Hoe u een passief inkomen kunt verdienen met 2Masternodes: Masternodes & Shares-service

2 Masternodes

2 Masternodes is een volledig geautomatiseerde masternode-shareservice. Vanuit het standpunt van een gebruiker is het net zo eenvoudig als het verzenden van een transactie naar een portemonnee en wachten tot er passief inkomen binnenkomt. In wezen maakt 2Masternodes het mogelijk om masternodes of aandelen in een masternode in slechts een paar klikken te kopen zonder de kennis te hebben van hoe je er een moet opzetten en de vereiste hosting voor een te kopen.

2 Masternodes

Wat zijn Masternodes?

Voordat u 2Masternodes gebruikt, moet u een idee hebben van wat een masternode is. Simpel gezegd, een masternode is een server op een gedecentraliseerd netwerk. Het wordt gebruikt om unieke functies te voltooien op manieren die gewone knooppunten niet kunnen. Het kan worden gebruikt voor functies zoals directe verzending / directe transacties of privétransacties.

Masternodes-gids

Masternodes voeren specifieke taken uit die verband houden met het goedkeuren en verspreiden van transacties en op hun beurt ontvangen ze beloningen.

Stortingen zijn vereist om masternodes te starten en zodra de masternode wordt gesloten, krijgt de belegger zijn aanbetaling terug. Masternodes werken volgens een Proof of Stake-principe, waardoor functionaliteit mogelijk is die vergelijkbaar is met mijnbouw, maar geen stroomverbruik vereist.

2Masternodes Statistieken

2Masternodes houdt een bijgewerkte lijst bij van cruciale statistieken op haar website. Op het moment van schrijven waren er 1.156 mede-eigenaren, 420 masternodes en in totaal $ 31.444 betaald. U kunt ook specifieke statistieken voor verschillende masternodes bekijken. Op het moment van schrijven had GOBYTE bijvoorbeeld 442 mede-eigenaren met 128 knooppunten en $ 16.676 betaald.

2Masternodes-functies

Gebruikers hoeven geen registratie te voltooien om 2Masternodes te gebruiken, waardoor dit platform nog toegankelijker wordt. De enige gegevens die 2Masternodes opslaat, is het portefeuilleadres dat u ze opgeeft. Bovendien is het volledig transparant en open, waardoor klanten transacties kunnen bekijken voor elk van de 2Masternodes-hosts.

Masternodes-aandelen

Het genereren van een masternode is volledig anoniem en transparant. U kunt servicebewerkingen volgen via de blockchain-verkenner die informatie toont over cryptoblokken.

Om 2Masternodes te gebruiken, moet u minimaal 1% van de masternode investeren. Als u minder verzendt, wordt uw investering automatisch teruggestort in uw portemonnee. In termen van betalingen is de minimale betaling vastgesteld op 0,5 munten. In het geval van beloningen van minder dan 0,5 munten, wordt de beloning opgeteld in het serviceaccount en gecombineerd met toekomstige beloningen zodra je de minimale beloning bereikt.

Hoe gebruik je 2Masternodes?

2Masternodes is de allereerste crypto masternode-hostingservice die volledig automatisch is. U kunt ervoor kiezen om een ​​volledige masternode of een deel ervan te kopen. Er is geen betaling nodig voor hosting en alles gebeurt automatisch, inclusief het maken en synchroniseren van masternodes. 2Masternodes zal automatisch uw server configureren en vervolgens de blockchain downloaden en synchroniseren. Vervolgens worden de beloningen die de masternode krijgt voor het werk automatisch uitbetaald aan de mede-eigenaren van de masternode op basis van het percentage van de activa die ze hebben geïnvesteerd.

U moet uw portefeuilleadres openen om de verkoop van masternode-shares te starten. Na de verkoop krijgt u binnen twee weken munten terug voor masternode-aandelen.

