Beginnersgids voor Steem

Steem recensie

Steem is een “blockchain-gebaseerd social media-platform waar iedereen beloningen kan verdienen”. Steem is een gestimuleerd platform en ondersteunt gemeenschapsopbouw en sociale interactie door deelnemers te belonen door geweldige inhoud te posten, erop te stemmen en deze te beheren met cryptocurrency.

“Door inspiratie te halen uit lessen die zijn geleerd bij het bouwen van cryptocurrencies, de cryptocurrency-gemeenschappen en concepten waaraan we gewend zijn geraakt van de verschillende sociale mediaplatforms die al beschikbaar zijn”

CEO Ned Scott en Daniel Larimer, CTO van Steemit en oprichter van Bitshares, kwamen samen en richtten Steem op in 2016.

Steem

De belangrijkste verklaring waar Steem achter staat, is hoe hun platform ‘de eerste cryptocurrency is die probeert om nauwkeurig en transparant een onbegrensd aantal individuen te belonen die subjectieve bijdragen leveren aan haar gemeenschap’. Ze hanteren een eerlijk boekhoudsysteem dat altijd uw eigen bijdrage weerspiegelt, dus als u gewoon meedoet, wordt u beloond.

Wie kan profiteren van Steem?

Steem is gebouwd voor gewone mensen, om gewone mensen te belonen voor hun bijdrage aan online gemeenschappen, met als doel mensen over de hele wereld mondiger te maken. Omdat de technologie waarop Steem is gebouwd duizenden acties per seconde kan verwerken, zijn er tal van beloningen en kunnen ze snel worden verdiend met digitale tokens die worden beloond ongeveer 24 uur nadat inhoud en stemmen zijn ingediend.

De groepen mensen waarvan Steem zegt dat ze enorm kunnen profiteren van het gebruik van hun platform, zijn onder meer:

 • Makers
 • Curatoren
 • Remitters
 • Handelaren
 • Markt makers
 • Shoppers
 • Ondernemers
 • Bloggers
 • Commentatoren
 • Internetlezers
 • Gemeenschapsleiders
 • Verwijzers
 • Meld u aan voor feestgastheren

Sociale mediaplatforms zoals Reddit, Facebook en Twitter hebben door gebruikers gegenereerde inhoud die door haar leden is gepost, miljarden dollars aan waarde gecreëerd voor de aandeelhouders van het bedrijf. Steem werkt echter op een andere manier. Veel van de waarde die wordt gecreëerd door de mensen die de bijdragen op sociale media en online gemeenschappen leveren, worden zelf beloond met virtuele valuta.

Wat is Steemit?

Steemit.com is een sociaal netwerk en contentbeloningsplatform dat Steem-technologie gebruikt om gebruikers te belonen voor het samenstellen van content op internet. Het geeft beloningen in 50% Steem-kracht en 50% Steem-dollars.

Door een online community op te bouwen die in cryptocurrency wordt beloond voor het delen van hun stem, herdefinieert Steemit de wereld van sociale media en bouwt snel aan een groeiende sociale economie, aangezien het de gebruikers zijn die beloningen verdienen door het te gebruiken in plaats van alleen de aandeelhouders van het bedrijf. andere platforms.

Er wordt een community opgebouwd door gebruikers in staat te stellen andere gebruikers te belonen voor de inhoud die ze plaatsen met behulp van de revolutionaire Steem-blockchain en cryptocurrency. Het is gratis om op Steemit.com te posten, wat het perfect maakt voor zowel de gewone persoon als de makers van inhoud, en het wordt dagelijks ‘geslagen’. Die dagelijkse valuta wordt vervolgens verdeeld onder producenten van inhoud op basis van het aantal stemmen dat ze krijgen voor de berichten die ze plaatsen.

Hoe u digitale tokens kunt verdienen op Steemit

Steem heeft verschillende soorten tokens, Steem, Steem Dollars (SBD), en Steem kracht (een benaming van VESTEN​Steem en steem dollars zijn vloeistof terwijl de macht dat niet is.

Wanneer u op de website Steemit wordt betaald, kunt u ervoor kiezen om 50% in STEEM Power en 50% in STEEM Dollars of 100% in STEEM Power te worden betaald. Hier is een voorbeeld van een uitbetaling van 50/50: als je $ 200 verdient met een bericht, ontvang je $ 100 STEEM-dollar en 50 STEEM Power (ervan uitgaande dat STEEM Power op dit moment elk $ 2 waard is).

