Gids voor het Uniworld-ecosysteem: technologie voor een nieuw tijdperk van AI en blockchain

Uniworld is een inclusieve AI & Blockchain-ecosysteem met de visie om technologieën dichter bij het menselijk leven te brengen en overal de levensstandaard te verhogen.

Om zijn doelen te bereiken, biedt Uniworld state-of-the-art infrastructuur en high-tech applicaties en oplossingen, die voortdurend worden onderzocht, ontwikkeld en gerenoveerd door Unilab DAO Network.

De groep is een internationale organisatie opgericht in 2013 en is wereldwijd actief met vestigingen in Japan, Canada, Singapore, Hongarije, Polen en Vietnam..

Momenteel bevindt de hoofdbasis van Uniworld zich in Singapore, met de legale bedrijfsregistratievergunning gecertificeerd door de autoriteit van de eilandstad. Singapore is een geweldige plek voor elke vorm van blockchain-ontwikkeling en biedt een rijke pool van talent, evenals intelligente investeerders.

Tot dusver heeft Uniworld zich gefocust op 2 belangrijke productlagen:

  • De kernproducten van Uniwolrd bestaan ​​uit 2 hoofdcomponenten, namelijk Unichain (een in-house blockchain-technologie met de kracht om de reikwijdte van blockchain-gebruik breed uit te breiden) en Unibot (een AI-platform met een diep zelflerend vermogen).
  • Dankzij de verwezenlijking van de bovenstaande 2 kernlagen heeft Uniworld een verscheidenheid aan praktische producten bestudeerd en geproduceerd, waarvan er één Unime wordt genoemd. Dit product combineert de aard van Unichain en Unibot. Concreet vormt Unime een brug die mensen verbindt met een slimme samenleving.

Er komen meer innovaties van Uniworld

In de zeer nabije toekomst is de Uni-groep van plan geld in te zamelen bij de blockchain-gemeenschap door de munt Unicash (UNW) uit te geven, die kan worden gebruikt voor alle transacties in zijn ecosysteem.

Om zichzelf te onderscheiden van andere diensten die tokens gebruiken en whitepapers aanbieden, heeft Uniworld een apart mainnet gebouwd om “hun eigen munt Unicash / UNW als de eigen cryptocurrency van UniWorld.io Ecosystem” te voeden.

Meer informatie over het Uniworld-ecosysteem kan zijn hier gevonden.

Meer informatie over UniChain

UniChain is een uniek blockchain-platform dat de nieuwste technologische generatie van BC 4.0 toepast in zijn functies, zoals “TPS tot miljoenen, cross chain, multichain” met snelheid en efficiëntie.

Op dit moment kunnen gebruikers met UniChain een UNI-portemonnee maken om een ​​beloning van 5 UNW te krijgen en directe transacties te ervaren. Transactiesnelheden op blockchain-netwerken kunnen traag zijn, en directe transacties zouden een groot verkoopargument voor het platform zijn.

De specificaties van UniChain zijn indrukwekkend – van het aantal transacties per seconde (TPS), bloktijd, bevestigingstijd, enzovoort.

Bovendien, terwijl de meeste cryptokapitaalverhogingen worden gelanceerd met tokens en niet met een mainnet, onderscheidt UniChain zich door het voltooien van zijn eigen mainnet in april 2020. Het bedrijf hoopt dat het zijn vermogen zal versterken om ‘basistools te ontwikkelen om een ​​token, zijketen op te bouwen het hoofdnetwerk “.

Als u zich nu wilt aanmelden voor een account klik hier.

Een beetje over Unibot

Unibot is een kunstmatige intelligentie (AI) die slim surfen op het web ondersteunt door AI-bots te produceren. Toepassingen voor Unibot waren te vinden in zowel de commerciële als de huishoudelijke sector.

Bruggen bouwen met Unime

Unime is ontworpen als een brug die mensen naar een wereld met een slimme samenleving brengt. Unime 1.0 zonder de aanwezigheid van wallets en AI-bots is nu beschikbaar om te downloaden van Google Play Store, terwijl naar verwachting eind juli van dit jaar een nieuwe upgrade met de integratie van crypto-wallets en bots wordt uitgebracht..

Net als bij het SIGNAL-platform, is Unime ontworpen voor sterk beveiligd bellen en sms’en, zonder zorgen over tussenkomst van een derde partij. Het platform van Unime, dat is geïntegreerd met 3 andere, kan meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren.

