustrie kampt met verschillende problemen, vooral als het gaat om traditionele bankinfrastructuur.

Multichain-ondernemingen

Er zijn beperkte bankopties in de cannabisindustrie. Zelfs als een bedrijf een bancaire oplossing kan vinden, zal het hoge kosten moeten betalen. Het grootste deel van de industrie handelt volledig in contanten, van consumentenverkopen tot groothandelsaankopen, belastingen en zelfs loonadministratie.

Het Tokes Platform-team heeft verschillende softwareoplossingen geproduceerd om aan deze behoeften te voldoen. Het omvatte een mobiele portemonnee, complete POS-tools (Point Of Sale), integratie met on-site kiosk-operators en e-commerce-integraties.

Ook heeft het team een ​​blockchain gemaakt om producten in de supply chain te volgen. De tool volgt het product van zaadje tot verkoop en verbetert de kwaliteit van die gegevens voor zowel zakelijke belanghebbenden als consumenten. Tokes Platform staat bekend als ‘cannabistoken’ en is een van de weinige aanbieders van een tokenized financiële oplossing voor een groeiende industrie.

Het ecosysteem

Multichain Ventures heeft de kennis en ervaring die is opgedaan bij het bouwen en verbeteren van tokens naar een hoger niveau getild.

Het bedrijf heeft blockchain-technologie gebruikt om meer problemen aan te pakken en al die platforms maken deel uit van het Multichain Ventures-ecosysteem. Deze tools bieden bedrijven tal van opties voor ontwikkeling en aangepaste blockchain-oplossingen.

Hier zijn enkele van de meest geavanceerde projecten die Multichain Ventures aanbiedt:

Tokes

De Tokes-platform biedt een ecosysteem van cryptocurrency-betalingsverwerkingsservices in de legale cannabisindustrie, er zijn cryptocurrency point-of-sale, e-commerce-integraties, mobiele portefeuilles en slimme ATM-integraties voor het verwerven van tokens in de winkel.

Tokes-platform

Met het Tokes-platform kunnen bedrijven in de cannabisindustrie cryptocurrency gebruiken om te betalen voor verschillende producten en diensten, waaronder apotheken, telers, verwerkers, leveranciers en tertiaire diensten..

De tokens Merchant Gateway software biedt een point-of-sale-applicatie voor cannabisbedrijven om de tokenized assets te accepteren, zoals tokens of andere cryptocurrencies.

Blokjes

Blokjes is een verwerkingsengine waarmee handelaars cryptocurrency als betaalmiddel kunnen accepteren. De software heeft functies zoals het bijhouden van de verkoop van werknemers, boekhouding en visualisatie van verkoopgegevens. Cubed is niet alleen gericht op de cannabisindustrie, maar ook op directe consumentenadoptie.

Blokjes

De verwerkingsengine is een betalingsverwerkingssoftware die cryptocurrency-acceptatie mogelijk maakt voor zowel e-commerce als fysieke bedrijven. Bovendien dient Cubed als een white-label-oplossing en kan het worden gebruikt voor implementatie door de klant als onderdeel van een merchant-pakket.

EDEN

EDEN staat voor EPCIS Decentralized Network. EDEN gebruikt blockchain om tools voor supply chain-zichtbaarheid te creëren voor gegevensopslag en verificatie van de herkomst van goederen. EDEN combineert wereldwijde standaarden voor het volgen van gegevens met de kracht van blockchain-technologie, die tot doel heeft de nauwkeurigheid van supply chain-gegevens te vergroten.

Eden

Het Tokes-platform is als verkoopafdeling van EDEN specifiek inzetbaar voor de legale cannabisbranche, maar EDEN is een branche-agnostische toolset die de zichtbaarheid van de toeleveringsketen voor een groot aantal industrieën kan verbeteren..

Reli.Cloud

Reli, wat een afkorting is voor betrouwbaar, is een zusterbedrijf van Multichain Ventures, is een beheerde DevOs-service die gebruikmaakt van gecontaineriseerde cloud computing-infrastructuur voor hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid van applicaties.

