Beginnershandleiding voor Bonpay

Bonpay-gids

Bonpay is de nieuwste oplossing om transacties uit te voeren en financiële vrijheid te krijgen via digitale betalingen over de hele wereld. De tarieven zijn transparant en het systeem is snel en eenvoudig in gebruik.

Dit is een volwaardige service op de blockchain met een scala aan oplossingen, flexibiliteit en soepele transacties. Dankzij zijn infrastructurele inclusiviteit, zijn technologische betrouwbaarheid en de diepgaande financiële kennis van het team onderscheidt Bonpay zich en biedt het unieke oplossingen voor diegenen die wereldwijd betalingen willen doen en accepteren.

Bonpay-website

Wie zit er achter Bonpay?

Samen heeft het hoofdteam achter Bonpay meer dan 30 jaar collectieve ervaring in zowel elektronische betalingen als internationale financiën. Leiders hebben ook professionele kennis en ervaring met cryptocurrency. De CEO, Alex Blazhevych, heeft meer dan zeven jaar ervaring in crypto-financiële systemen en is ook een zakenpartner, manager, analist en bedrijfsontwikkelaar..

Bonpay-team

De CTO, Oleg Boykov, is een ontwikkelaar met meer dan zes jaar ervaring en een sterke technische ontwikkelaar. De CPO, Valentin Kaduchenko, heeft meer dan acht jaar ervaring in het beheer van financiële operaties, engineering en marketing. De CFO, Julya Bashtannik, heeft meer dan vier jaar ervaring met bedrijfsstrategieën en internationale financiën.

Wat zijn de voordelen van Bonpay?

Bij het gebruik van Bonpay hanteren gebruikers transparante, redelijke tarieven. Deze lage prijs is mogelijk dankzij de blockchain-technologie en gedecentraliseerd. Met de blockchain kunnen de fondsen onmiddellijk en veilig worden overgedragen tegen de best mogelijke tarieven voor eventuele grensoverschrijdende kosten.

Bonpay heeft meerdere providers, wat de mogelijkheid om te converteren tussen extra cryptocurrencies en fiat-valuta’s verbetert. Het maken van de conversies is nu net zo eenvoudig en snel als het verzenden van een bericht. De gegevensbescherming is ook zelfcontroleerbaar, dankzij het zero-knowledge beveiligingssysteem van Bonpay. Dit maakt het eenvoudig om beveiligings-, nalevings- en technische problemen op te lossen.

Nog een geweldige service van Bonpay – Prepaid Cards. Voor extra voordelen kunt u met Bonpay-kaarten Bonpay gebruiken zoals u met elke andere plastic of virtuele kaart zou doen. Bedrijven die profiteren van Bonpay, kunnen cryptocurrencies accepteren en gebruiken, waardoor ze een voorsprong hebben op de concurrentie.

Statistieken voor Bonpay

Bonpay wordt ondersteund in meer dan 130 landen over de hele wereld. Met zoveel ondersteuning kan uw bedrijf gemakkelijk groeien en transacties bijna op elke manier uitvoeren. Bonpay brengt niets in rekening voor het registreren en aanmaken van uw account, waardoor u financiële vrijheid krijgt. Bonpay-portemonnee ondersteunt nu alleen Bitcoin, maar in de toekomst ondersteunt het meer dan 125 valuta’s (fiat en crypto), wat betekent dat het ongelooflijk waarschijnlijk is dat u de specifieke valuta vindt die u nodig hebt.

Hoe bewaart en gebruikt u Bonpay?

Met Bonpay slaat u al uw vermogen op in een specifieke portemonnee. De enkele portemonnee is bedoeld voor het ontvangen, opslaan, uitgeven, converteren en overdragen van cryptocurrency op welke manier dan ook. Er is ook de optie van Bonpay-kaarten, virtuele of plastic, om uw betalingen in crypto eenvoudig en snel op een traditionele manier te doen.

Wat moet u weten over de Bonpay-portemonnee?

