Beginnersgids voor Centrality: Peer to Peer Marketplace voor dApps

Beginnersgids voor Centrality

Centraliteit is een venture studio die samenwerkt met belangrijke innovatoren uit de industrie om een ​​markt te ontwikkelen die gevuld is met gedecentraliseerde applicaties (dApps). Met behulp van die applicaties kunnen consumenten hun dagelijkse ervaringen en taken beheren via peer-to-peer-transacties. Het belangrijkste onderdeel van Centrality is dat gebruikers voor al deze applicaties vertrouwen op één login en blockchain-enabled infrastructuur.

Centraliteit

Het groeiende team achter Centrality is een van de leiders voor blockchain venture-studio’s wereldwijd. Er zijn 75 mensen in het team in Auckland, Singapore, Melbourne en Londen. Centrality heeft ook de steun van een wereldwijd netwerk van investeerders met een gemeenschappelijke visie om de wereld te helpen de blockchain te gebruiken om de toekomst mogelijk te maken..

Hoe gebruikt Centrality de blockchain?

Centrality beschouwt hun methode om infrastructuur te gebruiken als “blockchain-agnostisch”. Op de website wordt dit gedefinieerd als het gebruik van verschillende protocollen, waaronder een van Centrality’s eigen die veelbelovend is. Met de blockchain kan Centrality waarmaken een marktplaats dat decentraal van aard is en schaalbaar.

dApps

Bovendien gebruikt Centrality slimme contracten, waaronder een breed scala aan contracten voor verschillende doeleinden. Ze kunnen worden gebruikt om gebruikers aan boord te brengen, inkomsten te delen, handelaren te betalen, tokenhouders te belonen, tokens uit te wisselen en identiteit te beheren. Alle slimme contracten worden openbaar gemaakt.

Waarom heeft het team centraliteit gecreëerd??

Het team achter het project heeft Centrality gecreëerd als antwoord op de behoefte aan een eerlijke, gelijkwaardige wereld voor gebruikers. Ze zijn van mening dat in plaats van grote internetbedrijven die gebruikersgegevens beheren, de marktplaats van Centrality ervoor zal zorgen dat mensen hun gegevens kunnen beheren. Tegelijkertijd geeft het kleinere bedrijven de kans om samen te werken, waardoor hun kansen op succes toenemen.

Hoe werkt de Centrality-technologie??

Het platform achter Centrality legt de basis voor de markt. Applicaties kunnen vervolgens toetreden tot deze markt door simpelweg op het platform aan te sluiten. Wanneer gebruikers zich aanmelden voor een enkele applicatie, kunnen ze zich automatisch aanmelden voor een of alle andere applicaties op het platform zonder dat er extra stappen nodig zijn. Elke applicatie kan zich volledig richten op het ontwikkelen van zijn eigen bedrijven en partnerschappen, evenals op het onboarding van klanten, het helpen van de handelaars met efficiënt gebruik van middelen en de klanten met gebruikerservaring.

Technologie

Wat is de real-world ervaring van Centrality??

Hoewel veel blockchain-projecten simpelweg naar een langetermijndoel werken en nog geen voltooide projecten hebben, heeft Centrality al een ecosysteem met real-world applicaties, en dat ecosysteem blijft groeien. Het heeft ook een actief gebruikersbestand en de inkomsten blijven stijgen. In feite heeft Centrality al meer dan 20 applicaties, die allemaal al functioneel zijn en waarde hebben gegenereerd. De applicaties werken samen en helpen anderen groeien.

Zelfs met de echte ervaring en solide basis, heeft Centrality een serieus doel voor de toekomst: algemene adoptie.

Wat is Centrality Ventures?

Centrality Ventures is de incubator die projecten volledig onderdompelt in de blockchain en zeer flexibel is. Het maakt het voor bedrijven mogelijk om te schalen binnen het blockchain-ecosysteem. Het team moedigt mensen aan met geweldige ideeën voor platforms of projecten die zouden profiteren van de blockchain-gebaseerde technologiestack, inclusief platforms op infrastructuurniveau en klantgerichte applicaties die een impact hebben.