Steemit heeft drie manieren waarop u digitale tokens kunt verdienen als deelnemer aan de gemeenschap, en het is gemakkelijk en eenvoudig om mee te doen en te worden beloond met cryptocurrency.

Zoals gedeeld op de Steemit-website, kunt u als onderdeel van de community digitale tokens verdienen door:

Posten – Door uw berichten te delen, kunt u upvotes verdienen van communityleden. Afhankelijk van de upvotes die u ontvangt, krijgt u een deel van de lopende Steem-beloningspool.

Stemmen en cureren – Als je een bericht ontdekt en upvote voordat het populair wordt, kun je een curatiebeloning verdienen. Het beloningsbedrag is afhankelijk van de hoeveelheid Steem Power die je hebt.

Inkoop – Gebruikers kunnen Steem- of Steem Dollar-tokens rechtstreeks via de Steemit-portemonnee kopen met bitcoin-, Ether- of BitShares-tokens. Ze zijn ook verkrijgbaar bij andere markten en beurzen, waaronder BlockTrades, Poloniex, Bittrex, Shapeshift.io en Changelly. Steem-tokens die worden aangedreven door Steem Power, verdienen een kleine hoeveelheid rente voor het vasthouden.

Het verdienen van digitale tokens is eenvoudig, en het Steemit-beleid maakt het eerlijk dat alle gebruikers worden beloond, ongeacht hoe vaak ze deelnemen en posten. Digitale tokens worden constant gemaakt door het Steem-netwerk. Sommige van de tokens worden gegeven aan de gebruikers die echte waarde toevoegen aan Steemit door inhoud te plaatsen, commentaar te geven op de inhoud van andere gebruikers en te stemmen op de inhoud van anderen, en de rest van de dagelijkse digitale tokenpot wordt verdeeld onder de houders van Steem macht en de getuigen die de blockchain aandrijven.

Uw Steem-valuta’s opslaan

De officiële Steemit-website heeft ingebouwde portemonnee-functionaliteit, dus door je aan te melden bij de site heb je ook je portemonnee gemaakt voor het opslaan van Steem, Steem Dollars en Steem Power. Er is ook een portefeuille voor de opdrachtregel je kan downloaden en ook een mobiele portemonnee bekend als eSteem, die fungeert als een mobiele interface naar het sociale netwerk zelf, waardoor u toegang heeft tot alle belangrijke functies van de site en ook uw geld kunt overboeken.

Wat maakt Steem anders?

Hoewel er op dit moment veel andere kantelplatforms in opkomst zijn, is Steem anders dan de rest. Veel andere cryptocurrency-fooiplatforms vereisen dat hun gebruikers iets opgeven om anderen te belonen voor hun bijdragen. Om anderen op Steem te belonen, hoeft een gebruiker echter alleen maar te stemmen op de inhoud of een bericht van een andere gebruiker, net zoals je een bericht op Facebook wilt of een bericht op Reddit upvote. Dit moedigt gebruikers aan om deel te nemen aan de community en beloont de beste bijdragen met valuta die kunnen worden verzameld in hun eigen persoonlijke portemonnee en op elk moment kunnen worden ingewisseld voor echte fiat-valuta.

Conclusie

We gebruiken allemaal sociale media, maar het is waarschijnlijk nooit bij je opgekomen dat je beloond zou kunnen worden voor de inhoud die je deelt.

Steem verandert de manier waarop we sociale media gebruiken, door gebruikers beloningen te laten verdienen voor hun actieve deelname. Door interactie te stimuleren, creëert deze technologie een bloeiende gemeenschap waar kwaliteitsinhoud ertoe doet.

Als je inhoud hebt om te delen die het verdient om door een groot publiek te worden gezien en waarvoor je verdient te worden beloond, dan is Steemit perfect voor alle aspirant-schrijvers onder ons, evenals voor gewone mensen met meningen om te delen en te bespreken.

Het stimuleren en belonen van de gebruikers van een socialmediaplatform is een geweldig idee omdat het de groei bevordert en een gemeenschap creëert van mensen die met anderen omgaan. Bovendien worden digitale tokens op een eerlijke manier verdeeld, zodat de beste inhoud cryptocurrency-erkenning krijgt en iedereen wordt erkend voor zijn inspanningen om deel te nemen.

Steem is een vooruitstrevend blockchain-technologieplatform dat een enorme impact en bijdrage zou kunnen hebben aan de toch al bruisende wereld van sociale media, omdat de beloningen mensen een reden geven om lid te worden en actief mee te doen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me