Beginnersgids voor Kowala

Kowala Gids

Kowala levert een stabiele cryptocurrency die de volatiliteit en onvoorspelbaarheid elimineert die gepaard gaan met traditionele cryptocurrencies. Het token, kUSD, is de allereerste autonoom gestabiliseerde cryptocurrency ter wereld en gebruikt toevallig ook een efficiënte en snelle blockchain. kUSD vertrouwt op het Kowala-protocol om geavanceerde stabiliteitsalgoritmen te gebruiken, die ervoor zorgen dat het altijd is gekoppeld aan de USD-waarde door munten te creëren en te vernietigen indien nodig om dezelfde dollarwaarde te behouden.

Kowala-website

Met een stabiele, autonome en gedecentraliseerde cryptocurrency zoals kUSD, kunt u normale dagelijkse transacties uitvoeren met crypto, zonder u zorgen te hoeven maken over de vluchtigheid ervan..

Hoe blijft kUSD gekoppeld aan de USD?

Een van de belangrijkste componenten van kUSD is het vermogen om gekoppeld te blijven aan de Amerikaanse dollar. Dit is mogelijk omdat de kUSD blockchain valuta toevoegt of elimineert op basis van de vraag. Dit gebeurt automatisch en transparant om de stabiliteit en waarde van de valuta te bevestigen, evenals de veiligheid ervan.

Stabiele munt

Het k-protocol gebruikt eigenlijk drie afzonderlijke mechanismen om de waarde gereguleerd te houden. Mechanisme 1 is het hierboven beschreven proces, dat de marktprijs richting $ 1, het doel, duwt. Als de prijs onder $ 1 daalt en Mechanisme 1 niet genoeg doet om het weer op te bouwen, wordt voor alle transacties een variabele vergoeding toegepast totdat de marktprijs begint te stijgen. Dankzij een zelfregulerend mechanisme worden transacties gedaan tegen een “burn wallet” om de munt terug te brengen naar $ 1. Ten slotte omvat Mechanisme 3 de hulp van handelaren die activiteiten ondernemen die de waarde van de kUSD terugbrengen naar $ 1.

Wat u nog meer moet weten over kUSD?

kUSD of kCoins zijn de stabiele waardeopslagplaatsen en er kunnen in de toekomst andere kCoins zijn nadat kUSD is gegroeid en mensen de waarde ervan erkennen. Houd er rekening mee dat, omdat kUSD is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, de vooruitzichten niet afhangen van het bedrijf erachter, wat meestal het geval is bij cryptocurrency. Dit is zeer ongebruikelijk in de wereld van cryptocurrency en iets dat investeerders kan aanspreken die op zoek zijn naar stabiliteit, zelfs als ze niet zeker zijn van het project. Hoewel de gewone Tether nuttig is, is het team van Kowala van mening dat alternatieven nuttig kunnen zijn. Het team is van mening dat het onmogelijk is om de markt in te zetten en te centraliseren met slechts één stabiele munt; in plaats daarvan zijn er meer dan één vereist.

Hoe is de mijnbouw van Kowala anders??

In plaats van miners tegen elkaar te laten concurreren zoals in traditionele cryptocurrency, werken miners van kUSD samen en bevorderen ze samen de blockchain. Kowala gebruikt de Yap-consensus, die zijn inspiratie haalde uit het Yapese volk en hun gebruik van onroerende Rai-stenen voor valuta. Dankzij coöperatieve mijnbouw kan de kUSD blockchain blokken robuust, snel en efficiënt voltooien, waardoor energieverspilling tot een minimum wordt beperkt.

