Gids voor Hybrix: een open source blockchain-platform

Hybrix

Gedecentraliseerde geldsystemen zijn geweldig. Hybrix werkt eraan om het maken van cross-chain-transacties gemakkelijker te maken en ook het gemak te vergroten voor ontwikkelaars die platforms met meerdere ketens willen aanbieden.

De wereld van gedecentraliseerde valuta heeft een lange weg afgelegd in iets meer dan een decennium, en nu zijn er manieren om alle ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden bij elkaar te brengen.

Met Hybrix-applicaties is het mogelijk om te profiteren van alle bestaande blockchains die er zijn, zonder dat je een gecentraliseerd verrekenkantoor hoeft te gebruiken. Simpel gezegd, Hybrix geeft mensen de vrijheid en kracht om op elk moment en op elke ondersteunde blockchain waarde te verzenden en te ontvangen..

Hybrix Cross-chain-oplossingen

Blockchain is onmiskenbaar een doorbraak en introduceert een nieuwe manier om gegevens op te slaan en uit te wisselen. Deze gedecentraliseerde platforms zijn veel veiliger en transparanter dan traditionele, en ze zijn immuun voor de politieke agenda waarmee veel monetaire systemen te maken hebben..

Omdat elk token echter in feite als een onafhankelijke blockchain werkt, doen zich gecompliceerde problemen voor wanneer u gegevens die zijn opgeslagen in meerdere ketens wilt combineren of vergelijken..

hybrix ondersteunt momenteel 31 blockchains en 387 tokenshybrix ondersteunt momenteel 31 blockchains en 387 tokens

Om deze kwestie op te lossen, ontwikkelt Hybrix een “HY” -token. Elk token vertegenwoordigt een identiek blok van een ketting en kan worden gebruikt om gegevens over het hele cryptocomplex met elkaar in overeenstemming te brengen. Elke ‘HY’-token is gekoppeld aan de datasector in een blok en wordt gegenereerd om de waarde van dat blok en de chronologische volgorde in de keten te dragen.

Tokens vormen zich dan als bruggen waarmee transacties kunnen worden uitgevoerd op een enkele keten of op systemen met meerdere grootboeken.

Dankzij dat wordt de technologische kracht van een groot aantal onafhankelijke blockchains verzameld en verenigd voor de gebruikers van Hybrix. Meerdere ketentransacties worden mogelijk en gebruikers kunnen elk stukje gegevens over hun tokens opsporen.

Aangepaste ideeën voor een evoluerende markt

Hybrix werkt eraan om gedecentraliseerd geld inclusiever te maken en gemakkelijk aanpasbaar aan tal van toepassingen. Door de bestaande laag in elk blok te optimaliseren in plaats van andere ingewikkelde technische methoden te gebruiken, biedt Hybrix een efficiënt antwoord op een uitdagende situatie voor ontwikkelaars.

Omdat Hybrix bestaande talen gebruikt om zijn protocol en interface te bouwen, is het niet nodig om nieuwe coderingstalen aan te schaffen om zijn systeem te gebruiken. Ontwikkelaars kunnen de tools gebruiken die ze al begrijpen, waardoor de leercurve voor het ontwikkelen van multi-chain platforms veel lager wordt.

De persoon achter het platform

Vanaf het allereerste begin van Bitcoin had Joachim De Koning de visie om een ​​nieuw systeem voor cryptocurrency als geheel te creëren door gebruik te maken van zijn expertise in zowel programmeren als bedrijven..

Joachim heeft een grondige kennis van de IT-sector en digitaal geld – vóór de geboorte van Hybrix had hij Metasync gemaakt, een cryptografisch ontwerper die diverse onderwerpen ondersteunde, zowel commerciële als non-profitorganisaties. Vervolgens richtte hij Internet of Coins op, dat zou kunnen worden beschouwd als de voorloper van Hybrix.

Met een enorme passie voor blockchain-technologieën, was Joachim gedreven om een ​​gunstige omgeving te creëren die prioriteit geeft aan vrijheid en privacy om crypto-overdrachten voor iedereen te versnellen. Het resultaat van deze visie is Hybrix, en het evolueert snel om aan de behoeften van de wereldeconomie te voldoen.

Hybrix heeft kernwaarden

Vrijheid en privacy zijn buitengewoon belangrijk, en Hybrix heeft deze waarden geïntegreerd in de creatie en ontwikkeling van haar platform. Het doel om de kracht van een veelvoud aan gedistribueerde grootboeken te combineren, past binnen deze idealen en geeft mensen een diepere reeks opties om waarde vast te houden en over te dragen op hun voorwaarden..

Joachim nam de eerste sprong om het project Internet of Coin te starten en heeft het met succes gecrowdfunded in 2017. Een van de hoogtepunten van deze prestatie was de uitvinding van de cryptocurrency-webportemonnee die een agnostisch karakter aannam en open zou staan ​​voor elke kettingregistratie..

