Beginnersgids voor Monaco: Cryptocurrency Visa-kaarten

Monnaco Crypto recensie

Monaco is een ongelooflijk nuttige kijk op online bankieren, waardoor gebruikers meerdere fiat- en cryptocurrencies kunnen aanhouden op een rekening die altijd gratis is en toegang biedt tot VISA-betaalkaarten die u kunt gebruiken om uw valuta te besteden bij elke winkel die deze betaalpassen accepteert. De bank voert altijd omwisselingen uit tegen de reële koers, zodat u geen geld verliest bij het omrekenen van verschillende valuta.

Bovendien heeft Monaco zijn eigen Cryptocurrency-token genaamd MCO, dat u kunt verdienen door een van hun kaarten te gebruiken tegen een tarief van 2% cashback op alle transacties.

Website van Monaco

In deze gids zullen we een kijkje nemen naar dit nieuwe bedrijf dat ernaar streeft de kloof tussen cryptocurrencies en gebruik in de echte wereld te overbruggen.

Hoe bespaart Monaco gebruikers geld??

Vanaf het begin is het aanmaken van een Monaco-account volledig gratis, waardoor u bespaart op de maandelijkse kosten en minimale balansvereisten die doorgaans bij andere banken voorkomen. Iedereen die transacties in meerdere valuta’s uitvoert, bespaart op elke transactie met een wisselkoers. In plaats van de wisselkoers aan te passen om in zijn voordeel te werken, biedt Monaco de echte wisselkoers. Aangezien de gemiddelde high street bank tussen de 5 en 8 procent in rekening brengt op transacties met beurzen, kan dit een aanzienlijke besparing opleveren. Dit is de reden waarom Monaco aantrekkelijk is voor mensen met meerdere valuta’s en crypto-activa.

Om gebruikers verder te helpen geld te besparen, biedt Monaco maar liefst 2 procent cashback in de vorm van hun MCO-cryptocurrency op alle aankopen. Dit zal snel oplopen, vooral als u Monaco gebruikt voor grotere transacties.

Op wie doet Monaco een beroep?

Hoewel iedereen baat zou kunnen hebben bij het gebruik van Monaco, is het specifiek ontworpen om een ​​paar groepen mensen aan te spreken. Een van de grootste hiervan zijn degenen die vaak reizen en niet graag extra kosten zien die hun reizen duurder maken. Omdat er geen kosten zijn, werkt de Monaco-kaart altijd als de lokale valuta en levert de beste interbancaire wisselkoersen, waar ter wereld u zich ook bevindt of waar u vandaan komt.

Degenen die cryptocurrency kopen, verdienen of uitgeven, zullen ook de voordelen van Monaco waarderen. Monaco biedt immers altijd de beste tarieven voor conversies en aankopen. De cashback-functie betekent ook dat je elke keer dat je bij Monaco doorbrengt, je cashback krijgt, iets wat niet gezegd kan worden van andere cryptocurrency wallets en banken..

Monaco kan ook ongelooflijk handig zijn voor het zonder enige kosten verzenden en ontvangen van geld tegen interbancaire tarieven. Zowel verzenden als ontvangen vindt onmiddellijk plaats en er zijn geen kosten aan verbonden, zoals bij populaire opties voor het verzenden van geld.

Wat kunt u doen met Monaco?

Zodra u een Monaco-account heeft geopend, kunt u transacties uitvoeren op dezelfde manier als met elke andere kaart of bank. Houd een lange lijst met valuta’s vast, geef ze uit of wissel ze uit in één account, inclusief de meest populaire cryptocurrencies, zoals Ether en Bitcoin. Gebruik Monaco om uw geld te beheren en uw account aan te vullen met Bitcoin, Ether, een bankoverschrijving of een bankpas of creditcard. Zet uw geld om en verstuur het, of doe gewoon overal aankopen met uw kaart. Er zijn meer dan 40 miljoen locaties over de hele wereld waar u met Monaco kunt betalen.

Via de applicatie voor je Android- of iOS-apparaat kun je ook direct meldingen ontvangen over uitgaven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over fraude. U vindt er handige tools, zoals een wekelijks of maandelijks budget om te beheren. U kunt zelfs notities aan aankopen toevoegen om u te helpen herinneren waar ze voor waren.

