Beginnersgids voor Database X: een blockchainwereld van gegevensactiva met behulp van D-DpoS-consensus

DBX One

DBX.ONE is de verkorte naam voor Database X, een blockchain-technologiebedrijf dat ernaar streeft een openbare keten te voorzien van zijn unieke consensusmechanisme. De openbare blockchain van Database X zal een nieuwe infrastructuur opleveren en maakt gebruik van het Database Delegated Proof of Stake (D-DPoS) consensusmechanisme.

DBX One

De oprichter van Database X is Tomi Wen, een senior technisch expert en heeft een BA van Renmin University. Wen heeft verschillende competities gewonnen, waaronder een gouden medaille in de computercategorie CASTIC. Andere teamleden zijn onder meer Ben Fu die verantwoordelijk is voor technologie; Summer Xu, MBA, verantwoordelijk voor exploitatie en marketing; Trinity Wang, Ph.D., directeur van het ontwikkelaarsecosysteem; Alex Xiang heeft de leiding over het product; Alvin Zhou verantwoordelijk voor het economische systeem; en Oceanus Zeng belast met risicobeheersing.

DBX.ONE heeft veel steun, met investeerders waaronder Bing Li, de zaadinvesteerder van Huobi Group, en Charles Xue, de oprichter van Manzi Fund en mede-oprichter van UT Starcom. Er zijn 16 investeerders vermeld op de DBX.ONE-teampagina, samen met twee consultants.

DBX-ecosysteem

De DBX is een ecosysteem dat bestaat uit gegevens die op de blockchain zijn gebouwd. De database biedt een gedecentraliseerde gemeenschap die zich richt op het uitwisselen en verkennen van waardevolle gegevens. Het team van DBX.ONE is van mening dat een groot deel van de gegevens die mensen vaak over het hoofd zien als “nutteloos” eigenlijk waardevol zijn; u hoeft alleen de voorheen onontdekte vraag naar deze gegevens te vinden. Met Database X kunnen alle deelnemers binnen de gemeenschap gegevens krijgen tegen lage kosten, eerlijke handel en verhoogde efficiëntie.

DBX-product

Het team beschrijft DBX ook als een ecosysteem van wereldwijde activagegevens. Het omvat de DBX Data Game, die het delen van gegevens stimuleert via een nieuw stimuleringsmechanisme. Dit stimuleringsmechanisme omvat nauwkeurige datatransacties die worden verneveld en helpen het data-ecosysteem zichzelf te verbeteren. Het idee is dat de grote hoeveelheden gegevens die via Database X worden verzameld, kunnen leiden tot een explosieve groei van applicaties, zoals kunstmatige intelligentie en Internet of Things binnen het DBX-ecosysteem..

Wat is de datawedstrijd?

Degenen in de DBX-gemeenschap hebben de mogelijkheid om een ​​datawedstrijd te starten voor het verzamelen van gegevens via het DBX-netwerk. Bij deze wedstrijden zijn meerdere knooppunten betrokken die verschillende ‘data-eilanden’ met elkaar verbinden om een ​​’continent’ te creëren. Dit proces vormt in wezen een uitgebreid gegevenspakket dat de waarde van die gegevens maximaliseert. Dankzij slimme contracten en blockchain-technologie zouden beide bij de handel betrokken partijen een peer-to-peer gecodeerd netwerk kunnen gebruiken om gegevens rechtstreeks over te dragen. Dankzij die technische snufjes hoeven de deelnemers zich geen zorgen te maken over het lekken van gegevens, traceerbaarheid, gegarandeerde uitvoering of de bescherming van hun privacy en eigendomsrechten..

DBX Wereld

Een datawedstrijd biedt zowel een prijs als een DBXChain-beloning en moedigt alle leden aan om deel te nemen en gegevens te verzamelen. Deelnemers kunnen ook inkomsten winnen uit potentiële verkopen en profiteren van de unieke interacties. De wedstrijdverzoeken genereren een goed bewerkt gegevenswoordenboek. Het DBX-team heeft op dit woordenboek een Keso-gegevenszoekmachine gebouwd, waarmee gebruikers met uitstekende nauwkeurigheid specifieke gegevens kunnen doorzoeken. Het biedt ook de mogelijkheid om enkelvoudige gegevens of kolommen en rijen te verhandelen.

