Beginnersgids voor RIALTO.AI

Het team erachter RIALTO.AI werkt aan het ontwerpen van eigen algoritmen die kunnen worden gebruikt voor marketmaking en arbitrage. Ze bieden bijpassende orders en liquiditeit om de marktefficiëntie te verbeteren en verschillende cryptomarkten met elkaar te verbinden. Als het project eenmaal op de markt is, willen ze een klein deel van elke transactie verdienen om ervoor te zorgen dat het project geld blijft verdienen.

Uiteindelijk hoopt RIALTO.AI de grootste marktmaker in de wereld van cryptocurrencies, blockchain-transacties en digitale activa te worden..

Welke basisfuncties biedt RIALTO.AI?

Een van de belangrijkste doelen van RIALTO.AI is het verschaffen van liquiditeit. Het overbrugt de kloof die vraag en aanbod van elkaar scheidt, iets dat de handel in cryptocurrencies toegankelijker kan maken voor alle deelnemers op de markt. Het stemt ook overeen met bestellingen, zodat handelaren zich geen zorgen hoeven te maken over vertragingen voordat ze worden uitgevoerd of tijdverspilling door die vertragingen. Ten slotte verbetert RIALTO.AI de efficiëntie door de verschillen in liquiditeit tussen gateways te verkleinen en de transactietijd te minimaliseren.

Het team

Het uitvoerende team achter RIALTO.AI bestaat uit handelseconomen, datawetenschappers en signaalverwerkingsexperts. Leon Kocjancic is een Ph.D. onderzoeker die algoritmen voor gegevensverwerking ontwerpt en ontwikkelt die worden aangetroffen in systemen voor handelsuitvoering. Valentin Gjorgjioski heeft een Ph.D. in informatica die zich richt op datamining en zowel de toonaangevende ontwikkelaar als de oprichter van Grabit is. Vladimir Kuzmanovski heeft een Ph.D. in communicatie- en informatietechnologieën met de nadruk op het ontwikkelen van interne databases met live marktinformatie en datamining.

Hristijan Gjoreski heeft een Ph.D. in de informatica met een focus op tijdreeksanalyse, datawetenschap en machine learning. Hij ontwerpt en ontwikkelt de deep learning- en machine-algoritmen die worden gebruikt voor analyse en voorspelling van tijdreeksen. Darko Cerepnalkoski heeft een Ph.D. in informatica en werkt aan datamining, kunstmatige intelligentie en machine learning-toepassingen.

Vito Martin Hrzenjak is een financiële specialist die de ingenieurs en de markten met elkaar verbindt. Uros Stoisavljevic is een expert in marktsynergieën en politieke economie en houdt toezicht op externe communicatie, project-, management- en bedrijfsontwikkeling. Ten slotte is Patricija Jukic een bedrijfsspecialist die verantwoordelijk is voor de bedrijfsontwikkeling voor RIALTO.AI, samen met het verbeteren van de efficiëntie van de interne bedrijfsprocessen..

Wat zijn XRL-tokens?

De XRL-tokens zijn een belangrijk onderdeel van RIALTO.AI. Ze bewijzen dat een supporter lid is van de RIALTO.AI Digital Asset Pool. Door tokens te bezitten, heeft een persoon rechten op intellectuele eigendommen, maar dit kwalificeert niet als een beveiliging. Er zijn 100 miljoen tokens, die werden uitgedeeld tijdens de crowd-sale die duurde van 15 juli tot 15 augustus 2017. Vijfenzeventig procent van het geld was gereserveerd voor de Digital Asset Pool, de rest ging naar zaken als softwareontwikkeling en onderhoud, juridische kosten, licenties en regelgeving.

Rialto zal leveren “100% van de toegevoegde netto waarde die wordt gecreëerd, zal halfjaarlijks worden verdeeld via distributie van ETH via smart contract. Alle houders van RIALTO.AI (XRL) -token op een vooraf bepaalde registratiedatum komen in aanmerking voor distributie. ” Wat in feite betekent dat u, door het token vast te houden, een percentage van de winst van het team tweemaal per jaar ontvangt, dat zal worden uitbetaald in ETH.

Wat maakt Arbitrage van RIALTO.AI opvallend??

De voordelen van RIALTO.AI beginnen met arbitrage, de gelijktijdige verkoop en aankoop van cryptocurrency waarmee de handelaar kan profiteren van de verschillen in prijzen tussen beurzen. Er is geen risico verbonden aan prijsbewegingen. Het arbitrage-algoritme is gemaakt om 24/7 te werken en een paar dollar te verdienen wanneer het prijsverschil zich voordoet. Dit omvat Dollar Value, een handelsoplossing voor symmetrische transacties om de waarde van de dollar van het fonds te maximaliseren. Crypto Max is een algoritme dat kettingtransacties uitvoert van meerdere cryptocurrencies, waardoor de waarde van het fonds in de cryptocurrency wordt gemaximaliseerd.

Hoe verschilt de marktwerking van RIALTO.AI??