De portemonnee is gebaseerd op de nieuwste geavanceerde technologieën om uw geld altijd te beschermen, zodat uw persoonlijke en financiële informatie veilig blijft. Het beste van alles is dat de Bonpay-portemonnee altijd beschikbaar is. U kunt het op elk moment op elk platform of apparaat gebruiken. En zoals eerder werd verteld, zullen ontwikkelaars ondersteuning toevoegen voor meerdere cryptocurrencies, zoals Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, sommige ERC20-tokens en nog veel meer.

Bonpay-portemonnee

Hoe verschilt Bonpay van andere vergelijkbare producten?

Bonpay is niet de enige betaalmethode in zijn soort binnen de blockchain, maar het is de enige die het complete pakket aanbiedt. Het product achter Bonpay is al live, waardoor het een voordeel heeft ten opzichte van Monaco en Tokencard. Er is ook een beloning voor tokenhouders, iets wat je niet krijgt met Monaco / Tokencard of Xapo / Wirex. Hoewel andere systemen alleen een gehoste portemonnee hebben, voegt Bonpay voor het gemak een kaartsaldo toe. In vergelijking met de andere opties biedt Bonpay de beste wisselkoers voor cryptocurrency, slechts 1 tot 2 procent in het begin en 0 procent nadat de DLN is gelanceerd. U bepaalt ook de tarieven, aangezien u kiest wanneer u uw kaart wilt herladen.

Vergelijking

De meeste vergelijkbare producten beperken de manieren om uw portemonnee te financieren tot cryptocurrencies, maar Bonpay staat op het punt te werken met BTC, ETH, ERC20, Ripple en andere cryptocurrencies, naast bankoverschrijvingen en PayPal. De wisselkoerskosten voor Bonpay zijn ook lager dan voor andere, en er zijn geen POS-limieten per dag, die andere betalingsplatforms zoals TenX opleggen.

Welke gebruikersbeloningen zijn er?

Zowel tokenhouders als kaarthouders voor Bonpay ontvangen beloningen. Er is een incentive-beloning voor houders van Bonpay-tokens. Elk ontvangt een beloning uit een pool van vergoedingen van 0,65 procent voor alle transacties die door kaartbezitters worden gedaan. Deze beloning wordt uitbetaald in ETH of BON. Voor kaarthouders leidt elke afzonderlijke aankoop die ze doen tot een cashback-bonus van 0,15 procent (in BON-tokens). Er zijn ook Limited Edition Black Cards met nog lagere kosten en hogere limieten.

Wat u moet weten over de Bonpay Initial Token Sale

De initiële symbolische verkoop voor Bonpay is al afgelopen. Op het moment van schrijven was 1 ETH het equivalent van 500 BON met een bonus van 30 procent. Er werden 20.426 ETH opgehaald en passeerde de zachte limiet van 15.000 ETH in de eerste paar dagen.

Iedereen die deelneemt aan de ITS krijgt toegang tot het Exclusive Affiliate Program. Degenen die bijdragen met meer dan 20 ETH komen in aanmerking voor het speciale zwarte kaartontwerp, gratis kaartonderhoud gedurende een jaar, betere tarieven, een lage onbeperkte bankwisselkoers en 24/7 klantenondersteuning met prioriteit. Degenen die ten minste 200 ETH bijdragen, krijgen gratis kaartonderhoud voor het leven, een persoonlijke ondersteuningsmanager, een verhoogde gratis maandelijkse geldautomaatlimiet, speciale geschenken, gratis gebruik van de nieuwe betaalmethoden via gadgets die zijn geïntegreerd met cryptocurrency en speciale toegang tot de nieuwste versies van producten.

Conclusie

Bonpay is een handige service voor meerdere valuta’s, inclusief portemonnee en prepaidkaart voor degenen die extra veiligheid willen. Het stelt gebruikers ook in staat om met behulp van de kaart geld uit te geven en te ontvangen in verschillende landen. Tussen de brede acceptatie van Bonpay en de lage tarieven, is het een slimme keuze voor degenen die posities hebben in tal van crypto- en fiat-valuta’s.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me