Beginnershandleiding voor kredietblokkering: cross-chain platform voor leningen met cryptocurrency

Uitleenblok is er trots op het eerste platform ter wereld te zijn voor cross-chain-leningen in de crypto-economie. Het is een open uitwisseling die is ontworpen voor cryptoleningen. Het platform matcht geldverstrekkers en geldvragers op een eenvoudige, transparante en veilige manier. Met andere woorden, Lendingblock biedt effectenleningen binnen de cryptocurrency-wereld.

Gids voor uitleenblok

Het ecosysteem van Lendingblock is op zichzelf staand, waardoor het mogelijk is om crypto-activa volledig onderpand te verstrekken en te lenen. De ruil is het belangrijkste onderdeel en is wat geldverstrekkers en geldvragers (soms meerdere geldgevers per lener) transparant met elkaar verbindt, zodat beide partijen de beste uitvoering krijgen. Deze uitwisseling is open en in realtime, met gebruikmaking van de marktverrekeningsrentetarieven voor eerlijkheid.

Het slimme contractsysteem is een ander belangrijk onderdeel van het ecosysteem. Het operationele systeem is gebaseerd op slimme contracten en implementeert de overeengekomen leenvoorwaarden die de uitwisseling creëert. Slechts enkele van die voorwaarden omvatten de initiële overdracht, onderpandbeheer, rentebetalingen, terugbetaling en standaardverwerking.

Wat zijn enkele belangrijke kenmerken van Lendingblock?

Met Lendingblock kunnen gebruikers elk digitaal activum uitlenen of lenen. Een kredietverstrekker kan een instelling of een persoon zijn die op een veilige manier extra inkomen wil verdienen met langetermijninvesteringen. Leners kunnen onder meer marktmakers, handelaren, investeerders en fondsen zijn. Met Lendingblock hebben leners toegang tot de activa die ze nodig hebben om te investeren, werkkapitaal te financieren of te handelen.

Lendingblock is er trots op eenvoudig, transparant, veilig en beveiligd te zijn. De eenvoud en transparantie komen van het matchingsproces, waarbij kredietverstrekkers en kredietnemers eerlijk worden gekoppeld op basis van het beste tarief en de eerste datum. Voor veiligheid en beveiliging worden alle geldschieters en leners beschermd door geavanceerde cryptografische beveiliging en actief beheerd onderpand.

Lendingblock-functies

Lendingblock biedt cross-chain interoperabiliteit door cross-chain crypto-to-crypto-leningen met onderpand mogelijk te maken. Het is veilig omdat het onderpand is opgeslagen in een beveiligde cryptografische escrow. Het beheer vindt plaats via de transparante slimme contracten die alle leningsvoorwaarden uiteenzetten en uitvoeren.

Voor extra transparantie en vertrouwen draaien orakels binnen een SGX-enclave en bieden ze vertrouwde input, en coördineren ze multichain-transacties op basis van slimme contractinstructies.

Wie kan Lendingblock gebruiken?

Het zal voor bijna iedereen mogelijk zijn om Lendingblock te gebruiken, aangezien er zowel mobiele als webtools zullen zijn. Bovendien zullen er API’s zijn die marktdiepte, uitgevoerde transacties, rentecurves en orderboeken blootleggen, waardoor leners verzoeken kunnen indienen en geldschieters om aanbiedingen in te dienen.

Voor extra gebruiksgemak zal Lendingblock integratie hebben met portfoliotracking en portemonnee-partners, zodat gebruikers de rentetarieven op de leenmarkt in realtime voor hun portefeuilles kunnen bekijken. Deze partnerschappen en integratie zullen het voor klanten van Lendingblock ook mogelijk maken om rechtstreeks te lenen zonder de applicatie te hoeven verlaten.

Wat zijn LND-tokens?

