diamDEXX: brengt diamanten naar de Stablecoin-markt

diamDEXX

diamDEXX is een van de nieuwste bedrijven die de groeiende stablecoin-markt betreedt. Een van de grootste problemen voor crypto-investeerders is het niveau van prijsvolatiliteit op de markt. Crypto’s zijn een zeer kleine markt in vergelijking met aandelen en obligaties, wat betekent dat geldstromen een te groot effect hebben op cryptoprijzen.

Stablecoins zijn gebruikt als veilige haven in de vluchtige zee van cryptoprijzen. De meeste stablecoins worden ondersteund door de Amerikaanse dollar, wat problemen oplevert.

De Amerikaanse dollar is een fiatvaluta en heeft geen enkele steun (‘fiat’ betekent ‘laat er zijn’ in het Latijn). Voeg daarbij het feit dat sommige van de stablecoins die er zijn een twijfelachtige waarde hebben, en het is gemakkelijk in te zien waarom er veel ruimte is voor nieuwe aanbiedingen.

diamDEXX

De oplossing voor beide problemen is een stablecoin die wordt ondersteund door iets dat waardevol is, gemakkelijk verhandeld en eenvoudig overal te verkopen. Dat is precies wat diamDEXX heeft gecreëerd. De nieuwe DIAM-munt is zo goed als diamanten en kan zelfs worden geruild voor fysieke diamanten die worden bewaard in geregistreerde kluizen over de hele wereld!

diamDEXX introduceert stabiliteit op de markt

Het is onmogelijk te zeggen wanneer diamanten een gewild product werden, maar tegenwoordig worden ze universeel wereldwijd gekocht en verkocht. Omdat diamanten een stabiele waarde hebben, zijn ze een perfecte manier om de waarde van een stablecoin te ondersteunen.

diamDEXX heeft de DIAM-munt gecreëerd, maar het heeft ook een volledig spectrumplatform ontwikkeld om de symbolische handel in diamanten te vergemakkelijken. Het DIAM-token is gekoppeld aan een bekend aantal echte diamanten, en met het diamDEXX-platform kunnen mensen overal op het platform kopen met ‘s werelds populairste cryptocurrencies..

Het feit dat het DIAM-token via DiamDrop kan worden ingewisseld voor echte diamanten, maakt het een unieke stablecoin. Fiat-valuta heeft zijn eigen problemen en veel crypto-investeerders zijn op zoek naar manieren om hun activa uit een zeer gebrekkig monetair systeem te halen.

Diam

Fiat-valuta is niet stabiel

Er is al een tijdje geen echte monetaire crisis geweest in de grootste economieën ter wereld.

Een van de krachten achter de populariteit van Bitcoin is het groeiende wantrouwen tegenover centrale banken en fiatvaluta. Aanvankelijk hielp deze dynamiek Bitcoin in waarde te stijgen. Naarmate het populairder werd, maakten de wilde prijsschommelingen Bitcoin minder aantrekkelijk voor investeerders.

Het gebruik van fiat-valuta als anker voor een token is een goed idee, aangezien fiat-valuta de afgelopen jaren minder volatiel is geweest dan crypto’s. Over een langere tijdshorizon kan het zijn dat je uit de kookpan in het vuur springt.

Fiat-valuta heeft een lange geschiedenis van problemen. Als er geen fysiek anker is voor de waarde van valuta, hebben centrale banken en overheden de neiging om er veel meer van uit te geven dan gerechtvaardigd is door de onderliggende economische situatie. Dit is ongetwijfeld wat er al een paar decennia in de VS gebeurt en het maakt veel mensen erg nerveus.

Een diamanten anker

diamDEXX ziet de opkomst van crypto’s als een grote kans voor zowel investeerders als gewone mensen. Nu er wereldwijd een uniforme crypto-infrastructuur is, kunnen platforms zoals diamDEXX mensen overal verbinden met een veilige manier om hun waarde op te slaan.

De manier waarop het DIAM-token werkt, is uiterst eenvoudig. Eén DIAM-token is gekoppeld aan de marktwaarde van $ 1 USD, maar in plaats van te worden ondersteund door fiat-valuta, wordt het beveiligd door meer dan $ 150 miljoen USD aan diamanten die worden opgeslagen in volledig gecontroleerde kluizen over de hele wereld.

Waarom diamanten?

diamDEXX creëerde een netwerk van slimme contracten, audits en andere certificeringsprotocollen die volledige transparantie voor alle betrokkenen garanderen. In plaats van een bedrijf te moeten vertrouwen dat al dan niet eerlijk is over de contanten die ze beweren te gebruiken voor het ondersteunen van een stablecoin, heeft diamDEXX vanaf de eerste dag een ingebouwde transparantie..

diamDEXX is gebouwd door professionals

Er zijn veel nieuwe bedrijven die de crypto-ruimte betreden. Sommige zijn opgericht door professionals met veel zakelijke ervaring, maar vele waren dat niet. diamDEXX is absoluut een van de cryptobedrijven die wordt gerund door een groep professionals met een enorme diepgaande praktijkervaring.

Het team

Jeremy Dahan, de CEO van diamDEXX, heeft een lange geschiedenis in het creëren van waarde in de privésector.

Sir Christopher Pissarides, die een Nobelprijs voor economie won voor zijn werk aan de theorie van onderzoeksfricties en macro-economie, helpt om van diamDEXX een bruikbare stablecoin te maken voor mensen over de hele wereld. Hij heeft een rol op zich genomen als economisch adviseur bij diamDEXX.

