Beginnersgids voor Dropil: autonoom handels- en arbitrageplatform

Dropil Gids

Volgens de slogan van Dropil heeft dit project tot doel ‘de wereld van cryptocurrency te automatiseren’. In de praktijk betekent dit dat Dropil al het harde werk op zich neemt als het gaat om het analyseren, verhandelen en opslaan van cryptocurrency via een reeks autonome tools..

Dropil Gids

Dropil is trots op het wegnemen van de stress van het proces van investeren in cryptocurrency en simpelweg de wereld van crypto betreden. Er is ook een sterke, actieve community op Telegram waar je veel ondersteuning en informatie kunt vinden, evenals een sociaal aspect voor Dropil.

Wat zijn enkele belangrijke kenmerken van Dropil?

Om het platform te helpen zich te onderscheiden van de massa, kiest Dropil voor slimme rapportage die zich richt op eenvoud die de informatie levert die u nodig heeft in plaats van tijd en moeite te verspillen aan obscure analyses waar u niet om geeft. Dropil maakt het ook mogelijk om op elk moment en overal terug te trekken. Dropil is zelfs gratis te gebruiken, met als enige vereiste voor toegang tot de service het vasthouden van Drops. Er zijn geen beheer- of transactiekosten.

Dropil

Dropil Autonoom Handelen

Een van de belangrijkste kenmerken van Dropil is Dex, de slimme handelsbot die eenvoudiger geautomatiseerd handelen mogelijk maakt. De dynamische logica-uitwisseling en diversificatie die door de bot worden gebruikt, zijn ongeëvenaard voor resultaten, in tegenstelling tot die van andere platforms. Dex is ontworpen om diepgaande dynamische algoritmen te gebruiken om transacties uit te voeren. Deze algoritmen zijn in eigen huis ontwikkeld en helpen u de best mogelijke winst te behalen. Het team heeft Dex het afgelopen jaar geperfectioneerd, zodat het automatisch strategieën ruilt en schaalt op basis van live handelsmarkten voor elke crypto op elke beurs. Bovendien werkt het Dex-systeem zichzelf constant automatisch bij op basis van berekeningen op basis van nieuwe handelsgegevens.

Autonoom handelen

Voor consistente resultaten die de winst maximaliseren en risico’s minimaliseren, heeft Dex verschillende vangnetten geïnstalleerd. Een van de geheimen van het succes van Dex is dat het over verschillende platforms beschikt in plaats van slechts één cryptocurrency te gebruiken. Het Dex-systeem bundelt ook investeringen, afhankelijk van het door u gekozen risiconiveau, zodat uw investeringen altijd beschermd blijven.

Dropil Arbitrage-analyse

Een andere bot, de slimme arbitrage-bot genaamd Arthur, biedt arbitrage-analyse. Arthur biedt alle informatie die u nodig heeft, zodat u onmiddellijk op de hoogte bent van de beste arbitragemogelijkheden. Arthur houdt toezicht op de uitwisselingen en munten die u kiest en zal hun prijsverschillen duidelijk laten zien. Het systeem kan 13 verschillende uitwisselingen volgen voor die prijsvariaties zonder dat een gebruikersaccount f API nodig is. Het team is van plan om in de toekomst nog veel meer uitwisselingen toe te voegen om de functionaliteit van Arthur te verbeteren.

Arbitrage

U kunt Arthur aanpassen zoals u wilt, met de optie om alle 13 beurzen en 10 cryptocurrencies te volgen of zo weinig als u wilt. Pas uw voorkeuren aan door vakjes aan en uit te vinken. Ontvang meldingen via Telegram en e-mail wanneer u de door u gekozen alarmdrempel bereikt. Arthur is gratis te gebruiken voor Drop-houders met ten minste $ 50 aan crypto.

Dropil heeft ook plannen om in de toekomst premiumfuncties toe te voegen, waaronder sms-meldingen, uitvoering van tekstberichtarbitrage, aangepaste waarschuwingen voor elke uitwisseling en munt, en het toevoegen van Exchange API-sleutels om automatische arbitrage mogelijk te maken..

