Beginnersgids voor Diamond DMD

DMD Diamond Guide

DMD of Diamond, is uiterst schaars, uiterst waardevol en uiterst veilig, waardoor het een slimme investering is voor diegenen die een alternatief willen voor andere cryptocurrencies die algemeen verkrijgbaar zijn. Dit systeem maakt gebruik van Masternode-technologie en een superieur beveiligingsalgoritme, samen met een zeldzame digitale valuta en een belonend monetair systeem.

DMD Diamond Guide

Hoe DMD Diamond mijnbouw heroverweegt om investeerders te helpen

Een van de eerste dingen die mensen tegenkomen nadat ze de wereld van cryptocurrencies betreden, is mijnbouw. De meesten van ons die nu al jaren in cryptovaluta werken, hebben een of andere vorm van proof-of-work-mining geprobeerd, ofwel door gebruik te maken van ASIC, mining-rigs of zelfs USB-miners, die enige tijd geleden erg populair waren. De belangrijkste reden achter mining is heel duidelijk: om meer munten te verwerven en meer winst te genereren. Klassieke PoW-mijnbouw heeft echter verschillende negatieve externe effecten. Ten eerste vereist het dure en vaak schaarse apparatuur. Ten tweede verhoogt het uw elektriciteitsrekening. Ten derde genereert het veel warmte en geluid. Als gevolg hiervan kan niet iedereen op de lange termijn succesvolle mijnbouwactiviteiten uitvoeren. Gelukkig is er een andere manier om crypto te “minen” en geld te verdienen zonder de negatieve effecten van PoW-mining onder ogen te zien. PoS, of proof-of-stake, is een van de meest voor de hand liggende en populaire alternatieven, en de DMD Diamond-munt is een van de oudste en meest gerenommeerde PoS-munten op de cryptomarkt.

Waarom Diamond?

Wat is het doel van DMD?

DMD Diamond hoopt gebruikers in staat te stellen hun financiële vrijheid te bereiken. Elke DMD Diamond-munt wordt een actief dat rente opbrengt tegen een hoog jaarlijks tarief. Het werkt in de moderne tijd en helpt waarde op te slaan op een manier die wordt ondersteund door netwerkdiensten, infrastructuur en protocollen. DMD Diamond is niet alleen waardevol, maar ook ongelooflijk veilig, snel en zelfs ecologisch.

Hoe oud is DMD?

Hoewel de meeste cryptocurrencies relatief nieuw zijn, waardoor ze riskant zijn, heeft DMD Diamond een lange geschiedenis. Het heeft al bijna vijf jaar een continue ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het een van de oudste proof-of-stake-munten is. Gedurende deze tijd heeft het geen grote crisis of zwendel gehad, wat vertrouwen wekte. In die vijf jaar heeft DMD Diamond een continue ontwikkeling doorgemaakt van een zeer gerenommeerd team. De gemeenschap zelf groeit ook constant en elk aspect van het project is transparant.

De PoS-optie gebruiken om munten te verdienen

Een uniek aspect van Diamond waarmee het zich onderscheidt van andere opties, is dat het opties heeft voor zowel Masternodes als PoS. PoS is vergelijkbaar met mijnbouw, maar vereist geen dure investering van uw kant in termen van grafische kaarten, hardware of ASIC. In plaats daarvan koop je de munten gewoon en stop je ze in je portemonnee. Zorg ervoor dat uw portemonnee open is om uit te zetten, dan worden de munten ingezet, waardoor nieuwe munten worden gegenereerd. Binnen slechts een uur zullen de munten volwassen worden en betrokken raken bij het PoS-proces. Het beste van alles is dat alle munten in uw portemonnee rente opleveren en nieuwe munten genereren in een steeds groter wordende cyclus die u rijkdom brengt. Voor de beste resultaten met proof-of-stake, moet u minimaal 250 DMD in één DMD-stapel hebben en uw machine 24/7 online houden. Hierdoor blijft de portemonnee altijd actief, waardoor u constant geld kunt verdienen. Kortom, als een manier om u te belonen voor het ondersteunen van het Diamond Network en uw Diamond Wallet verbonden te laten met het netwerk, ontvangt u periodiek nieuwe munten. Dit is buitengewoon winstgevend en u kunt op dit moment een jaarlijks rendement van 20 tot 25 procent op uw investering verwachten, bij optimale deelname.

