Beginnersgids voor Dragonchain

Dragonchain-gids

Drakenketting was voor het eerst bekend als het Disney Private Blockchain Platform. Zoals die voornaam al aangeeft, is het een blockchain-platform dat is ontworpen met een focus op zakelijk gebruik. Het team noemt het het meest ontwikkelaarsvriendelijke, veilige en flexibele platform dat tot nu toe is gecreëerd, en biedt veel voordelen voor bedrijven en ontwikkelaars die op zoek zijn naar deze functies. Slechts enkele van de functies waarmee Dragonchain zich onderscheidt van de massa, zijn onder meer eenvoudige integratie, ondersteuning voor meerdere valuta’s, valuta-agnosticisme en bescherming voor bedrijfsactiviteiten en gegevens.

Dragonchain recensie

Hoe nieuw is Dragonchain?

Hoewel je tot voor kort misschien nog nooit van Dragonchain hebt gehoord, werd het in 2015 en 2016 ontwikkeld op het kantoor van Seattle Disney, waar het de naam “Disney Private Blockchain Platform” had. Na de eerste ontwikkeling gebruikte het team de W3C Blockchain Community Group om meer dan 20 applicaties en use cases te onderzoeken en te documenteren, waarmee het zijn waarde als platform bewees. In oktober 2016 werd het uitgebracht in de vorm van open-source software. De Dragonchain Foundation, een non-profitorganisatie, begon in januari 2017 met als doel de open-sourcecode te onderhouden en te bezitten.

Dragonchain-tijdlijn

Wat zijn enkele belangrijke kenmerken?

Het platform achter Dragonchain is het meest besproken element. Het is gebouwd op een schaalbaar platform dat ook serverloos is en biedt ingebouwde bescherming voor alle bedrijfsgegevens dankzij gevestigde programmeertalen. Deze bescherming maakt het ook vriendelijk voor ontwikkelaars, of je nu de voorkeur geeft aan C #, Node, Java of Python.

Er is ook een Incubator waar nieuwe projecten worden ontwikkeld. Degenen die dat willen, kunnen lid worden van de Incubator om eerder toegang te krijgen tot de verschillende projecten die door het ecosysteem worden ondersteund.

citaat

Ten slotte geeft de Marketplace ontwikkelaars toegang tot kritieke bronnen door hen het ecosysteem te laten gebruiken met vooraf gebouwde gekwalificeerde leveranciers, slimme bibliotheekcontracten, geïncubeerde projecten en gespecialiseerde experts.

Hoe onderscheidt Dragonchain zich??

Het team achter Dragonchain wees op veel kenmerken van dit platform en ecosysteem die het een voordeel geven ten opzichte van andere systemen. Als hybride systeem stelt het bedrijven in staat om hun eigen keten te hebben en bij elke stap op weg naar de door hen gekozen openbare blockchain (s) consensus binnen het bedrijfsleven te krijgen..

Dragonchain valt ook op door zijn vermogen om meer dan één valuta in een enkele keten te ondersteunen en het feit dat u niet eens valuta hoeft te gebruiken. De architectuur zelf ondersteunt gecontroleerde blootstelling van slimme contractlogica en gevoelige bedrijfsgegevens. Het serverloze karakter van het commerciële platform zorgt voor een krachtige maar eenvoudige schaalbaarheid.

Waarom is Dragonchain gemaakt?

De leiders achter Dragonchain hebben dit platform niet gemaakt omdat Ethereum of Bitcoin niet ‘goed genoeg’ waren, maar in plaats daarvan om enkele van de mogelijke problemen op te lossen die hiermee verband houden. Door Dragonchain te creëren, wilde het team voortbouwen op de structuren die worden gebruikt door Bitcoin en Ethereum, maar het gemakkelijker en minder riskant maken om nieuwe en legacy-systemen te integreren met de blockchain. Ze creëerden Dragonchain-architectuur om een ​​scala aan risico’s mogelijk te maken, van totaal intern vertrouwen tot verschillende verificatiecontexten tot zelfs een proof of checkpoint in openbare blockchains.

Wat zijn enkele use cases?

Er is een groot aantal mogelijke toepassingen voor de blockchain van Dragonchain, met creativiteit als de limiet. Slechts een paar geschetst door het team zijn onder meer ticketing; stemsystemen; rapportage en naleving bij audits; een betalingsplatform; projectbeheer van open-source software; peer-to-peer financiële derivaten, zoals futures en obligaties; en pay-for-performance-systemen met behulp van slimme contracten.

Wat moet u weten over het token en ICO?

Het token voor Dragonchain, Dragons, was verkrijgbaar via een tokenverkoop. Het openbare aanbod is goed voor 55 procent, of 238.421.940 draken. Het team ontvangt 20 procent (86.698.887 tokens), waarbij 10 procent (43.349.444 draken) elk naar de reserve en de stichting gaat. Ten slotte gaat 5 procent (21.674.722 tokens) naar het DragonFund. De tokens voor het team worden vergrendeld en vervolgens in de loop van twee jaar vrijgegeven.

DRGN-tokens

De prijs voor elke Draak werd niet bepaald vóór de verkoop; in plaats daarvan is het een resultaat van de verkoop. Elke deelnemer krijgt een deel van de toegewezen 238.421.940 draken op basis van de hoeveelheid ETH of BTC die ze bijdragen. Als een deelnemer 5 procent van alle ingezamelde fondsen bijdraagt, krijgt hij aan het einde van de verkoop 5 procent van de 238.421.940 Draken. Op deze manier is een eerlijke distributie mogelijk en wordt er toch voor gezorgd dat alle Dragons worden verkocht. De verkoop duurde een volledige maand en begon op 2 oktober 2017. De distributie van de draken vond plaats na de openbare verkoop en minimaal één interne en één onafhankelijke externe audit..