Reli Cloud

Reli.cloud kwam tot stand tijdens het bouwen van een schaalbare software en blockchain-infrastructuur. Reli.cloud host alle producten die binnen het Multichain Ventures-ecosysteem vallen.

Een solide basis

De blockchain-sector trekt enkele van de slimste koppen in het bedrijfsleven en de financiële wereld aan. Multichain Ventures heeft een geweldig team samengesteld.

Hier is wat informatie over de mensen achter het bedrijf (alle informatie van het bedrijf):

Michael Wagner, CFA, – Achtergrond in financiën en technologie.

Wagner heeft ervaringen opgedaan vanuit verschillende rollen in particulier vermogensbeheer, hij heeft bekwaamheden, waaronder effectenanalyse, investeringsselectie en portefeuilleopbouw en -beheer.

Door een prestigieuze financiële aanduiding is de voltooiing van het Chartered Financial Analyst-programma dat wordt beheerd via het CFA Institute, zijn technieken verbeterd. In 2013 begon Wagner met het analyseren van cryptocurrencies en introduceerde ze als een alternatieve activaklasse en potentiële diversificatie in het portefeuilleopbouwproces..

Wagner, met bekwaamheid in computerhardwarebeheer, ontwikkelde vervolgens uitgebreide mijnactiviteiten gericht op POW-mineable cryptocurrencies, met een specifieke nadruk op winstmaximalisatietechnieken en aangepaste mijnsoftware-ontwikkeling.

Hij was mede-oprichter van het blockchain-technologiebedrijf Tokes Platform na successen in zowel financiën als blockchain, het is als een initiatief gericht op betalingen in de legale cannabisruimte..

Nu ontwikkelt het bedrijf volledige crypto-gebaseerde point-of-sale-software, seed-to-sale-tracking op blockchain, supply chain management-oplossingen en ziet het aanzienlijke belangstelling voor acceptatie in een breed scala van industrieën..

Gabriel Allred, Ph.D. – Medeoprichter en Chief Communications Officer voor Multichain Ventures

Allred werkt sinds 2013 met blockchain en cryptocurrencies, Gabriel heeft een Ph.D. in cognitieve psychologie aan de Universiteit van Nevada, Las Vegas met proefschrift over onderwerpen op het gebied van gedragseconomie.

Terwijl hij als onderzoeker werkte, werkte Allred aan gesubsidieerde projecten voor het Nevada Institute for Children’s Research and Policy, verdiende hij subsidie ​​van de Association For Psychological Science en ontving hij een fellowship bij de Air Force Research Labs 711th Human Performance Wing, die leiding geeft aan toegepast onderzoek voor de Amerikaanse luchtmacht.

Allred heeft meerdere jaren ervaring met het geven van cursussen, waaronder cognitie en psychologische onderzoeksmethoden aan de Universiteit van Nevada in Las Vegas. Hij presenteerde op tal van academische conferenties en gaf lezingen over blockchain-technologie en cryptocurrency aan wetgevers en zakelijke organisaties.

Naast zijn andere taken bij Multichain Ventures, leidt Allred overheidszaken en wetgevende outreach voor het bedrijf.

Conclusie

Multichain Ventures heeft de markt laten zien dat het een kans kan identificeren en geweldige tools kan creëren om bedrijven te helpen. Een van de grootste problemen waarmee crypto’s worden geconfronteerd in termen van acceptatie, is het creëren van soepele POS-betalingen, en Multichain Ventures heeft een aantal geweldige tools voor deze uitdaging.

Terwijl crypto’s zich uitbreiden naar nieuwe gebieden van de economie, moet u Multichain Ventures zoeken om optimaal gebruik te maken van opkomende marktkansen binnen haar expertisegebieden, en misschien zelfs nieuwe marktsegmenten die hun tools zouden kunnen gebruiken om de leercurve van cryptovaluta aanzienlijk te verkorten..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me