MiL.k Alliance: een op blockchain gebaseerd platform voor loyaliteitsprogramma’s

Melk

Beloningsprogramma’s zijn een geweldige manier om klantenloyaliteit op te bouwen. Het probleem is dat veel van deze zuurverdiende beloningspunten niet worden gebruikt. MiL.k Alliance werkt aan het gebruik van blockchain om te voorkomen dat beloningspunten ooit worden verspild en ervoor te zorgen dat mensen zich goed voelen over de bedrijven die ze ondersteunen.

Een beloningspunt wordt niet beschouwd als een valuta-eenheid. Met blockchain kunnen beloningspunten op een aantal manieren worden gebruikt. De punten kunnen worden ingewisseld voor andere soorten beloningspunten of zelfs contant geld. MiL.k Alliance weet dat nieuwe ideeën krachtig kunnen zijn en heeft nieuwe manieren gecreëerd om beloningen voor mensen te laten werken en bedrijven te helpen het meeste uit hun loyaliteitsprogramma’s te halen.

Voordelen van MiL.k

Er zijn tal van synergieën die bestaan ​​in de reis- en horeca. Wanneer iemand op vakantie gaat of voor zaken moet reizen, zal hij niet één reisdienstverlener gebruiken. Een persoon kan tijdens het reizen beloningspunten verzamelen van een aantal verschillende bedrijven.

Het probleem is dat, hoewel een persoon een aantal punten heeft, deze onder de drempel binnen het loyaliteitssysteem kan vallen. MiL.k Alliance heeft een oplossing en deze is al overgenomen door enkele grote reisorganisaties.

Wat is MiL.k Alliance?

MiL.k Alliance werd officieel gelanceerd in 2019 en het is een blockchain-platform waarmee bedrijven uit de reis-, vrijetijds-, cultuur- of andere lifestyle-sector kunnen samenwerken voor hun klanten. Door een native crypto-token te gebruiken. MiL.k-gebruikers hebben een breed scala aan opties voor het gebruik van punten.

In plaats van vast te zitten aan een enkel beloningspuntensysteem, kunnen klanten een functie voor het inwisselen van contanten gebruiken of ze als cadeau sturen naar hun familie en vrienden. Het concept van een geïntegreerd blockchain-gebaseerd platform voor loyaliteitsprogramma’s kwam van Jayden Joo en Rooney Jung, de twee medeoprichters van MiL.k Alliance.

Met hun sterke digitale achtergrond en hun aspiraties voor blockchain-technologie, begonnen de oprichters verwachtingen om te zetten in realiteit door het MiL.k Alliance-project op te zetten. Het doel van MiL.k Alliance is ervoor te zorgen dat loyaliteitsprogramma’s werken en dat mensen de beloningen krijgen die ze verdienen.

MiL.k Alliance-functies

MiL.k Alliance heeft een schaalbaar systeem gecreëerd dat werkt voor iedereen in het ecosysteem van loyaliteitsprogramma’s. Bovendien biedt het veel flexibiliteit in de manier waarop punten worden gebruikt of geruild voor andere waardevolle dingen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van het MiL.k Alliance-platform:

Twee-type tokensysteem

Het MiL.k Alliance-platform biedt twee soorten digitale activa: Brand Token en MiL.k Coin.

Dit is wat ze doen:

  • De merktoken is representatief voor de kilometerpunten die oorspronkelijk door servicebedrijven werden aangeboden
  • De MiL.k Coin is de betaalmethode voor Brand Tokens op het platform

Met het MiL.k Alliance-platform kunnen klanten MiL.k Coin (valuta) gebruiken om te ruilen voor merktokens (producten).

MiL.k Coin zal de enige handelsoptie zijn voor het doen van transacties in Brand Tokens en zal dienen als de enige manier om mijlenpunten te combineren en deze om te zetten in valuta op zijn platform.

Wanneer een persoon mijlenpunten verdient, zal het systeem deze tokeniseren om de toegankelijkheid van kilometerpunten te vergroten. Het biedt gebruikers ook andere voordelen, zoals kortingen of andere incentives naarmate het bedrijf nieuwe partnerschappen ontwikkelt.

Multi-Blockchain-systeem

Als geïntegreerd platform maakt MiL.k Alliance verschillende blockchains voor MiL.k Coin en elke Brand Tokens. Aangezien er geen overlapping is tussen de twee blockchains, moeten problemen met informatiebescherming, systeembetrouwbaarheid en efficiëntie volledig worden vermeden.

Globaal netwerk

MiL.k Alliance werkt al samen met vier bedrijven die actief zijn in de Zuid-Koreaanse reisindustrie. Het platform integreert de kilometerpunten voor praktische zaken als luchtvaartmaatschappijen, accommodatie, winkelen en vervoer.