Ventures

Met Centrality Ventures zien bedrijven lagere kosten en minder tijd besteed aan het werken om hun visie op de markt te brengen dankzij de gecombineerde schaal van het ecosysteem. Het systeem is op componenten gebaseerd, zodat u volledige flexibiliteit over het product kunt hebben. Het aanvraagproces voor venture-projecten is al voltooid en het programma is op 4 april gestart.

Wat is het CENNZ-token en wat moet u erover weten??

CENNZ is het utility-token achter Centrality en het verbindt de markttoepassingen met gebruikers en software. Applicaties kunnen vertrouwen op het token om modules te kopen die ze nodig hebben om snel te integreren en hun applicatie te bouwen. Ze kunnen CENNZ ook gebruiken als beloning voor verwijzingen van andere applicaties of als beloning voor klanten voor deelname. Klanten kunnen hun CENNZ-tokens ontvangen van verschillende apps, waardoor hun token-portfolio groeit. CENNZ kunnen overal op de markt worden gebruikt.

CENNZ-teken

Er is zelfs een CENTRAPAY-platform dat handelaars kunnen gebruiken om gebruikers in staat te stellen fysieke goederen te kopen in real-world transacties met CENNZ. Deze transacties zullen net als alle andere plaatsvinden bij een traditioneel PoS-systeem of bij de webkassa.

In plaats van te worden gedolven, worden CENNZ-tokens geslagen en vervolgens verdiend, en het aantal tokens is alleen die uitgegeven tijdens de hoofdverkoop. Als zodanig, naarmate het gebruik van Centrality en de vraag naar het platform en zijn applicaties toeneemt, zal de vraag naar de tokens toenemen, waardoor de waarde waarschijnlijk toeneemt.

Centrality heeft CENNZ opgericht om de wetgeving van Singapore en Nieuw-Zeeland te volgen. Het token is een juridische entiteit met een onafhankelijk bestuur. Dankzij de samenwerking met WongPartnership en Bell Gully voor hun expertise op het gebied van belastingen en financiële markten, heeft het token een efficiënte, conforme structuur.

Wanneer was de tokenverkoop??

De CENNZ-tokenverkoop is al afgelopen. Meer dan 8.000 AML- en KYC-geregistreerde kopers gebruikten de Blockhaus-verkoopapplicatie om te investeren met meer dan $ 265 miljoen USD toegezegd. Dat cijfer leidt ertoe dat de CENNZ-tokenverkoop een van de meest populaire ICO’s ooit is. Zowel de voorverkoop als de hoofdverkoop hadden een hard cap van $ 100 miljoen als onderdeel van het doel van Centrality om een ​​verantwoorde lanceringscampagne te voeren.

Omdat de symbolische verkoop in recordtijd uitverkocht was, erkent Centrality dat sommige investeerders wilden deelnemen, maar dat niet op tijd deden. Het team moedigt die potentiële investeerders aan om hun geld op de Blockhaus-verkoop-app te houden, wat wijst op een nieuwe symbolische verkoopaankondiging in slechts een paar weken..

Slechts 70 procent van het totale aantal tokens wordt verkocht. Nog eens 25 procent zal worden gebruikt voor het kopen van intellectueel eigendom op het platform dat Centrality Investments bezat. De laatste 5 procent wordt gereserveerd voor het platform.

CENNZ is momenteel alleen beschikbaar om te kopen op de Cryptopia-uitwisseling.

Gevolgtrekking

Centrality biedt al een peer-to-peer marktplaats waar handelaars applicaties kunnen aanbieden en de blockchain kunnen gebruiken om hun ervaring en die van klanten te verbeteren. Met geplande uitbreidingen en de groei van applicaties heeft het project de potentie om een ​​vlucht te nemen. Een sterk punt van Centrality is het feit dat het al functionele applicaties en services heeft, iets wat de meeste bedrijven niet zo snel na hun ICO’s hebben, laat staan ​​ervoor, zoals Centrality deed.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me