Beginnershandleiding voor SelfKey: Self Sovereign Identity for Freedom & Privacy

Selfkey

SelfKey geeft organisaties en individuen volledig eigenaarschap over hun eigen digitale identiteit, waardoor ze extra privacy en vrijheid kunnen ontdekken. SelfKey is een zelf-soeverein identiteitssysteem dat is gebaseerd op de blockchain en controle en beheer van digitale identiteiten aan gebruikers kan bieden. Bovendien kunnen gebruikers SelfKey gebruiken om veilig een cryptoportfolio te beheren en onmiddellijk immigratie, cryptocurrency en financiële diensten aan boord te nemen..

Selfkey

SelfKey-stichting

Achter SelfKey vind je de SelfKey Foundation en haar stakeholders. Deze hele groep wil werken aan een vrije wereld met gedecentraliseerde, persoonlijke en veilige identiteitstransacties. Met andere woorden, ze willen dat individuen echt de enige eigenaar zijn van hun identiteit. De SelfKey Foundation is opgericht om mensenrechten en fundamentele vrijheden te bevorderen met betrekking tot digitale identiteit en gegevens. Het team dat aan het project werkt, bestaat uit experts op verschillende gebieden, waaronder blockchain, financiën, juridische zaken, marketing, technologie en design. SelfKey heeft ook al een lange lijst met partners, waaronder geconsolideerde wereldwijde tier 1-bedrijven met een gevestigde geschiedenis en veelbelovende blockchain- en Fintech-startups.

Wat SelfKey uniek maakt?

Een van de unieke aspecten van SelfKey is het vermogen om te werken als een alles-in-één identiteitsoplossing voor zelfsoevereiniteit. SelfKey maakt gebruik van een nieuwe benadering van identiteitsbeheer en lost ook de problemen op die verband houden met bestaande gecentraliseerde identiteitsbeheersystemen. Deze omvatten het gebrek aan toegang tot financiële diensten en de vervelende KYC-processen die op papier zijn gebaseerd.

Selfkey-ID

Belangrijkste kenmerken van SelfKey

Een van de opvallende kenmerken van SelfKey is de zelfgehoste gegevensopslag. Hiermee kunt u uw identiteitsdocumenten en eigendommen lokaal beveiligen, zodat er geen risico is op een groot datalek zoals bij andere vergelijkbare systemen.

SelfKey maakt het ook mogelijk om documenten te delen via een openbaar / privé-sleutelmechanisme. Hierdoor kunt u als eigenaar gerust zijn, wetende dat derden de gegevens alleen kunnen inzien als u hen daarvoor toestemming heeft gegeven.

De KYC-processen binnen SelfKey vallen ook op door hun efficiëntie. Gekwalificeerde certificeerders kunnen u op verzoek voorzien van herbruikbare identiteitsverificatie. U kunt deze authenticatie vervolgens meerdere keren delen met verschillende serviceproviders. Dit voorkomt op zijn beurt dat u tijd en moeite verspilt aan een traditioneel KYC-onboardingproces dat doorgaans vervelend is.

SelfKey minimaliseert extra gegevens vanwege het op blockchain gebaseerde verifieerbare claimprotocol. Met dit protocol kunt u als identiteitseigenaar bewijzen dat u voldoet aan de ID-kenmerken die vereist zijn voor een specifieke dienst of product, zonder dat u uw identiteitsbewijs daadwerkelijk hoeft te delen. Met andere woorden, u kunt een bewijs van uw identiteitsbewijs overleggen zonder het identiteitsbewijs te delen, waardoor de gegevens die u verstuurt tot een minimum worden beperkt.

SelfKey biedt verder toegang tot de applicatie met één klik via de mogelijkheid om uw identiteit op een snelle manier te bewijzen. In tegenstelling tot andere systemen hoeft u slechts een handvol klikken te maken om toegang te krijgen tot het volledige scala aan diensten binnen de Marktplaats, of deze nu betrekking hebben op cryptocurrencies, financiën, bedrijven of immigratie..

Natuurlijk biedt SelfKey ook de volledige functionaliteit die u wilt van een cryptocurrency-portemonnee, inclusief de mogelijkheid om cryptocurrency-activa zoals ETH, KEY en de andere ERC-20-tokens veilig te beheren..