Nu meer bedrijven deelnemen aan de MiL.k Alliance, zullen klanten betere manieren hebben om hun spaarpunten te gebruiken. Bedrijven profiteren ook van hun deelname, omdat klanten het veel gemakkelijker zullen hebben om beloningspunten te gebruiken en waarschijnlijk de voorkeur zullen geven aan bedrijven die deel uitmaken van de Alliantie.

MiL.K Alliance Voordelen

Voor gebruikers is beveiliging een van de grootste zorgen als het gaat om het gebruik van elk soort online waardeopslagsysteem. Het tokeniseren van loyaliteitspunten via blockchain maakt de transacties van de gebruiker veiliger en biedt een open record van de transacties aan iedereen in het ecosysteem.

MiL.k Alliance-gebruikers hebben tal van opties om mijlenpunten te verzilveren voordat ze niet langer geldig zijn. Als klanten tevreden zijn met hun beloningspunten, bevindt iedereen in het systeem zich in een betere positie.

Het platform is eenvoudig in gebruik en kan zonder specifieke blockchain-expertise worden gebruikt. Klanten kunnen het gebruiken om beloningspunten te beheren, toe te voegen en te verhandelen. Het enige wat ze hoeven te doen is de MiL.k-app installeren en beginnen met het verzamelen van beloningspunten.

Veel klanten zouden niet eens weten dat ze blockchain gebruiken, waardoor het bedrijf een geweldige gebruikerservaring kan behouden.

Een grotere pool creëert een opwaarts potentieel

MiL.k Alliance werkt aan het creëren van een pool voor het delen van klanten waar servicebedrijven kunnen samenwerken en hun gecombineerde klantenbestand kunnen benutten. Bedrijven zullen minder uitgeven aan het bouwen van hun eigen kilometensysteem met behulp van de blockchain van MiL.k Alliance.

Het gedeelde karakter van de pool komt niet alleen ten goede aan de klanten, maar verlicht in veel opzichten ook de last voor servicebedrijven. Audits zijn veel gemakkelijker, en de kans is groter dat ze worden gekozen als ze zich in de pool bevinden.

Omdat MiL.k Alliance een platform is waarop meerdere blockchains zijn aangesloten, kan elke servicebedrijfspartner een aparte blockchain hebben. Dit zorgt ervoor dat de klantgegevens van elk servicebedrijf niet naar andere bedrijven of buiten het netwerk worden gelekt.

Nieuwe partnerschappen

Sinds kort heeft MiL.k Alliance breidde zijn netwerk uit door Shinsegae Duty Free toe te voegen aan de lijst met partners. Het heeft al samenwerkingsovereenkomsten met Yanolja, Delivery Car en Seoul Airport Limousine.

CEO Cho Jung-min merkte op: “Shinsegae Duty Free, een nieuwe partner in de belastingvrije winkel, is een essentieel element voor reizen naar het buitenland … We kunnen synergieën creëren tussen diensten omdat we klanten kunnen delen die willen genieten van reizen en vrije tijd, zoals Yanolza, Dilka en Seoul Airport Limousine, die zich al bij Milk hebben aangesloten. Gebruikers kunnen ook belastingvrije goederen gebruiken via het melkplatform. Je kunt verschillende activiteiten doen, zoals inkopen. “

Tal van kansen in de reissector

MiL.k Alliance heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van andere platforms die loyaliteitsprogramma’s afhandelen, en het kan mogelijk uitbreiden naar een sector die klaar is om door elkaar geschud te worden.

Punten voor reisbeloningen kunnen snel worden opgeteld en blockchain is een geweldige manier om bij te houden hoeveel punten iemand heeft verdiend. Met MiL.k Alliance wordt de mogelijkheid om die punten in te wisselen aan de mix toegevoegd, wat het een uitstekende optie maakt voor iedereen die kan deelnemen.

Mensen de mogelijkheid geven om hun beloningspunten in de bredere markt te gebruiken, zal zeker populair zijn, en het zou ook nieuwe reisdienstverleners moeten aantrekken. Veel bedrijven willen blockchain gebruiken en MiL.k Alliance maakt het veel gemakkelijker om de overstap naar blockchain te maken.

Als u meer wilt weten over het gebruik van MiL.k Alliance voor het loyaliteitsprogramma van uw bedrijf of als u de app wilt downloaden, klik gewoon hier om de MiL.k Alliance-website te bezoeken. Het bedrijf heeft duidelijk een enorme kans geïdentificeerd en is goed geplaatst om een ​​groot verschil te maken in de manier waarop loyaliteitsprogramma’s wereldwijd worden gebruikt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me