Beginnersgids voor The Freedom Coin: nieuwe cryptocurrency met Masternodes

Vrijheid munt

De vrijheidsmunt (TFC) is een cryptocurrency-project dat een aantal van de bestaande problemen bij het beveiligen en stimuleren van master-knooppunten probeert weg te werken. Masterknooppunten zijn servers die een volledige kopie van de blockchain bevatten, in realtime worden bijgewerkt en dienen als belangrijke referentiepunten binnen de gedecentraliseerde blockchain-markt.

Vrijheid munt

Op dit moment bieden maar weinig munten een goed aanmoedigingssysteem voor tokenhouders die als hoofdknooppunten werken. DASH, de eerste munt die stemmen op masterknooppunten implementeerde, worstelt momenteel met zijn incentivesysteem. Naarmate het aantal masterknooppunten toeneemt, zijn DASH-houders geneigd hun masterknooppunt te degraderen, aangezien de kosten van het uitvoeren van een masterknoop aanzienlijk opwegen tegen de beloningen. TFC herstructureert dit beloningssysteem, waardoor het vasthouden van TFC voldoende wordt als een beloning om het masterknooppuntsysteem actief en levendig te houden.

“De Freedom Coin voorziet in de behoefte aan duurzame langetermijnopbrengsten voor de cryptogemeenschap door middel van een gedecentraliseerd TFC-product, dat op de lange termijn rendement oplevert voor de TFC-cryptogemeenschap”, aldus de ontwikkelaars in hun whitepaper. “De structuur van de oplossing biedt een gecontroleerde aanpak door middel van een uniek stemsysteem dat de belangen van de TFC-cryptogemeenschap en de duurzaamheid van The Freedom Coin beschermt.”

Hoe werkt het?

Het opzetten van een masterknooppunt op de TFC-blockchain vereist een initiële investering van 5.000 TFC. Deze munten zijn momenteel beschikbaar om te kopen als onderdeel van de pre-mine, beschikbaar op de site en kosten momenteel 1BTC. De prijs zal in volgende rondes stijgen.

De voordelen van het gebruik van een masterknooppunt zijn ontworpen om op lange termijn aantrekkelijk te zijn voor TFC-houders. Master node-operators krijgen alle reguliere voordelen van de munt, zoals de mogelijkheid om anoniem cryptocurrency te verzenden via het TFC-netwerk en toegang tot TFC-handelaars, naast toegang tot een TFC-uitwisseling.

Kosten voor netwerkondersteuning worden betaald aan TFC-hoofdknooppunten in Bitcoin voor hun werk op het TFC-netwerk. Dit komt bovenop de proof-of-stake-beloningen die door alle TFC-houders worden gegenereerd.

In ruil daarvoor wordt van masterknooppunten verwacht dat ze de integriteit van de blockchain behouden en deelnemen aan blockchain-governance door te stemmen. In elk van de beloningsprojectiescenario’s van TFC wordt uitgegaan van 100 hoofdknooppunten.

Masternodes-fondsgebruik

Hoe werkt het stemsysteem?

Van masterknooppuntoperatoren wordt verwacht dat ze stemmen over beslissingen van ontwikkelaars die van invloed zijn op de code wanneer ze vooraf worden ingelicht. Voor elke stemming wordt een deadline vastgesteld, onder toezicht van de chief technical officer. De stemming wordt bevestigd of geweigerd op basis van een gewone meerderheid. Het quorum voor de stemming is 5 procent van het totale aantal houders van masterknooppunten.

Hoewel dit klinkt als centralisatie, staan ​​de ontwikkelaars van TFC erop dat een robuuste bestuursstructuur nodig is om elke munt te laten slagen.

“Topadvocaten houden vol dat cryptocurrency geen‘ governance ’heeft en er ook geen behoefte aan heeft. Maar dit legt een fundamenteel misverstand bloot over wat governance is ”, schreven de ontwikkelaars. ‘Governance is niet hetzelfde als een deelstaatregering. Governance is simpelweg hoe keuzes worden gemaakt. Elke groep, elk project en zelfs elke persoon beoefent bestuur in een of andere vorm. Cryptocurrencies zijn geen levenloze objecten. Ze zijn in wezen een softwareproject. Ja, het is veel meer dan dit; het is ook een monetair systeem en een sociaal experiment. “

Waarom is een robuust beloningssysteem nodig??

Omdat hoofdknooppunten veel van de verwerking en codering voor een netwerk doen, loont het om ze gelukkig en actief te houden en hun werk goed te doen, zei TFC.

“Masterknooppunten verwerken transacties op een netwerk, de gegevens die door dit netwerk gaan, zijn gecodeerd, maar er is nog steeds ruimte voor masterknooppunten om kwaadwillig te handelen”, schreven de ontwikkelaars. “Master node-operators met skin in het spel (de band) hebben een prikkel om volgens de regels te spelen.”

Wie is het team achter Freedom Coin?

De CEO en oprichter van TFC is Douglas Bothma uit Zuid-Afrika. Voordat hij in maart 2018 TFC oprichtte, was Bothma CEO van CrytoSure Technologies en CEO van Custom Apps SA. Hij werkte ook meer dan zeven jaar bij Innovation Group Solutions.

Het team

De chief technology officer van TFC is Liaan Roodt, die Bothma’s ervaring deelt bij zowel CryptoSure als Custom Apps SA.

Hoe ziet de markt eruit??

TFC bevindt zich midden in de voorverkoop en staat dus nog niet vermeld op Coin Market Cap. TFC heeft een maximale aanvoer van 25 miljoen.

De voorverkoop eindigt op 31 mei. De prijzen zijn vastgesteld op 1 BTC per master node, met gedeelde master nodes verdeeld in 20 units en hun prijs dienovereenkomstig verdeeld. Na de voorverkoop wordt de prijs voor zowel volledige als gedeelde hoofdknooppunten stapsgewijs verhoogd.

TFC verwacht een notering op de CryptoBridge-beurs voor 1 juli.

Wat staat er op de routekaart?

TFC verwacht eind juni zijn eerste master node-betaling te doen. Maandelijkse updates zullen volgen, onderbroken door de CryptoBridge-lijst van 1 juli. De huidige roadmap loopt tot eind oktober.

TFC is in wezen ontworpen als een duurzaam systeem voor het genereren van rijkdom in een overvol cryptocurrency-veld.

Routekaart

“Kortom, de TFC-klant gelooft dat ze bezig zijn met het verwerven van inkomen en rijkdom op de lange termijn”, schreven de ontwikkelaars. “In dit proces verwachten ze real-time prestatie-tracking, mijlpaalfeedback over de implementatie van initiatieven, prestatierapporten en beloningen die continu aan hen worden betaald. Verder verwachten ze met hun risicovooruitzichten en ondernemerskenmerk toegang tot nieuwe kansen zodra deze zich voordoen. “

Wat is het laatste nieuws??

TFC is genoteerd op de investeringskalender van Investing.com en wordt erkend als een innovatieve manier om houders van masterknooppunten te belonen op verschillende industrieblogs en nieuwsaggregators..

Het aftellen naar de vlaggenschipnotering van TFC op CryptoBridge is opgemerkt en verspreid via verschillende nieuwsuitzendingen.

TFC-portefeuilles

Er zijn portemonnees beschikbaar om te downloaden van de officiële website voor Windows, Linux en Mac, samen met installatiehandleidingen voor elk.

TFC-portemonnee

Waar kan ik meer leren?

Bezoek de TFC-homepage hier en bekijk de wit papier. Aanvullende details over de voorverkoop van de masterknoop en het verwachte beloningsschema zijn te vinden op de homepagina.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me