De Masternodes gebruiken om rijkdom te genereren

De andere optie, de DMD Masternode-systeem, is ook zeer winstgevend, met op dit moment een rendement van meer dan 25% procent per jaar (u kunt de online calculator hier om te zien hoeveel u kunt maken). Dit hangt af van het aantal actieve masternodes en de daadwerkelijke beloning per blok. Deze investeringsoptie kwam in 2017 en vereist alleen een statisch IP-adres en 10k DMD. Het DMD Masternode-systeem genereert constant passief inkomen en het is perfect voor mensen die hun systeem graag willen instellen op inkomsten op lange termijn. Eenmaal opgezet, kan DMD Masternode jarenlang inkomsten genereren, mits het online wordt gehouden.

Masternodes

Als je wilt, kun je zelfs DMD-inkomsten uit Masternodes combineren met die van uitzetten. Stel de Masternode zo in dat de DMD die u ervan ontvangt naar uw staking wallet gaat; op deze manier zal het DMD-inkomen van de Masternode blijven groeien via staking en dit is wat de meeste slimme DMD-houders doen.

Wat is de DMD Cloud-optie?

DMD biedt ook cloud mining op een manier die verschilt van andere crypto cloud mining, aangezien u een regelmatige en probleemloze stroom van DMD Diamond-munten krijgt. Het systeem is zo ingesteld dat u verhoogde DMD Diamond-uitbetalingen krijgt totdat u uw ROI bereikt (5x totdat u ROI bereikt). Zodra u het rendement op uw bijdrage bereikt, krijgt u de uitbetalingen tegen het standaard 1x-tarief, dankzij een systeem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat elke bijdrager zijn geld zo snel mogelijk terugverdient. Toch is het een langdurig project dat is ontworpen om DMD Diamond te ondersteunen door extra vraag naar munten te creëren en je moet niet verwachten dat je met DMD “snel rijk wordt”. Op de lange termijn zul je echter behoorlijk bevredigende voordelen zien. Terwijl u bijdraagt ​​aan de DMD-cloud, krijgt u een regelmatige uitbetaling in uw DMD-portemonnee. Nogmaals, deze munten kunnen ook voor u extra winst opleveren.

Wat is de DMD Multipool?

Voor degenen die van traditionele mijnbouwopties houden, biedt DMD nog betere alternatieven. Je kunt DMD niet meer minen met je GPU’s of rigs; in plaats daarvan kunt u de DMD Multipool. Gebruik een Nicehash-mijnwerker voor het delven van een geselecteerde valuta, verbind deze vervolgens met een DMD Diamond-pool en ontvang DMD Diamonds. Op elk willekeurig moment zal de Nicehash-mijnwerker de munten ontginnen die het meest winstgevend zijn en deze vervolgens inwisselen voor BTC. Met de DMD Multipool kun je die BTC inwisselen voor DMD en ze rechtstreeks naar je portemonnee sturen. Net als bij DMD-inkomsten van Masternodes, kunt u het inkomen naar uw staking-portemonnee sturen en extra inkomsten ontvangen. Om het nog aantrekkelijker te maken, is de tool volledig geautomatiseerd, zodat u DMD kunt “minen” met uw grafische kaarten zonder een actieve inspanning te leveren. Het laat je ook munten van zowel PoW als PoS tegelijkertijd verdienen, waardoor je DMD-inkomen verbetert.

DMD-multipool

Is de inflatie aan het afnemen en wat is de prijsgroei van DMD??

Zoals eerder vermeld, neemt de inflatie van DMD Diamond af, aangezien er slechts 4,38 miljoen munten zijn, wat beleggers ten goede komt. Hoe eerder u investeert, hoe groter uw rendement zal zijn naarmate de deflatie voortduurt. Bedenk ter vergelijking dat er bijna vier keer zoveel Bitcoins zijn als DMD; dat verschil in aanbod maakt DMD tot een uitstekende investering. Dankzij de dalende inflatie blijft de DMD-prijs jaarlijks stijgen. Om te laten zien dat het een solide investering is, hoef je alleen maar te kijken naar de prijsgroei van DMD, die substantieel is

Is DMD op uitwisselingen?

Om te beginnen met uw investering in DMD, kunt u, naast enkele van de bovenstaande methoden, een van de beurzen bezoeken waar deze wordt vermeld, Bittrex of Livecoin worden momenteel aanbevolen. DMD Diamond dagelijkse handelsliquiditeit is meer dan voldoende om uw munten te kopen of verkopen. Naarmate de DMD Diamond-prijs blijft stijgen, neemt ook de handelsliquiditeit toe.

DMD-prijs

Conclusie

Tussen zijn lange geschiedenis en uitstekende prijsgroei kan DMD Diamond een zeer winstgevende investering zijn. Beleggers moeten gewoon onthouden dat dit wordt beschouwd als een langetermijninvestering, in tegenstelling tot iets waar u direct rijk van wordt. Met een minimum aan geduld en wachten, zouden degenen die investeren, winst moeten zien.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me