Tussen marketmaking en arbitrage op markten die minder liquide zijn, biedt RIALTO.AI liquiditeit. Dit verkort de transactietijd en levert de handelaar een klein deel van de verhandelde valutaprijs op. Het creëert een markt die gateways van het Ripple-betalingsprotocol verbindt, waardoor RIALTO.AI kan profiteren van opwaartse trends en de beste marktmaker kan worden.

Wat zal de AI Tradebot doen??

RIALTO.AI ontwikkelt momenteel ook een AI Tradebot, met als doel andere algoritmen aan te vullen. Deze AI Tradebot wordt een zelflerend algoritme dat transacties op de cryptocurrency-markt kan volgen, waardoor dit niet handmatig hoeft te gebeuren. Het zal ook adressen bundelen en de informatie gebruiken om een ​​voorspellend model te creëren dat grote marktverschuivingen kan herkennen voordat ze plaatsvinden.

Dit proces zal vergelijkbaar zijn met het kunnen bespioneren van de transacties van miljoenenhandelaren zoals Warren Buffet om hun aankopen en liquidaties te zien en die informatie te gebruiken om de markttrends te voorspellen. Hoewel dat niet noodzakelijkerwijs mogelijk is met FIAT-valuta’s, biedt de informatie die beschikbaar is voor cryptocurrencies deze mogelijkheid. Het algoritme zal alles volgen, inclusief bitcoin wallets, fondsen en transacties tijdens crowd-sale-projecten.

Wat is het langetermijndoel van RIALTO.AI??

Rialto.AI streeft ernaar om in oktober 2017 te beginnen met handelen en zal een wekelijks handelslogboek op de RIALTO.AI-website worden gestreamd. Het eerste gecontroleerde rapport zal in december 2017 beschikbaar zijn en de eerste uitbetaling van winst aan tokenhouders zal plaatsvinden in maart 2018.

Op de lange termijn hoopt RIALTO.AI de grootste van de arbitrage- en geldverdienende fondsen te worden. Het bedrijf is van plan om in september 2018 een proefproject te onthullen dat één toegangspunt creëert voor de meest betrouwbare centrales. Dit project laat RIALTO.AI testen of een optimale transactiestructuur, vergoedingen en platformconnectiviteit haalbaar is. Degenen die zich abonneren op de test kunnen op dit moment het bètaplatform gebruiken om transacties uit te voeren via geselecteerde gateways. RIALTO.AI hoopt dat dit enkele toegangspunt het mogelijk maakt om alle cryptocurrency-uitwisselingen over de hele wereld te bereiken die u nodig hebt.

Routekaart

RIALTO.AI hoopt ook verschillende methoden te onderzoeken om een ​​platform te ontwikkelen waarmee gebruikers al hun cryptocurrency-activa kunnen kopen en verkopen. Met dit voorgestelde platform zouden gebruikers deze transacties kunnen uitvoeren tegen de beste huidige prijs over de hele wereld. Ze kunnen aanzienlijke voordelen zien voor zowel verkopers als kopers dankzij de eenvoud, het grote aanbod van marktgeuren, het geconsolideerde aanbod en de transparantie van de prijzen.

Het belangrijkste langetermijndoel van RIALTO.AI is om één toegangspunt te creëren voor alle cryptocurrency-transacties. In wezen wil RIALTO.AI voor cryptocurrency-transacties zijn wat Google momenteel is voor algemene zoekopdrachten.

Hedge-partnerschap

Rialto onlangs aangekondigd dat ze zijn gekozen als de aangewezen gegevensprovider voor de Hedge-project professionele crypto-indices. Als zodanig zijn alle Rialto-tokenhouders kunnen claimen een deel van de HDG-tokens tijdens hun ICO-periode. Om deel te nemen, moet u een account aanmaken op de Hedge-website en uw Ethereum-portemonnee registreren die uw Rialto-tokens bevat.

Hedge hebben ook in elkaar gezet dit nuttige en gedetailleerde rapport alles over Rialto, waarin het bedrijfsmodel, de risico’s en verschillende prijsberekeningen worden geschetst.

Gevolgtrekking

Nadat het met succes het grootste arbitrage- en marketmakingfonds binnen blockchain-transacties is geworden, zal RIALTO.AI een reeks gateways en uitwisselingen in de blockchain-transactie-industrie dekken. Met één toegangspunt kunnen transactiekosten en -structuren worden geoptimaliseerd, wat iedereen ten goede komt.

De handel begint in oktober 2017 en ze zijn van plan om de winst tweemaal per jaar uit te keren aan tokenhouders, dus door het XRL-token vast te houden, kunt u mogelijk dividenden verdienen in verhouding tot uw bezit. In een recente Reddit AMA, het team verklaarde dat statistieken beschikbaar zullen zijn om hun prestaties te volgen:

De handelsstatistieken zullen toegankelijk zijn voor geregistreerde tokenhouders (registratie is mogelijk in de tweede helft van september). Dit maakt monitoring van in het verleden behaalde prestaties en de extrapolatie van gegevens voor prestatievoorspellingen mogelijk.

Of Rialto resultaten zal opleveren voor investeerders valt nog te bezien, als ze dat wel doen, verwacht dan dat dit teken het komende jaar sterk in prijs zal stijgen..

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me