Identiteit Portemonnee

De Identity Wallet is een belangrijk aspect van SelfKey en geeft gebruikers de mogelijkheid om veilig toegang te krijgen tot documenten en identificatiemiddelen, en om deze te notariseren en te verifiëren met gekwalificeerde certificeerders. Met de Identity Wallet kunnen gebruikers deze documenten en activa ook delen met de vertrouwende partijen op de SelfKey Marketplace om snel toegang te krijgen tot diensten en producten. Met de Identity Wallet kunnen gebruikers ook hun cryptocurrency-portefeuilles beheren, inclusief het verzenden of ontvangen van KEY-, ETH- en andere ERC-20-tokens.

Selfkey portemonnee

De SelfKey Identity Wallet is al beschikbaar voor zowel Mac als Windows in de bètaversie. U kunt de portefeuille eenvoudig rechtstreeks vanaf de SelfKey-website downloaden. Hiermee kunt u beginnen met het bouwen van uw SelfKey ID om in de toekomst te gebruiken zodra de SelfKey Marketplace wordt gelanceerd, en kunt u uw cryptoportfolio beheren.

SelfKey Marketplace

De Marketplace geeft gebruikers toegang tot en vergelijking van een reeks diensten met betrekking tot financiële gegevens, cryptocurrencies en immigratie. Slechts enkele van de services die beschikbaar zijn op de Marktplaats zijn het opzetten van een bedrijf, het openen van een bankrekening, het verkrijgen van een extra paspoort en het handelen met cryptocurrencies..

Selfkey Marketplace

SelfKey-ecosysteem

Met het SelfKey Ecosysteem kunnen identiteitseigenaren de controle over hun identiteit terugwinnen en behouden. Ze krijgen het vertrouwen dat ze weten dat ze meer veiligheid en privacy hebben dan met een traditionele database die kan worden gehackt. Het wordt ook snel en naadloos om door de verschillende KYC-praktijken te navigeren.

Selfkey-ecosysteem

Met het SelfKey-ecosysteem kunnen certificeerders snel certificeringen verlenen. Ze kunnen ook eenvoudig geld verdienen met deze certificeringen, ook in gevallen waarin ze verifieerbaar en tijdgebonden zijn.

Vertrouwende partijen kunnen het SelfKey Ecosysteem gebruiken om geld en tijd te besparen door gebruik te maken van de geautomatiseerde KYC-processen die internationaal compliant zijn. Dit helpt die vertrouwende partijen met efficiëntie en klantenservice, omdat ze klanten snel en efficiënt kunnen onboarden.

SLEUTEL Token

Het KEY-token is verantwoordelijk voor het aandrijven van het SelfKey-ecosysteem. Het stelt deelnemers in staat waarde uit te wisselen en tegelijkertijd reputatie en vertrouwen mogelijk te maken. Gebruikers kunnen de SLEUTEL uitzetten om toegang te krijgen tot het netwerk, diensten te kopen en ID-documenten te notariseren en te verifiëren. Slechts enkele van de services die gebruikers kunnen kopen met hun KEY-tokens, zijn onder meer residenties, bedrijven, bankrekeningen en wisselrekeningen.

Hoe sleuteltokens te kopen

U kunt KEY niet kopen met “Fiat” -valuta, dus u moet eerst een andere valuta kopen – de gemakkelijkste om te kopen is Bitcoin of Ethereum, wat u bij Coinbase kunt doen door middel van een bankoverschrijving of met een bankpas / creditcard en vervolgens ruilen voor SLEUTEL op een beurs die het token vermeldt.

Zorg ervoor dat u onze link gebruikt om u aan te melden, u krijgt $ 10 aan gratis bitcoin bijgeschreven wanneer u uw eerste aankoop van $ 100 doet.

Coinbase-website

Nadat u Ethereum heeft gekocht, kunt u voor KEY-tokens handelen op de volgende beurzen:

  • Binance
  • OKEx
  • Kucoin
  • Tidex

Gevolgtrekking

SelfKey is een identiteitsplatform waarmee gebruikers, of ze nu individuen of organisaties zijn, het volledige eigendom van hun identiteit behouden. Het biedt voordelen voor individuen die hun identiteit bezitten, degenen die de identiteitsdocumenten certificeren voor winst, en bedrijven die hun KYC-systemen willen stroomlijnen om verspilde tijd en middelen te verminderen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me