LND is het token achter Lendingblock. Het wordt gebruikt voor het doen van betalingen en voor het ontvangen van rente op leningen. Door LND voor deze functies te gebruiken, kan Lendingblock de kosten in verband met wisselkosten verlagen. Dit maakt het ook veel gemakkelijker om rentebetalingen te beheren, omdat ze in een enkele valuta zullen zijn in plaats van de vele cryptocurrencies die kredietverstrekkers en kredietnemers hebben. Dankzij het gebruik van een token zoals LND, kunnen slimme contracten de operationele verwerkingsvereisten van een lening regelen. Dit vermindert de kosten, risico’s en complexiteit, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor de kredietnemers en een hoger rendement voor de kredietverstrekkers.

De voorverkoop voor LND duurde van 7 tot 14 april met een toewijzing van 450 miljoen tokens (45 procent van het totaal) en een bonus van 20 procent. De effectieve prijs van LND was $ 0,01666667. De belangrijkste verkoop liep van 15 tot 29 april met 100 miljoen tokens (10 procent) toegewezen en geen bonus voor een effectieve prijs van $ 0,02. In totaal bedroeg de soft-cap $ 5 miljoen met een hard-cap van $ 10 miljoen, een bedrag dat werd behaald met in totaal $ 10 miljoen opgehaald. Dit werd verdeeld tussen $ 500.000 in de privéverkoop, $ 5,2 miljoen in de voorverkoop en $ 4,3 miljoen in de hoofdverkoop.

Tokensale

Naast de 45 procent van de tokens die zijn toegewezen voor de voorverkoop, 5 procent voor de privéverkoop en 10 procent voor de hoofdverkoop, wordt nog eens 15 procent toegewezen aan het groeifonds. Vijftien procent gaat naar oprichters, met 5 procent elk voor het team en de achterban.

Waarom heeft Lendingblock ervoor gekozen om LND te creëren?

Er waren twee belangrijke redenen achter de beslissing om LND te gebruiken als primaire betaalmethode binnen het platform. De eerste is om het ontvangen en betalen van rente te vereenvoudigen, aangezien het team verwacht dat leners en geldschieters beide verschillende crypto-activa zullen gebruiken. Door voor deze transacties één token te gebruiken, hoeft u geen wisselgeld te besteden, waardoor iedereen geld bespaart. Bovendien zorgt het gebruik van een gemeenschappelijke valuta voor een eenvoudigere technische oplossing wanneer wordt voldaan aan de operationele verwerkingsvereisten van een lening. Dit vermindert de kosten, risico’s en complexiteit die de gebruikers zouden hebben ervaren zonder het bestaan ​​van LND.

Hoe zal Lendingblock Crowdsale-fondsen gebruiken?

Lendingblock heeft een duidelijke afbakening voor het gebruik van zijn fondsen. Vijftien procent gaat naar verkoop en marketing, en 20 procent voor het ontwikkelen van gebruikerstools. Nog eens 20 procent gaat naar de ontwikkeling van de kernplatformservices. Vijftien procent gaat naar dekking voor onvoorziene gebeurtenissen en 10 procent gaat elk naar deskundige externe services, ontwikkeling van integraties en kernbeheer.

Hoe ziet de routekaart voor uitleenblokkering eruit?

Lendingblock begon in oktober 2017 met een visie, gevolgd door klantvalidatie in november van dat jaar. In januari 2018 zijn de operaties opgenomen en heeft het platformontwerp plaatsgevonden. In februari 2018 vond de privéverkoop en een prototype-platform plaats. In maart was er regelgevingstoepassing en de platformuitwisseling MVP. April zag de ICO en smart contract MVP.

Routekaart

Nu, in mei, ondergaat het platform alfatests en zal er feedback van regelgevende instanties zijn. Platformintegratie vindt plaats in juni, samen met de aanmelding van de klant. Juli zou bètatests van het platform en goedkeuring door de regelgevende instanties moeten omvatten. Augustus 2018 wordt een grote maand voor Lendingblock met de lancering van operaties en productie van het platform.

Gevolgtrekking

Lendingblock maakt gebruik van blockchain-technologie om geldschieters en leners van crypto-activa een manier te bieden om verbinding te maken. Met slimme contracten is het proces van het koppelen van leners en geldschieters eerlijk en transparant. Beleggers lijken te geloven in het potentieel van Lendingblock sinds de ICO voor LND, zijn token, de limiet bereikte en $ 10 miljoen ophaalde.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me