Beginnershandleiding voor TokenCard: debetkaart en portemonnee mogelijk gemaakt door slimme contracten

Token Card-gids

TokenCard was de eerste token-to-card-verkoper die de sprong waagde en het gemak bood waar tokens naar op zoek zijn. Met TokenCard kunnen gebruikers cryptocurrency op een kaart laden en deze gebruiken zoals elke andere creditcard of betaalpas. Ondanks dat het de eerste token-to-card-leverancier was, werd TokenCard op de een of andere manier over het hoofd gezien, dus niet iedereen die op zoek was naar dit soort service weet dat het bestaat.

Token-kaart

Naarmate het gebruik van cryptocurrency toeneemt, zijn steeds meer mensen op zoek naar een manier om hun crypto-activa te gebruiken, net als fiat-activa. Oplossingen zoals TokenCard behoren tot de eenvoudigste methoden. Terwijl we wachten tot meer winkeliers betalingen in cryptocurrency accepteren, is TokenCard de beste manier om ervoor te zorgen dat u uw crypto als fiat kunt uitgeven wanneer u een aankoop doet.

Hoe werkt TokenCard?

Het uitgangspunt achter TokenCard is ongelooflijk eenvoudig maar toch erg handig. Gebruikers storten zoveel mogelijk van hun cryptocurrency als ze willen in het token, TKN, met behulp van een slim contract. Van daaruit krijgt u een fiat-uitkering. Een van de grootste voordelen van TokenCard is dat gebruikers de volledige controle over hun geld hebben. Er is geen gecentraliseerd kanaal om doorheen te gaan. In plaats daarvan communiceert u als gebruiker rechtstreeks met de blockchain via het slimme contract.

Wat zijn de basisprincipes van de betaalpas?

TokenCard is een debetkaart die u overal ter wereld kunt gebruiken waar debet- en creditcards worden geaccepteerd, ook bij geldautomaten. U financiert uw kaart met een vergoeding uit uw ERC-20-compatibele contractportefeuille, zoals eerder vermeld.

Debetkaart

Bij de lancering zijn er al meerdere financieringsopties voor uw kaart. Elke gebruiker kan ervoor kiezen om zijn TokenCard te financieren met ETH en TKN. U kunt ook maximaal vijf van de volgende cryptocurrencies selecteren: REP, DGD, MKR, ICN, GNT, MLN, SNGLS en 1ST. De community zal kiezen welke specifieke tokens moeten worden opgenomen in de functionaliteit van TokenCard.

Hoe werkt de tokencontractportefeuille?

De sleutel tot de functionaliteit van TokenCard is de Token Contract Wallet. In deze slimme contractportemonnee van Ethereum bewaart u uw tokens. Wanneer u uw TokenCard veegt, wordt het geld uit deze portemonnee verwijderd. Vanwege de portemonnee is het niet nodig om ooit geld te storten met TokenCard. In plaats daarvan bewaart u al uw geld in een slimme contractportefeuille die uitsluitend door u wordt beheerd.

Welke extra functies heeft de TokenCard?

TokenCard wordt geaccepteerd bij miljoenen geldautomaten, evenals bij handelaren over de hele wereld. Het vestigt zich onmiddellijk op activa, gebruikmakend van concurrerende prijzen. Als u wilt, kunt u uw uitgaven beperken, zodat u altijd de controle heeft. Deze limieten worden gedaan via de Token Contract Wallet en kunnen dagelijkse fiatlimieten, dagelijkse tokenlimieten, procentuele limieten en tijdgebonden limieten omvatten. U kunt uw kaart ook onmiddellijk bevriezen als u deze verliest of als deze wordt gestolen, zodat u geen geld verliest.

Wat is de token-app?

Naast de kaart zelf heeft TokenCard een eigen applicatie. Hiermee kunt u uw activa op één handige plaats beheren en bekijken en uw uitgaven volgen met realtime informatie. Transacties geven informatie weer zoals waar u de TokenCard heeft gebruikt, het type vestiging, hoeveel u heeft uitgegeven (zowel in tokens als de lokale fiatvaluta) en de transactielocatie via de API van Google Map. Token-app

Gebruik de applicatie om assets op een veilige en snelle manier te ontvangen en te verzenden. Via de applicatie schakel je eenvoudig met een enkele swipe van digitale assets naar euro’s, dollars of ponden. Met behulp van de portemonnee van de Token-app hebt u toegang tot ICO’s, inclusief de mogelijkheid om erin te investeren en tokens te ontvangen. De app heeft ook een chatfunctie die u voor ondersteuning doorverbindt met het TokenCard-team.

Wat moet u weten over het TKN-token?

Zoals genoemd, TKN is het token achter TokenCard. TKN fungeert als een proxy-activum dat de waarde vertegenwoordigt van uw tokens die in uw TokenCard worden bewaard. Elke keer dat u uw TokenCard gebruikt, zijn er veegkosten, dit is een licentievergoeding van 1 procent die fungeert als vergoeding voor het gebruik van het softwareprotocol van het TokenCard-project.

TokenCard maakt alleen TKN-tokens gedurende een beperkte tijd, met alleen een vast nummer dat wordt gegenereerd tijdens de voorverkoop. Hierna worden er geen TKN’s meer gemaakt. Degenen met TKN’s hebben het recht om hun TokenCard te gebruiken voor transacties zonder de eerder genoemde extra licentiekosten te betalen. Uiteraard blijven eventuele transactiekosten van de betalingssysteemaanbieder of externe kaartuitgevers van kracht. Als u uw TokenCard gebruikt om een ​​betaling uit te voeren en geen TKN om dit te doen, moet u die licentievergoeding betalen naast de kosten van derden van de uitgevende partner. Deze vergoedingen worden automatisch naar het TKN Asset Contract gestuurd, dat volledig geautomatiseerd is.

Indien TKN-houders dat wensen, hebben zij de mogelijkheid om hun TKN te verbranden in ruil voor pro-rata aandelen van de opgebouwde licentievergoedingen. Dit is mogelijk via het “Cash and Burn” -mechanisme van New Alchemy, waarvoor TokenCard een licentie heeft. Als u ervoor kiest om uw TKN’s te “Cash and Burn”, vernietigt u de TKN op een onherroepelijke manier en ontvangt u de respectieve tokens van het TKN Asset Contract..

Hoe levert TokenCard beveiliging?

Naast het feit dat u uw kaart onmiddellijk kunt bevriezen en bestedingslimieten kunt instellen, heeft TokenCard meerdere andere beveiligingsfuncties, waaronder een mobiele applicatie die door zijn ontwerp veilig is. Alle activa worden opgeslagen in een slimme contractportefeuille die veilig is en drievoudig wordt gecontroleerd. Met uw unieke wachtwoordzin kunt u elk apparaat herstellen en er een back-up van maken, waardoor hacks aanzienlijk minder waarschijnlijk zijn. Er is ook de unieke mogelijkheid om in geval van nood alle activa onmiddellijk op te nemen.

Gevolgtrekking

Degenen die de mogelijkheid willen hebben om hun cryptocurrency bij de meeste winkeliers uit te geven en in de vorm van contant geld bij geldautomaten op te nemen, zullen TokenCard waarderen. Als eerste project in zijn soort heeft TokenCard alle tijd gehad om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat het product soepel functioneert. Met TokenCard kunnen gebruikers hun crypto-activa gebruiken voor alledaagse aankopen, net zoals ze zouden doen met elke andere bankpas of creditcard, waardoor het bezit van cryptocurrency een extra laagje wordt..

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me