Geïnteresseerden in een datawedstrijd kunnen ook willekeurige steekproeven van verzamelde gegevens opvragen om de kwaliteit van de gegevens te bevestigen. Dit wordt gedaan door specifieke dApps uit te voeren op de Trinity Nodes. Bovendien is het onmogelijk om DBXChain-beloningsfraude te plegen voor datawedstrijden als gevolg van verificatie van transactiekosten of verificatie van één transactie. Oneerlijke knooppunten zouden zware straffen krijgen.

Wat is het gegevensspel DApp?

Data Game is een dApp van het DBX-ecosysteem die goed is ontwikkeld. Met deze dApp kunnen gebruikers deelnemen aan verschillende datawedstrijden waarin ze verschillende soorten gegevens verstrekken om beloningen of betalingen te ontvangen. Bovendien maakt Data Game het mogelijk voor degenen die gegevens opvragen om de taak over het gedistribueerde systeem te verdelen, zowel voor opslag als voor versleuteling. Slechts enkele van deze taken kunnen het verzamelen van afbeeldingen, geluiden, video’s, stemmen, zinnen of alinea’s zijn die aan een specifieke beschrijving voldoen. Via crowdsourcing stelt Data Game gebruikers in staat om een ​​scala aan informatie te verzamelen en deze vervolgens te combineren om big data te creëren. Alle gebruikers kunnen profiteren van dit gegevensmiddel, omdat ze gegevens kunnen verstrekken en autoriseren voor handel en de waarde van big data kunnen delen door simpelweg bij te dragen.

Je kunt nu al de Data Game dApp downloaden, waarmee gebruikers toegang krijgen tot de datawedstrijden, zodat ze beloningen kunnen winnen. Met de applicatie kunnen gebruikers ook gegevensactiva opslaan en coderen met behulp van gedistribueerde opslag en blockchain-technologie. Er zijn al miljoenen medewerkers. Enkele belangrijke kenmerken van de Data Game dApp zijn onder meer de mogelijkheid om DBX te winnen met RoDS, deelname aan datawedstrijden, versleutelde opslag en meerdere dApps, waaronder Baas.

Wat is DBXChain?

DBXChain is de blockchain waarmee ontwikkelaars hun eigen dApps kunnen maken die profiteren van het DBX-ecosysteem. De verschillende dApps kunnen de datawaarde binnen de data asset-wereld verkennen. DBXChain bevat essentiële zaken, zoals BaaS en slimme contracten, samen met extra functies. Die functies omvatten ongestructureerde en gestructureerde datasets, een automatisch handelsnetwerk om te gebruiken voor data, een zeer efficiënt blockchain-systeem met 100.000 transacties per seconde en een aanzienlijk aantal data-analyse dApps. Met DBXChain leiden veel dApps die zich toeleggen op het analyseren van gegevens tot gediversifieerde gegevens om aan een reeks eisen te voldoen. Samen leggen die bronnen van DBXChain de basis voor commerciële producten die het potentieel hebben voor groot succes.

Portemonnee

Gevolgtrekking

Het DBX.ONE-project begon in november 2016 en heeft al een lange weg afgelegd. Tot nu toe heeft het team de open-sourcecode van GitHub voltooid, de eerste dApp gelanceerd, de eerste financiering gehad, de DBX-portemonnee gelanceerd en het testnet gelanceerd. Er zijn momenteel ook meer vervolgevenementen gaande, waardoor het project verder wordt bevorderd.

DBX.ONE, of Database X, levert een openbare blockchain op basis van het Database Delegated Proof of Stake consensusmechanisme. Het team verwijst naar het project als de Blockchain World of Data Assets, waarmee gegevensactiva naar de blockchain worden gebracht. DBX.ONE heeft al veel gedaan en veel investeerders steunen het project.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me