Momenteel heeft Hybrix zijn capaciteit vergroot om 27 grote blockchains en meer dan 400 tokens aan te passen. Het breekt letterlijk de componenten van ‘keten’ af en creëert meer ruimte voor mensen om vrijwel alles te doen wat ze willen.

Aangezien een persoon op afstand een order kan plaatsen via een webverbinding of mobiele telefoon om crypto te verkopen / kopen tussen verschillende grootboeksystemen, is het niet langer nodig dat een derde partij tussenkomt in het proces.

Hybrix neemt de vrijheid die Bitcoin de financiële sector heeft gebracht en schrapt de rol van derden bij overdrachten tussen ketens. Hybrix neemt tokens en maakt het gemakkelijk om echte P2P-overdrachten te maken, met zo min mogelijk complicaties.

Opmerkelijke toepassingen

Het team van Hybrix heeft een aantal geweldige tools uitgevonden en deze geïntegreerd in een compleet ecosysteem. Hier is een korte blik op alle tools die Hybrix biedt.

Web portemonnee

De Hybrix webportemonnee is een gratis gedecentraliseerde kluis waarin u uw cryptocurrencies opslaat. Het is veilig, privé en gemakkelijk toegankelijk. Webportemonnee ondersteunt accountaanmelding en geeft gebruikers de mogelijkheid om overal crypto-bestellingen te plaatsen, via desktop of mobiele apparaten.

REST API

De REST van Hybrix (Representational State Transfer) is een applicatieprotocol waarmee gebruikers via Hybrixd een koppeling tussen agnostische ketens tot stand kunnen brengen. Het maakt verbinding met externe bibliotheken en bronnen mogelijk en extraheert ook informatie, zodat u updates kunt krijgen over een Bitcoin-saldo, transactierecord, adresvalidatie, enzovoort.

Blockchain-verkenner

Dit is een open-sourceproject gebruikmakend van Hybrix API om een ​​platform te creëren waar gebruikers toegang hebben tot alle transacties voor de meest populaire digitale valuta’s en deze kunnen volgen. Om een ​​zoekopdracht uit te voeren, hoeft u alleen maar een token te kiezen en het adres / ID van de transactie in te voeren. De volledig gedetailleerde resultaten worden op uw scherm weergegeven, inclusief transactietijd, type en hoeveelheid ingewisselde munt / contant geld.

De Hybrix ExplorerDe Hybrix Explorer

Gratis open source ontwikkelcultuur

Om precies te zijn, dit is geen specifiek product, maar de gratis open source-codes van Hybrix vertegenwoordigen alle inspanningen die Joachim en zijn partners in dit project hebben gestoken. De prestaties worden gedeeld met de gemeenschap en iedereen kan op deze successen voortbouwen.

Wat maakt Hybrix een winnaar?

  • Geavanceerde ideeën: De multi-chain benadering die Hybrix heeft gevolgd, maakt het tot een platform van de toekomst en laat er de komende jaren veel ruimte over om uit te breiden..
  • Ethisch: Het creëren van een inclusief, non-profit en niet-beperkt project dat echte praktijk en coördinatie mogelijk maakt. Mensen en organisaties zullen in staat zijn om de volledige kracht van gedecentraliseerde blockchains te benutten.
  • Privacy: Persoonlijke gegevens worden op uw privégebied opgeslagen zonder blootstelling aan een derde partij. Alleen de eigenaar heeft de sleutel om toegang te krijgen tot zijn eigen gegevens.

Hybrix: The Rundown

Er zijn niet veel bedrijven zoals Hybrix, en de doelen die het bedrijf voor zichzelf heeft gesteld, zijn indrukwekkend.

Net als bij Bitcoin en Ethereum, zal het feit dat Hybrix de bredere gemeenschap toestaat deel te nemen via open-sourcecodes het waarschijnlijk mogelijk maken om te groeien met een industrie die net begint door te dringen in de wereldeconomie..

Elke blockchain heeft iets te bieden, en Hybrix creëert manieren waarop apps ze allemaal kunnen gebruiken en derde partijen uit het transactieproces verwijderen. Blockchain is gemaakt om echte P2P-transacties te realiseren, en de ontwerpfilosofie bij Hybrix is ​​in lijn met die oorspronkelijke doelen.

De meeste mensen die geld gebruiken, begrijpen simpelweg niet hoe het systeem werkt, of wat er gebeurt in het wereldwijde financiële systeem. Met multi-chain platforms die app-ontwikkeling mogelijk maken, zoals Hybrix, kan hetzelfde gebruiksgemak dat bestaat in het fiat financiële systeem worden gecreëerd in de crypto-sfeer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me