Beginnershandleiding voor BitShares: gedecentraliseerd beurs- en investeringsplatform

BitShares-gids

BitShares is een investeringsvaluta met zijn eigen digitale valuta, BTS. Met BitShares kunnen gebruikers handelen en investeren in een vrijwel onbeperkte lijst met activa terwijl ze profiteren van de beveiliging van de blockchain. BitShares heeft de functies die u verwacht van een traditioneel handelsplatform, maar met de toegevoegde voordelen van cryptocurrency en blockchain-technologieën, zoals decentralisatie.

BitShares-website

Vroeger heette het ProtoShares (met PTS-tokens) en is het een peer-to-peer gedistribueerd grootboek plus netwerk. Dan Larimer, medeoprichter van Cryptonomex, EOS en Steemit, creëerde BitShares in 2014. Met BitShares gebruiken gebruikers BTS-tokens als onderpand voor een reeks gedecentraliseerde financiële diensten, zoals valuta-rails, het creëren van derivaten, bankieren, slimme contracten en gedecentraliseerde uitwisselingen.

Wat is grafeen?

Grafeen dient als basis voor BitShares. Grafeen is een open source C ++ -implementatie van de blockchain die tevens dient als consensusmechanisme. Grafeen is ook in de echte wereld gebruikt via Steemit.com en PeerPlays.com.

Omdat BitShares is gebaseerd op Graphene, heeft het dezelfde schaalbaarheid als die blockchain-implementatie. Grafeen kan maar liefst 100.000 TPS aan. Met dit cijfer kan BitShares meer transacties per seconde verwerken dan MasterCard en VISA gecombineerd. Dankzij het Delegated Proof of Stake bevestigt het BitShares-netwerk transacties gemiddeld in één seconde.

Kenmerken

Deze schaalbaarheid is het resultaat van het leren van andere uitwisselingen met een hoge schaalbaarheid, waaronder de LMAX Exchange, die 6 miljoen transacties per seconde kan verwerken. BitShares heeft van die uitwisseling geleerd dat alles in het geheugen moet zijn, de kernlogica van het bedrijf in één thread moet blijven, cryptografische operaties buiten de kernlogica van het bedrijf moeten blijven, het datamodel moet objectgeoriënteerd zijn en validatie moet worden onderverdeeld in statusonafhankelijke en toestandsafhankelijke controles.

Hoe werkt BitShares ‘Exchange??

BitShares omvat een gedecentraliseerde uitwisseling van activa met een hoog prestatieniveau. Deze uitwisseling kan hetzelfde handelsvolume verwerken als de NASDAQ, maar vereffent bestellingen op dezelfde seconde dat ze worden ingediend en bevat functies die u van uw handelsplatform wilt..

BitShares Exchange

Het gedecentraliseerde karakter van de BitShares-uitwisseling helpt het te beschermen tegen storingen, aangezien er geen enkel punt is waarop deze storing kan optreden. Omdat het transacties in seconden uitvoert, hebben alle handelaren dezelfde voordelen. Er is geen hoogfrequente handel, verborgen orders of front-running. Bovendien is de BitShares-uitwisseling ongelooflijk veilig, waarbij elk actief in de vorm van een SmartCoin op de beurs wordt ondersteund door maar liefst twee keer de reserves die u op een gecentraliseerde beurs zou vinden. Het absolute minimum is een reserve van 100 procent, iets dat beschermt tegen onwaarschijnlijke hacks.

De BitShares-beurs heeft geen handels- of opnamelimieten, zonder buitensporige eisen voor documentatie. Het is ook een van de goedkoopste beurzen die u waar dan ook zult vinden, slechts enkele centen per transactie in het geval van SmartCoin-paren.

Wat kunt u verhandelen op de BitShares Exchange?

Hoewel bij veel van de transacties op de BitShares-beurs het handelen in SmartCoins betrokken is, kunnen gebruikers bijna alles verhandelen. Op voorwaarde dat een activum voldoende rente heeft, zijn er minimale limieten aan wat gebruikers kunnen verhandelen. Voorbeelden zijn onder meer cryptocurrencies, nationale valuta, olie, gas, zilver en goud. De beurs heeft ondersteuning voor activa die de inflatie volgen, indexen, obligaties en aandelen. Bedrijven hebben zelfs de mogelijkheid om hun eigen aandelen uit te geven met behulp van het BitShares-netwerk en vervolgens goedkope handel aan te bieden, inclusief bescherming tegen kortsluiting.