Mijnbouw werkt op basis van een bewijs van controle. Om te minen, moet u mUSD hebben, een factor die cruciaal is voor het lage energieverbruik, minimale hardwarevereisten en snelle transacties. Houders van mUSD runnen en zijn eigenaar van het netwerk. In ruil daarvoor krijgen ze blokbeloningen. U moet een bepaalde hoeveelheid van deze mUSD hebben om exclusieve mijnrechten binnen een sector te krijgen. Met de kUSD-applicatie kunt u namens u andere miners autoriseren. Wat nog belangrijker is, mijnwerkers hebben geen dure machines nodig; een goedkope cloudserver of een laptop is voldoende. Omdat mijnbouw zo goedkoop is, worden mijnwerkers gemotiveerd, zelfs als de blokbeloningen tijdelijk $ 0 bedragen. Bovendien zouden de consensusmechanismen van kUSD meer consistente beloningen moeten opleveren dan die mechanismen die door andere grote cryptocurrencies worden gebruikt.

Kowala-mijnbouw

Wat moet u weten over de Kowala-portemonnee?

Het team achter Kowala begrijpt dat een professionele portemonnee-app nodig is voor mensen om cryptocurrency te adopteren. De Kowala-app biedt een gebruikerservaring van wereldklasse en de mogelijkheid om P2P-handel onmiddellijk te ondersteunen, plus pushmeldingen. Met de applicatie kan iedereen crypto gebruiken zonder zorgen over de beveiliging, ongeacht hun technische kennis.

Hoe begrijpt Kowala voor de gemiddelde persoon?

De gemiddelde persoon die in cryptocurrency wil investeren, zal zich het meest aangetrokken voelen tot het gebrek aan volatiliteit in de waarde van kUSD. U kunt deze volatiliteit vermijden terwijl u in het echte leven aankopen doet en ook de volatiliteit vermijden die gepaard gaat met minder stabiele fiatvaluta’s, zoals die uit Venezuela of Zimbabwe. kUSD levert ook een stabiele waardeopslag voor degenen die de tokens bezitten, en voor consumenten zonder toegang tot bankrekeningen in een stabiele fiatvaluta, biedt het de mogelijkheid om bankachtige diensten van derden te krijgen.

Hoe helpt het handelaars?

Handelaren zullen ook hun eigen voordelen zien, waarvan er vele overlappen met de voordelen die de gemiddelde persoon ervaart. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de vluchtigheid van cryptocurrency bij de verkoop van hun diensten of producten en krijgen toegang tot bankachtige diensten waar ze anders niet mogelijk zouden zijn.

Hoe profiteren investeerders en handelaren?

Beleggers zullen de mogelijkheid waarderen om te investeren in een actief dat zowel gedecentraliseerd als stabiel is, een zeldzaamheid. Ondertussen zullen handelaren de munt kunnen gebruiken om arbitragemogelijkheden op de nieuwe cryptomarkten na te streven, de mogelijkheid om snel en tegen lage kosten in of uit stabiele activa te handelen, en de mogelijkheid om fondsen te parkeren binnen een gedecentraliseerd activum dat ook een stabiele waarde.

Wie anders doet Kowala er baat bij?

Mijnwerkers zullen de mogelijkheid waarderen om te mijnen zonder veel geld te hoeven investeren in elektriciteitsverbruik of hardware. Ze zullen ook genieten van het feit dat ze consequent beloningen krijgen, ongeacht of hun machine het blok oplost vanwege het coöperatieve karakter, en dat ze hun verworven mijnrechten kunnen leasen of verkopen..

Ontwikkelaars kunnen Kowala gebruiken om betalingen in hun websites en apps op te nemen zonder een verkopersaccount te hoeven maken. Ze kunnen dit ook doen zonder zich zorgen te hoeven maken over de volatiliteit van cryptocurrency.

Gevolgtrekking

Kowala en kUSD lijken zeer welkome toevoegingen aan de wereld van cryptocurrency. Ze kunnen de voordelen van cryptocurrency bieden, zoals snelle transacties, decentralisatie en lage kosten, met de stabiliteit van fiat-valuta’s. Met drie mechanismen die kUSD aan de USD koppelen, moet het doel van stabiliteit redelijk zijn om te bereiken. Dit betekent dat kUSD met succes alle voordelen van cryptocurrency moet bieden, samen met de stabiliteit van fiat-valuta’s.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me