Prof. Pissarides is ook de School Professor of Economics & Politicologie en Regius hoogleraar economie aan de London School of Economics, evenals de voorzitter van Centre for Macroeconomics (dat samenwerkt met Cambridge University), de London School of Economics, de Bank of England en het National Institute of Economic and Social Research.

diamDEXX heeft Zohar Shamir, die directeur was bij Viber als strategie- en financieel adviseur. Shamir heeft ook als auditor gewerkt en is momenteel de CEO van Fulgaro, een internetbedrijf dat meer dan $ 100 miljoen USD per jaar aan inkomsten genereert.

Jean Fages is de Blockchain CTO en heeft meer dan 18 jaar ervaring op tal van gebieden van programmaontwikkeling. Hij creëerde het slimme contract voor de DIAM stablecoin en kan diamDEXX helpen uitgroeien tot een wachtende marktplaats.

Het is niet moeilijk om te zien dat diamDEXX veel talent naar de wereld van stablecoins brengt. De groep die diamDEXX ontwikkelt, beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om het platform tot een succes te maken en mensen de mogelijkheid te geven een token vast te houden dat niet uit elkaar valt.

De behoefte aan solide activa

Fiat-valuta wordt bijna universeel vertrouwd door mensen in ontwikkelde economieën. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom.

De overgrote meerderheid van de mensen die vandaag leven, waren er niet voor de stagflatie van de jaren 70, en hyperinflatie is een abstract concept dat niet van toepassing is op ‘het echte leven’ (hoewel het de afgelopen 30 jaar een paar keer is gebeurd) ).

Zonder de mogelijkheid om met een stabiele valuta te handelen, werkt de samenleving gewoon niet.

Mensen blijven achter in de rol van speculant, zelfs als ze gewoon hun loon willen sparen (zie Venezuela als voorbeeld). Nu mondiale regeringen meer uitgeven en centrale banken steeds radicalere monetaire experimenten uitvoeren, kan er weer een grote financiële crisis op komst zijn..

Overheidsschuld is niet altijd een goede investering

Heb je je ooit afgevraagd waarom er zoveel oude bankbiljetten zijn die ‘verzamelobjecten’ zijn?

Het simpele feit is dat fiat-valuta geen geweldige staat van dienst heeft. Zelfs als het meer dan een paar decennia kan overleven, verliest het altijd veel koopkracht. Met $ 35 dollar zou je in 1971 een ounce goud kopen, en vandaag kost het ongeveer $ 1280 USD.

De situatie met schulden is zelfs nog problematischer. Vóór 1971 vertegenwoordigde geld goud. Niet dat gewone mensen dollars konden inwisselen voor goud, maar het idee was er tenminste. Tegenwoordig is geld schuld en niets meer.

Ondanks het feit dat ‘s werelds grootste regeringen in hoog tempo schulden creëren, wordt overheidsschuld beschouwd als een van de veiligste investeringen die iemand kan doen. Dit was misschien een eeuw geleden waar, maar vandaag lijkt het een vreselijke investeringslogica.

diamDEXX maakt het gemakkelijk om te investeren en te diversifiëren

Veel mensen zijn verrast door het feit dat er een internationale markt is voor diamanten, net als goud of zilver. Een van de meest populaire platforms voor de internationale diamanthandel is IDEX, waar iedereen vandaag toegang toe heeft bij diamDEXX.

Het is nu gemakkelijk om uw fiat in te ruilen voor crypto’s en DIAM-tokens te kopen die samen met andere tokens in de diamDEXX ERC-20-portemonnee kunnen worden opgeslagen. Naast het fungeren als een stablecoin die zijn waarde behoudt tegen crypto’s, zorgt het DIAM-token ervoor dat een instorting van een fiat-valuta zijn steun niet teniet doet..

Werkwijze

Koop diamanten met korting

De mogelijkheid om DIAM-tokens te ruilen voor echte diamanten, maakt diamDEXX een haalbare optie voor mensen die mogelijk de onderliggende waarde willen ontvangen die het token ondersteunt, wat een zeldzaamheid is in de wereld van cryptocurrencies..

Het is mogelijk om fysieke diamanten met korting te kopen met Diamdrop. Dit is een website waarmee u diamanten kunt kopen van fabrikanten over de hele wereld:

Met Diamdrop heeft u toegang tot een breed scala aan diamanten, rechtstreeks van hun fabrikanten. Door dit te doen, helpen we onze klanten vervelende tussenpersonen te vermijden: geen enkele makelaar, wederverkoper of fysieke winkel zal commissie op uw diamant aanrekenen! Dit maakt het kopen van diamanten zowel goedkoper als gemakkelijker.

Diamdrop

Een echt veilige haven

De infrastructuur die is opgegroeid in de cryptocurrency-ruimte geeft mensen alles wat ze nodig hebben om buiten het gevestigde financiële systeem te werken.

Nu brengt diamDEXX tokens naar het volgende niveau met het DIAM-token. In plaats van een token te kopen dat steunt op de hoop op hogere prijzen, kunnen investeerders vertrouwen hebben in de intrinsieke waarde die diamanten het DIAM-token verlenen..

diamDEXX heeft een verbazingwekkend systeem gecreëerd waarmee handelaren en investeerders de toegang tot de internationale diamantmarkt kunnen benutten om een ​​stabiel bezit te behouden. Het bedrijf biedt een unieke service die waarschijnlijk een welkom thuis zal vinden in de steeds groeiende wereldwijde crypto-ruimte.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me