Een uniek kenmerk van het BitShares-platform zijn ‘door gebruikers uitgegeven activa’. Dit zijn aangepaste tokens die gebruikers op het platform kunnen registreren, maar ook kunnen vasthouden en verhandelen binnen een reeks beperkingen. Degene die het item maakt, specificeert de naam, distributie, beschrijving en eventuele aanpassingsvereisten, bijvoorbeeld als alleen degenen op een specifieke witte lijst tokens kunnen bevatten. Het zijn deze ‘door gebruikers uitgegeven activa’ waarmee bedrijven tokens kunnen uitgeven voor zaken als ontvangstbewijzen, crowdfunding, beloningspunten, kaartjes voor evenementen, bedrijfsaandelen, voorspellingsmarkten en digitaal eigendom..

Hoe werken SmartCoins samen met BTS?

SmartCoins zijn cryptocurrencies met een waarde die is gekoppeld aan een ander actief, zoals goud of de Amerikaanse dollar. BTS, de kernvaluta van BitShares, steunt altijd 100 procent of meer van de waarde van SmartCoins. Gebruikers kunnen ook op elk moment SmartCoins naar BTS converteren met de wisselkoers uit de prijsfeed. SmartCoins hebben bijna altijd gegarandeerd een waarde die tenminste hun nominale waarde is, met uitzondering van de meest extreme omstandigheden in de markt. Als cryptocurrency zijn SmartCoins vrij van beperkingen, deelbaar en vervangbaar.

Wat zijn de dynamische accountrechten van BitShares??

De dynamische accountmachtigingen zijn een sleuteltechnologie van BitShares. Ze zijn het resultaat van BitShares die machtigingen ontwerpt op basis van mensen in tegenstelling tot cryptografie. Dit maakt het mogelijk om accounts te beheren via gewogen combinaties van privésleutels en andere accounts. De betrokken hiërarchische structuur is ontworpen om machtigingen in het echte leven na te bootsen en een eenvoudiger beheer van fondsen door meerdere gebruikers mogelijk te maken. Het is deze controle voor meerdere gebruikers die de beveiliging dramatisch verbetert en de risico’s van hackinggerelateerde diefstallen bijna volledig kan elimineren.

Ondersteunt BitShares geplande betalingen?

Een van de vele gebieden waarop BitShares zich onderscheidt van andere slimme contractplatforms, is de ondersteuning van zowel geplande als terugkerende betalingen. Dankzij deze functie kunnen gebruikers autorisatie instellen voor een derde partij om zich op te nemen van hun account, gegeven bepaalde limieten. Het is vooral handig voor maandelijkse abonnementen en rekeningen.

Het instellen van terugkerende betalingen is net zo eenvoudig als het verlenen van opnamemachtigingen aan een gebruiker of bedrijf met een opnamelimiet per periode, zoals één opname per maand. Deze geplande opnames zijn echter geen betalingsverplichtingen, aangezien de opname zal mislukken als het BitShares-account niet voldoende saldo heeft.

Wat is het BitShares Referral Rewards-programma?

Net als veel andere blockchain-gebaseerde platforms biedt BitShares een verwijzingsprogramma met beloningen. Dit geavanceerde verwijzingsprogramma is eigenlijk rechtstreeks in de software ingebouwd. Als financieel netwerk profiteert het zowel BitShares als elke gebruiker op het netwerk als meer mensen het platform gebruiken. Met het verwijzingsprogramma kunt u $ 80 of meer krijgen voor elk Lifetime Member dat u zich aanmeldt. In het bijzonder betalen Lifetime-leden $ 100 en krijgen ze 80 procent contant geld terug voor elke vergoeding die ze betalen. Als ze een basisaccount naar het netwerk verwijzen, krijgen ze ook 80 procent van die kosten.

Hoe BitShares BTS te kopen ?

U kunt BTS op de BitShares Exchange zelf kopen door het in te ruilen voor een andere cryptocurrency, het is ook beschikbaar op de volgende exchanges:

  • Binance
  • Poloniex
  • Gate.io
  • ZB.com
  • LiveCoin
  • AEX

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me