Sommige gebruikers zullen merken dat de investering die ze sturen, wordt opgesplitst in verschillende masternodes. Dit kan gebeuren als de investering de laatste was die werd verzonden tijdens het samenstellen van de masternode. In dit geval heeft de helft van de investering waarschijnlijk de huidige masternode bereikt, terwijl de andere helft wacht op de volgende masternode. Het is ook mogelijk dat u een aandeel heeft ontvangen dat een andere investeerder heeft verkocht voor een deel van uw investering terwijl het andere deel in een nieuw knooppunt blijft..

2Masternodes-portefeuilles

Om 2Masternodes te gebruiken, heeft u een volledige blockchain-portemonnee nodig die is ontworpen voor de gekozen cryptocurrency en toegang tot uw privésleutels. Het is niet voldoende om alleen een portemonnee te hebben die op een crypto-uitwisseling is geregistreerd. Dit werkt niet omdat het proces van het ontvangen van beloningen anoniem is, wat betekent dat de beloningen naar het adres op uw investeringsformulier worden gestuurd, wat betekent dat u geen portemonnee kunt gebruiken die een crypto-uitwisseling genereert. Als u zich zou aanmelden met een van deze portemonnees, ontvangt u waarschijnlijk nooit beloningen of het rendement op uw investering.

Het is ook mogelijk om de Coinomi-portemonnee voor meerdere valuta te gebruiken voor 2Masternodes. Ongeacht de door u gekozen portemonnee, stelt 2Masternodes voor dat gebruikers kiezen voor een officiële portemonnee met de volledige blockchain, omdat dit maximale veiligheid biedt en controle over privésleutels..

2Masternodes-kosten

2Masternodes brengt wel 10 procent servicekosten in rekening. Dit wordt alleen in rekening gebracht wanneer u uw Masternode-beloningen ontvangt, dus gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het betalen van 2Masternodes als ze geen Masternode-beloningen hebben ontvangen.

2Masternodes-beveiliging

2Masternode maakt van beveiliging een hoge prioriteit, vereist geen registratie en slaat alleen gegevens op in de vorm van een portemonnee-adres. Zoals gezegd is het proces voor het genereren van masternodes transparant en anoniem. Omdat transacties openbaar zijn, kunnen gebruikers serviceactiviteiten volgen. Bovendien voldoet 2Masternodes aan industriestandaard beveiligingsoplossingen en omvat het meerdere beschermingslagen.

Elke masternode draait op een unieke virtuele instantie op Digital Ocean of Amazon Web Services. Er is geen directe IP-toegang tot deze instantie en zelfs de knooppuntinteracties vinden plaats via speciale elastische load balancers, zodat het echte IP-adres van het actieve knooppunt verborgen is.

Bovendien is er geen externe internettoegang voor kritieke systeemonderdelen, inclusief de backend die binnenkomende fondsen beheert. Al deze kritieke onderdelen zijn in plaats daarvan verborgen in AWD in virtuele privénetwerken. 2Masternodes houdt bovendien voortdurend toezicht op kwetsbaarheden, inclusief die welke zijn ontdekt in pakketten die de backend gebruikt. Hiermee worden inbreuken gestopt die gebruik maken van lang bekende kwetsbaarheden.

Verdere beveiliging komt van 2Masternodes ‘constante monitoring om te zoeken naar zero-day exploits, zodat het problemen snel kan aanpakken, de zeer beperkte toegang tot missiekritieke delen van het systeem en het feit dat de delen die worden blootgesteld aan het openbare internet dat niet doen enige controle hebben over masternodes of fondsen.

Conclusie

2Masternodes maakt het gemakkelijker voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bezitten van een masternode om dit te doen. Het systeem regelt alles automatisch, zodat u uw investering in slechts enkele klikken kunt verzenden, zodat u kunt beginnen met het verdienen van beloningen. Met 2Masternodes is het mogelijk om een ​​volledige masternode of een deel van een masternode te bezitten, waardoor investeren in masternodes toegankelijker wordt. Het systeem heeft meerdere beveiligingsmaatregelen en is ontworpen om eenvoudig te gebruiken.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me