Wat moet u weten over de slimme portemonnee van Dropil?

Naast de andere functies heeft Dropil zijn eigen slimme portemonnee om veilige opslag van uw cryptocurrency-activa mogelijk te maken. In vergelijking met andere wallets is deze slimmer, flexibeler en veiliger en heeft hij een eenvoudigere interface. De portemonnee bevat een speciale persoonlijke assistent-bot genaamd Max.

Laat munten vallen

Druppels zijn de ERC-20 utility-tokens achter het Dropil-systeem. Drops voeden elk onderdeel van het Dex-systeem, waarbij gebruikers erop vertrouwen voor het opslaan en investeren van geld.

Drops leveren snelle transacties dankzij de Ethereum-blockchain. Deze tokens zijn ook beveiligd met de transacties die openbaar zijn vastgelegd op de Ethereum-blockchain, waardoor ze traceerbaar zijn. Er is ook een afgetopt aanbod van Drops om deflatie te voorkomen en de prijs te helpen verbeteren met de stijgende vraag en acceptatie. Dropil voorspelt dat de Drop-tokens in de loop van de tijd in waarde zullen stijgen, wat het nettoresultaat zou verhogen.

DROP-tokens

Het Dex-systeem gebruikt Drop-tokens om de activavolumes te beheren die worden beheerd door zijn slimme handelsalgoritmen. Ze zijn ook de sleutel voor het gebruik van Arthur voor arbitrage en zullen de baanbrekende slimme functies van de portemonnee, zoals Max.

Er zullen maximaal 30 miljard Drops ooit gemaakt zijn, die werden gegenereerd tijdens het token-evenement op 10 januari. Zestig procent van de tokens werd gedistribueerd en verkocht tijdens de ICO, waarvan 20 procent naar de oprichters en 15 procent naar de Dropil-kluis. en 5 procent aan het Dropil-team. Er is ook een vergrendeling op 50 procent van het tokenvoorraad van de oprichter.

Op het moment van schrijven zijn Drops beschikbaar op Tidex als een handelspaar met BTC of ETH en op IDEX als een paar met ETH of DAI. Dropil is van plan om het aantal uitwisselingen dat Drops aanbiedt uit te breiden.

Hoe ga je aan de slag met Dropil?

Degenen die willen profiteren van Dropil om in cryptocurrency te komen, hoeven alleen maar te beginnen Drops kopen. Van daaruit kunt u een gratis account maken en alle gewenste tools gebruiken, inclusief Dex, Arthur en Max. Aangezien u de volledige controle heeft over uw Drops, kunt u uw opbrengsten automatisch herbeleggen als u Dex gebruikt of uitbetalen wanneer u maar wilt.

DROP-tokens zijn momenteel beschikbaar op de volgende beurzen:

  • Tidex
  • Juiste BTC
  • IDEX

Koop druppels

Hoe ziet de Roadmap van Dropil eruit?

De voorverkoop van Dropil begon op 26 januari en de ICO duurde van 7 februari tot 7 maart. De mobiele wallets voor de meest populaire besturingssystemen worden in april en mei 2018 gelanceerd. Tussen april en juni implementeert Dropil high-limit investeringen. Het team werkt eraan om Drops te integreren in grotere openbare beurzen. Vanaf het derde kwartaal zullen ze de implementatie van een pensioenplan van de volgende generatie met het platform bespreken.

Gevolgtrekking

Dropil is een innovatief platform waarmee gebruikers de wereld van cryptocurrency kunnen betreden en hun activiteit in de gemeenschap kunnen vergroten via handel, arbitrage en meer. Dropil onderscheidt zich van andere platforms met zijn assortiment slimme bots die specifieke functies dienen en automatisering en op algoritmen gebaseerd advies geven. Degenen die op zoek zijn naar een eenvoudigere manier om cryptocurrency vast te houden en erin te investeren, moeten Dropil zeker eens nader bekijken.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me