Het is ook belangrijk op te merken dat er in augustus 2017 een beperkte voorverkoop plaatsvond als onderdeel van een strategisch partnernetwerk. De ongeveer $ 1,4 miljoen USD die werd opgehaald, was bestemd voor ontwikkeling en marketing.

Draken hebben een waarde die de waarde weerspiegelt van alle fundamentele aspecten van Dragonchain, door het platform, het ecosysteem en de incubator te combineren. De ontwikkelaars achter het project verwachten dat de waarde zal blijven stijgen naarmate het ecosysteem volwassener wordt, waardoor het een solide langetermijninvestering wordt.

Wat doen draken (DRGN)?

Nu de verkoop voorbij is, worden draken gebruikt om toegang te krijgen tot elk deel van het platform. Dit kan het opstarten van een knooppunt omvatten, zich abonneren op een datafeed, toegang krijgen tot een geavanceerde slimme contractbibliotheek, vroegtijdige toegang of korting krijgen tot tokens voor geïncubeerde projecten of de projecten zelf, en meer.

Hoe Dragonchain DRGN te kopen?

Nu de tokenverkoop voorbij is, kunt u de tokens op verschillende beurzen kopen.

U kunt DRGN niet kopen met “Fiat” -valuta, dus u moet eerst een andere valuta kopen – de gemakkelijkste om te kopen is Bitcoin of Ethereum, wat u bij Coinbase kunt doen door middel van een bankoverschrijving of een bankpas / creditcard en die vervolgens omwisselen voor DRGN op een beurs zoals Kucoin.

Registreer bij Coinbase

Voor de eerste keer dat kopers van cryptovaluta kopen, raden we u aan Coinbase te gebruiken om uw eerste aankoop te doen – het is gebruiksvriendelijk, volledig gereguleerd door de Amerikaanse overheid, zodat u weet dat het een van de veiligste en meest gerenommeerde plaatsen is om cryptocurrency te kopen. Coinbase biedt de mogelijkheid om Bitcoin, Litecoin en Ethereum te kopen met een creditcard of betaalpas of door een bankoverschrijving te sturen. De kosten zijn hoger voor kaarten, maar u ontvangt uw valuta onmiddellijk.

U zult bij het aanmelden enige identiteitsverificatie moeten uitvoeren, omdat ze zich aan strikte financiële richtlijnen moeten houden. Zorg ervoor dat u onze link gebruikt om u aan te melden, u krijgt $ 10 aan gratis bitcoin bijgeschreven wanneer u uw eerste aankoop van $ 100 doet.

Coinbase-website

Om te beginnen, klikt u op de knop “Aanmelden”, waarna u naar een registratieformulier wordt geleid waar u uw naam en e-mailadres moet invoeren en een wachtwoord moet kiezen.

Coinbase stuurt u vervolgens een link per e-mail om uw e-mailaccount te verifiëren. Zodra u op de link in de e-mail klikt, wordt u naar een verificatiepagina geleid. U moet dan uw telefoonnummer toevoegen en een foto van uw identiteitsbewijs uploaden – dit kan een paspoort, rijbewijs enz. Zijn. U moet ook uw betalingsgegevens toevoegen, zodat u uw bankrekening of een bankpas of creditcard kunt toevoegen zoals vereist – na een korte periode wordt uw account geverifieerd en kunt u uw eerste aankoop doen.

Coinbase-verificatie

Koop Ethereum

Voor deze gids zullen we Ethereum kopen om te ruilen voor onze doelcryptocurrency. De reden hiervoor is dat het veel goedkopere kosten heeft dan bitcoin voor het verzenden en de transactie verloopt ook veel sneller. Ga dus in Coinbase naar het tabblad “Kopen / verkopen” bovenaan, selecteer “Ethereum”, kies uw betaalmethode en voer het bedrag in dat u wilt kopen – u kunt een bedrag in Amerikaanse dollars of een aantal Ether invoeren..

Koop Etherum

U wordt dan gevraagd om uw transactie te bevestigen.Als u met een kaart betaalt, moet u mogelijk een verificatie bij uw kaartaanbieder voltooien. Zodra dat is voltooid, wordt uw Ethererum aan uw account toegevoegd.

Koop DRGN bij Kucoin

U kunt nu uw Ether naar Kucoin sturen om uw aankoop van DRGN te doen. Lees hier onze volledige recensie voor meer informatie over Kucoin, inclusief hoe u zich kunt aanmelden en handelen.

Kucoin

Kunnen Amerikanen deelnemen?

Dragonchain behoort tot een klein aantal cryptocurrencies en blockchain-gerelateerde projecten die openstaan ​​voor zowel Amerikaanse burgers als internationale inwoners. In feite is de verkoop in de VS gevestigd en zijn aankopen binnen het land toegestaan. Degenen die geen Amerikaans staatsburger zijn, kunnen ook bijdragen aan het project, rekening houdend met de slogan: “Alle mensen zijn welkom!” Dit is hoogst ongebruikelijk voor de verkoop van tokens, aangezien de meeste tot nu toe op zijn minst een soort beperking hebben vanwege wettigheid.

Gevolgtrekking

Dragonchain heeft een sterke basis en bewees zijn nut toen het nog bekend stond als het Disney Private Blockchain Platform. Het biedt beveiliging en bouwt voort op de functies van bestaande blockchain-platforms op een manier die veel ontwikkelaars en ander zakelijk personeel zullen waarderen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me