Beginnersgids voor Daneel: uw persoonlijke AI-assistent voor cryptocurrency

Daneel

Daneel is een Franse startup die net zijn allereerste kunstmatige intelligentie heeft gelanceerd. Daneel heeft als doel investeerders en nieuwkomers in cryptocurrency te helpen met geavanceerde marktanalyse. Daneel’s Smart Assistant, de AI die dient als persoonlijke assistent, is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Op het moment van schrijven gebruiken 1.000 handelaren het systeem al ondanks een zeer recente lancering en het ondersteunt 2.150 activa.

Daneel

De teamleden werden geïnspireerd door hun eigen ervaring als investeerders in cryptocurrency en de kennis van welke middelen hen zouden hebben geholpen met investeringen uit het verleden. Het team wilde een echt marktprobleem aanpakken, namelijk de overload aan informatie, inclusief onbetrouwbare informatie. Dit leidde tot het idee om een ​​intelligente assistent te maken die informatie kon verzamelen, filteren en analyseren en deze vervolgens duidelijk kon presenteren.

Daneels partnerschap met IBM

Omdat de Smart Assistant van Daneel afhankelijk is van het gebruik van kunstmatige intelligentie, koos het bedrijf ervoor een samenwerking aan te gaan met IBM om de Watson van die techgigant te gebruiken. Dit was veel logischer dan vanaf het begin een AI-systeem te creëren, vooral omdat Watson een van de krachtigste AI’s is die beschikbaar is. Met behulp van Watson kan Daneel nieuws optimaal beheren om subjectieve informatie in een tekst naar voren te brengen.

Welke informatie kan Daneel verstrekken?

Met Daneel krijgen investeerders van alle vaardigheidsniveaus toegang tot de meest relevante cryptomarktgegevens. Dit omvat een samengestelde nieuwsfeed die filtert op basis van gebruikersbehoeften en geruchten en nepnieuws vermijdt. De Smart Assistant kan ook miljoenen gegevens van verschillende cryptowebsites, forums en socialemediapagina’s analyseren om het marktsentiment te bepalen.

Wat zijn enkele functies van Daneel?

Daneel biedt cryptocurrency-gerelateerde informatie in een reeks categorieën, die elk een andere functie hebben. Wat nieuwsbeheer betreft, kan Daneel’s Smart Assistant zowel wereldwijd nieuws als nieuws specifiek voor elke valuta beheren. Het kan ook het marktsentiment analyseren, zowel wereldwijd als voor elke valuta.

Kenmerken

Er zijn marktinzichten, waaronder prijsvoorspellingen en actuele trends. De Smart Assistant biedt ook marktgegevens, waaronder de prijzen, volumes en andere basisinformatie voor cryptocurrencies. Andere marktgegevens omvatten de beste koersen op de beurzen, de grootste winsten en verliezen, gebeurtenissen en ratings.

De Smart Assistant biedt op verschillende manieren meer onderwijs. Gebruikers kunnen Daneel een vraag stellen in de chatbox in de applicatie. Of ze kunnen deelnemen aan het dagelijkse leerprogramma.

Gepersonaliseerde nieuwsfeed

Een van de grote voordelen van het gebruik van Daneel is het vermogen van gebruikers om de nieuwsfeed te personaliseren. De algoritmen van Daneel zorgen ervoor dat gebruikers alleen relevante marktinformatie ontvangen om tijd te besparen. Alle artikelen op de nieuwsfeed worden geanalyseerd en vervolgens beoordeeld met betrouwbaarheid en sentimentscores om u te helpen. Daneel verbergt ook repetitieve informatie en nepnieuws om uw nieuwsfeed relevant en efficiënt te houden. Er zijn ook verdere aanpassingsopties, zoals de mogelijkheid om nieuws te zien dat alleen betrekking heeft op een bepaalde cryptocurrency.

Welk type analyse biedt Daneel?

Daneel levert krachtige analyses en inzichten. Het analyseert bijvoorbeeld trends op verschillende sociale mediaplatforms om handelaren te laten weten welke technologie of valuta het meest wordt genoemd.

De applicatie bevat ook een marktsentiment-score op basis van analyse van sociale media, cryptogerelateerde websites en forums. Deze score kan gebruikers een idee geven van hoe de markt denkt over een bepaalde cryptocurrency of de wereldmarkt. Dat geeft handelaren vertrouwen bij het beleggen.

Waar haalt Daneel gegevens vandaan??

Om ervoor te zorgen dat de verstrekte informatie bruikbaar is, verzamelen de kunstmatige intelligentie machine learning-modellen en algoritmen gegevens uit meer dan 500 bronnen. Elke dag verzamelt Daneel 2 miljoen unieke gegevenspunten. Dit is een cruciale functie omdat het voor een mens onmogelijk is om alle gegevenspunten die elke dag worden geproduceerd, tussen dingen als tweets, andere sociale netwerkinteracties, forumdiscussies en artikelen, te verwerken.

Informatie

Het team heeft Daneel specifiek ontworpen om succesvol te communiceren met verschillende bestaande platforms. Dit zou Daneel nog nuttiger moeten maken voor gebruikers over de hele wereld en de Smart Assistant een impact moeten laten hebben op macroniveau.

Wie kan er profiteren van Daneel?

Daneel is ontworpen om elk type cryptocurrency-handelaar te helpen, van beginners tot experts, ongeacht de investeringsomvang. Het platform zal ook belangrijke belanghebbenden helpen die werken als professionele handelaars of voor banken of beurzen.

Welke andere tools biedt Daneel bedrijven??

Het is mogelijk om de Daneel API in uw platform te integreren, zodat gebruikers van uw platform kunnen profiteren van de relevante data. Er is ook een Daneel-widget die eenvoudig te integreren is als een alles-in-één oplossing.

Daneel-wegenkaart

Tijdens het vierde kwartaal van 2018 voltooide Daneel zojuist de lancering van zijn bèta-applicatie voor Android en iOS en uiteindelijk de publieke release op 1 december..

Q1 van 2019 zal focussen op volledige inzichten en analyse: sentiment score risicoscore, details over projecten, ICO’s, uitwisselingen, volledige toegang tot nieuws en sociale media-inhoud. Abonnementsplannen en betaling.

Q2 zal zich richten op de professionele webapplicatie en portfoliomonitoring voor de mobiele applicatie, inclusief een nieuwe portfolioweergave.

In Q3 voegt Daneel de mogelijkheid toe om prijswaarschuwingen te creëren, handelsindicatoren te berekenen en onregelmatige bewegingen in volume en prijs te detecteren via de API. Het bedrijf zal ook vertaalmogelijkheden toevoegen.

Het vierde kwartaal van 2019 zal zich richten op het verbeteren van de gebruikerservaring op alle platforms. Dit omvat de creatie van een hybride AI die de bestaande kennisbasis combineert met meer sociale bijdragen. Het team zal ook spraak-naar-tekst-mogelijkheden toevoegen aan de mobiele applicatie. Bovendien zal Daneel de mogelijkheid toevoegen om op inhoud te stemmen op basis van tijdigheid, relevantie en betrouwbaarheid.

Gevolgtrekking

Daneel is een toepassing voor kunstmatige intelligentie die investeerders in cryptocurrency helpt. De applicatie kan informatie verschaffen over een groot aantal factoren, van marktgegevens tot marktnieuws tot algemeen sentiment. Het gebruik van kunstmatige intelligentie zou beleggen in cryptocurrency efficiënter moeten maken voor handelaren en de informatie moeten verstrekken die ze nodig hebben.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me