Unime kan een doorbraak zijn als het gaat om het verbeteren van het gebruikerscomfort en het dichter bij het echte leven brengen van nieuwe technologieën. Het is ook een deur die opengaat voor nieuwe handelaren naar de cryptomarkt. Uniworld heeft geweldig werk verricht bij het opzetten van een ecosysteem dat bijna alles omvat, van “uitwisselingen, portefeuilles, otc, dapp, pure blockchain …”

Een actieve gemeenschap

Omdat de groep de honger van het publiek naar manieren om toegang te krijgen tot informatie begrijpt, heeft Uniworld meerdere communicatiekanalen ontwikkeld, van de officiële website tot populaire sociale netwerken, zoals Telegram, YouTube, Twitter en Github..

Uniworld communiceert ook zijn leden door regelmatig hot topics op bitcoin of zijn eigen nieuwspagina bij te werken.

Gebruikers kunnen hun ideeën ook delen met de groep via ondersteuningskanalen. Uniworld heeft een bedrijfsregistratienummer Singapore, waarmee wordt aangetoond dat het oprecht is in het bieden van waarde en innovatie.

Unicash en de lancering van de voorverkoop

Unicash komt binnenkort en er zijn manieren om deel te nemen aan de pre-lancering en lancering van het token. Hier zijn enkele details als u geïnteresseerd bent in een voorsprong op de verkoop.

Specificaties en registratie

Unicash (UNW) is de eigen munt van Uniworld die op dezelfde manier functioneert als andere bestaande cryptocurrencies. Het totale aanbod van de munt is met 1 miljard UNW niet uitbreidbaar.

Op dit moment is alle informatie met betrekking tot de voorverkoop, privéverkoop en openbare verkoop van Unicash onthuld, zodat investeerders kunnen deelnemen als ze daarvoor kiezen..

Officieel heeft het UniChain-platform de leiding over de eerste oplage van Unicash, met het vrijgegeven bedrag van 300 miljoen UNW. De privéverkoopprijs is $ 0,15 per eenheid, het toegewezen aantal is 5%, wat overeenkomt met 5.000.000 UNW, en het ontgrendelingspercentage is 17% per maand.

De voorverkoop en openbare verkoop hebben een maximaal volume van respectievelijk 12.200.000 UNW en 240.000.000 UNW, gelijk aan 1,22% en 24% van het totale aanbod.

De eenheidsprijs in de voorverkoopperiode is ongeveer $ 0,24 en het ontgrendelingspercentage is 17% / maand, terwijl de openbare verkoop wordt aangeboden voor $ 0,34 / UNW en wordt ontgrendeld tegen 50% per maand.

Elke handelaar van over de hele wereld kan nu beginnen door een account te registreren bij:

https://accounts.uniworld.io/

U moet een nieuwe UNI-portemonnee maken, die op dezelfde manier werkt als andere blockchain-platforms, zoals blockchain.com of TRUST.

Unicash Pre-sale Details

Unicash-tokens worden vroegtijdig aangeboden tegen een aantrekkelijk tarief. De voorverkoopronde is opgedeeld in 3 sessies, die plaatsvinden op 28 juli, 30 juli en 1 augustus.

De eerste kopers krijgen de meest concurrerende prijs, $ 0,22 / UNW in de eerste ronde, en lopen op tot $ 0,24 en $ 0,26 per UNW voor de volgende 2 ronden.

Er wordt een specifiek bedrag vrijgegeven, dat ongeveer 2 miljoen UNW zal zijn bij de eerste voorverkoop, waarbij het aantal voor de 2e en 3e ronde stijgt tot 4 miljoen en 6 miljoen UNW.

Ongeveer 40% van de Unicash zal naar verwachting worden gedistribueerd binnen het Uniworld-ecosysteem, terwijl 25% zal worden verspreid via de openbare verkoop. Andere proporties zullen worden toegewezen aan het projectteam (12%), voor marketing (10%), R&D (8%), adviseur (3%) en onderhandse verkoop (2%).

De enige manier om Unicash te kopen, is door de Binance-munt (BNB) te gebruiken. BNB is gemakkelijk te kopen op Binance of andere beurzen die het token ondersteunen.

Uniworld biedt ook een geweldig verwijzingsprogramma, dat een succesvolle verwijzer beloont met 5% extra UNW. Er zijn 3 verschillende ranglijsten (VIP1, VIP2, VIP3) om mensen te belonen voor het aanbevelen van het project aan mensen die ze kennen.

Lees meer over de voorverkoop, of de Affiliate-programma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me