Wat zijn MCO-tokens?

MCO-tokens zijn de Monaco-tokens en u verdient ze elke keer dat u uw Monaco-kaart gebruikt. Met elke transactie kunt u maar liefst 2 procent MCO-cashback verdienen. MCO is op minstens zeven beurzen te vinden, een cijfer dat groeit. Daar kun je het gemakkelijk ruilen voor je cryptocurrency naar keuze, en het is vooral gemakkelijk om het in te wisselen voor Ethereum en Bitcoin. MCO-tokens zijn gebaseerd op Ethereum, het wereldwijde gedecentraliseerde verificatienetwerk dat bekend staat om zijn extreme veiligheid.

Monaco-tokens

Monaco-kaarten vergelijken

Er zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar via Monaco. De meest eenvoudige is Midnight Blue, waarvoor geen aankoop van MCO vereist is. Zelfs zonder in Monaco te investeren via de aankoop van MCO, krijgt u alle basisfuncties. U ontvangt ook geen jaarlijkse en maandelijkse kosten en gratis verzending van de kaart. Er is een limiet van $ 200 voor gratis opnames aan geldautomaten en een interbancaire wisselkoerslimiet van $ 2.000. Deze kaart is van plastic.

De Ruby Steel-kaart is een limited edition en van metaal. Het vereist een minimumaankoop van 50 MCO, maar het verhoogt de interbancaire wisselkoerslimiet tot $ 4.000 gratis en brengt daarna 0,5 procent in rekening. Het verhoogt ook de limiet voor gratis opnames via geldautomaten tot $ 400, waarna 2 procent in rekening wordt gebracht. Deze kaart voegt ook $ 500.000 aan reisverzekeringsdekking toe en 1 procent cashback op elke aankoop.

Monaco kaarten

De Precious Metal-kaart is een andere Monaco-kaart in beperkte oplage gemaakt van metaal. Het vereist de aankoop van minimaal 500 MCO, maar verhoogt de cashback tot 1,5 procent. De interbancaire wisselkoerslimiet wordt gratis verhoogd tot $ 10.000. Bovendien kunt u gratis tot $ 800 opnemen bij geldautomaten (met de eerder genoemde tarieven erna).

De Obsidian Black-kaart, ook van metaal, is een andere limited edition. Er is geen limiet op de interbancaire wisselkoersen en de limiet voor het opnemen van gratis geldautomaten wordt verhoogd tot $ 1.000. Cashback stijgt ook naar 2 procent. Deze kaart is zeer beperkt, er zijn in totaal slechts 999 kaarten beschikbaar en vereist minimaal 50.000 MCO.

Hoe blijft Monaco veilig??

Monaco bevat enkele van de belangrijkste beveiligingsfuncties die u verwacht van online banksystemen. Met één tik kunt u uw Monaco-kaart blokkeren of deblokkeren. U kunt ook contactloze betalingen en het gebruik van geldautomaten direct in- of uitschakelen.

Wat volgt voor Monaco?

In de toekomst is Monaco van plan kaarten naar meer gebruikers te sturen voor beoordeling en gebruik en een massale uitrol in Europa naar ongeveer 30 landen. Vervolgens kondigt het twee nieuwe producten aan die de groei van gebruikers aanzienlijk zullen beïnvloeden. Het plan om Monaco uit te rollen begint in Azië, voordat het zich verspreidt naar Europa en vervolgens Noord-Amerika. Het zal in fasen gebeuren. Geïnteresseerden worden sterk aangemoedigd om hun kaarten vroeg te reserveren, aangezien het team aanvankelijk een grotere vraag verwacht dan de capaciteit.

Conclusie

Voor degenen die liever meerdere valuta’s aanhouden of vaak transacties uitvoeren in verschillende valuta’s, zowel fiat als crypto, zal Monaco een zeer nuttig hulpmiddel zijn. Omdat het een VISA-kaart is, moet deze gemakkelijk wereldwijd worden geaccepteerd. Dit zorgt voor eenvoud voor gebruikers zonder enige kosten en maakt reizen minder stressvol, althans vanuit financieel oogpunt.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me