Beginnersgids voor BAT en de Brave Browser

BAT Token Brave Browser Guide

Op het eerste gezicht is de enige relatie die u kunt opmerken tussen BAT, de Basis aandachtstoken, en de Dappere browser is dat beide gerelateerd zijn aan reclame. Als je echter van dichterbij kijkt, zijn de twee erg met elkaar verbonden. U kunt het BAT-token gebruiken met de Brave-browser om websites te ondersteunen, en de twee zijn gemaakt om naadloos te integreren. Daarom vereist het begrijpen van de een ook het begrijpen van de ander.

De Dappere browser streeft ernaar om privacy te bieden terwijl u surft. Het blokkeert trackers en advertenties die zonder uw medeweten over u leren en soms zelfs malware pushen. In wezen beschermt Brave u terwijl u browst zonder enige moeite van uw kant.

Download Brave Browser

Het Basic Attention Token, BAT, is ontworpen om de efficiëntie van digitale advertenties te verbeteren via een token dat gebruikers, adverteerders en uitgevers allemaal kunnen uitwisselen met behulp van de Ethereum-blockchain. U kunt het token op het Brave-platform gebruiken voor een reeks op aandacht gebaseerde en advertentieservices, en het nut ervan is gebaseerd op de aandacht van gebruikers.

Waarom zijn BAT en Brave gemaakt??

Het team achter BAT en Brave zag dat de wereld van digitale advertenties gevuld was met fraude, trackers en tussenpersonen. Ze merkten dat gebruikers worden misbruikt, uitgevers pijn doen en adverteerders verliezen. Het team geeft aan dat maar liefst 50 procent van het typische mobiele datagebruik voor de gemiddelde gebruiker naar trackers en advertenties gaat, wat deze tot $ 23 per maand kost. Advertenties verkorten de batterijduur van de telefoon met wel 21 procent en het duurt ongeveer 5 seconden om op mobiele apparaten te laden. Bovendien wordt de privacy van gebruikers geschonden; grote mediasites met maar liefst 70 trackers en malware zijn in één jaar met 132 procent gestegen.

BAT-token

Voor uitgevers werkt het huidige systeem niet, waarbij Google en Facebook 99 procent van de groei en 73 procent van het advertentiebudget voor hun rekening nemen. De BAT-website vermeldt ook dat de omzet onlangs met 66 procent is gedaald en dat bots het afgelopen jaar $ 7,2 miljard aan fraude hebben veroorzaakt. De bovenstaande problemen hebben er ook toe geleid dat meer dan 600 miljoen desktops en telefoons advertentieblokkerende programma’s gebruiken, wat de winst van uitgevers schaadt.

Ten slotte lopen adverteerders een mis door gebrek aan informatie. Ze hebben ook te lijden onder slechte targeting, wat de ROI van hun advertenties schaadt, en marketeers kunnen voor de gek gehouden worden door nepwebsites die fraude plegen.

Hoe werken Brave en BAT samen??

Brave is een open-sourcebrowser gericht op privacy die ook snel is en trackers en malvertenties blokkeert. Het heeft ook een grootboeksysteem dat anoniem de aandacht van gebruikers trekt, zodat uitgevers direct beloningen ontvangen. BAT kan de sleutel zijn om verschillende services via het Brave-platform te krijgen en zal worden gebruikt en uitgewisseld door gebruikers, adverteerders en uitgevers. Het nut van de token is afkomstig van de mentale betrokkenheid van een gebruiker bij een advertentie.

BAT-token

Samen verloopt het proces naadloos. De Brave-browser ziet waar gebruikers de meeste tijd doorbrengen en gebruikt deze informatie vervolgens om de proportionele beloning voor elke uitgever met BAT te berekenen. Dit zorgt zowel voor transparantie als efficiëntie bij digitaal adverteren via de blockchain.

Om te kunnen functioneren, controleert Brave de aandacht van de gebruiker op een anonieme manier. Het gebruikt deze informatie vervolgens om de uitgevers te belonen met BAT’s. De privégegevens van gebruikers verlaten hun apparaten nooit, wat de privacy garandeert. Bovendien krijgen gebruikers beloningen voor hun aandacht met BAT’s. Door de verbeterde targeting weten adverteerders niet alleen waar hun geld naartoe gaat, maar behalen ze ook een hogere ROI.

Wie heeft BAT ?

Er staat een geweldig team achter BAT, en nog belangrijker, oprichter Brendan Eich die Javascript heeft gemaakt en ook Mozilla en de Firefox-browser mede heeft opgericht.

BAT-team

Hoe helpen BAT en Brave gebruikers, uitgevers en adverteerders?

Gebruikers kunnen de Brave-browser gebruiken en afscheid nemen van advertenties en malware of ervoor kiezen om minder advertenties te ontvangen die meer op hun interesses zijn gericht en een aanzienlijk lager risico op malware hebben. Uitgevers krijgen meer inkomsten omdat fraude en tussenpersonen worden verminderd. Ten slotte ontvangen adverteerders verbeterde gegevens over waar ze hun geld aan uitgeven.

Alle betrokkenen ervaren ook een hoog niveau van privacy en minder advertentiefraude dankzij verbeterde client-side integriteit, transparantie via het open-source karakter en cryptografie.

Hoe meet Brave aandacht?

De sleutel tot dit hele proces is het meten van de aandacht van een gebruiker. Dit gebeurt in realtime terwijl gebruikers inhoud en advertenties op het actieve tabblad bekijken. Elke advertentie krijgt een aandachtswaarde op basis van het aantal pixels dat wordt bekeken en de oplopende duur in verhouding tot de hoeveelheid relevante inhoud voordat de gebruiker rechtstreeks op de advertentie reageert. Naarmate het systeem groeit, zal het aanvullende anonieme modellen van kosten-per-actie-aard definiëren. Op basis van de gegevens worden advertenties anoniem afgestemd op de interesses van de klant met behulp van lokale algoritmen voor machine learning, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.

Hoe het werkt

Brave is van plan nauw samen te werken met adverteerders en uitgevers om de best practices te bedenken om de aandacht van gebruikers te meten. Potentiële statistieken omvatten het toewijzen van punten op basis van de lengte van de weergave of het gebruik van het totale aantal weergaven voor advertentie-inhoud binnen een bepaald aantal seconden.

Hoe worden BAT’s uitgewisseld?

Het grootste aantal BAT’s gaat naar de uitgevers in de vorm van advertentie-inkomsten. Gebruikers ontvangen ook enkele BAT’s als beloning voor het bekijken van advertenties. Ze kunnen deze BAT’s vervolgens gebruiken voor premium services of inhoud binnen het Brave-platform. Adverteerders betalen BAT’s om hun advertenties te plaatsen. Er is ook de mogelijkheid voor gebruikers om BAT te doneren aan uitgevers, iets waarvan het team achter Brave denkt dat velen het zullen doen.

Hoe BAT te kopen?

U kunt BAT niet kopen met “Fiat” -valuta, dus u moet eerst een andere valuta kopen – de gemakkelijkste om te kopen is Bitcoin of Ethereum, wat u bij Coinbase kunt doen door middel van een bankoverschrijving of met een bankpas / creditcard en vervolgens ruilen voor BAT op een beurs zoals Binance.

Registreer bij Coinbase

Voor de eerste keer dat kopers van cryptovaluta kopen, raden we u aan Coinbase te gebruiken om uw eerste aankoop te doen – het is gebruiksvriendelijk, volledig gereguleerd door de Amerikaanse overheid, zodat u weet dat het een van de veiligste en meest gerenommeerde plaatsen is om cryptocurrency te kopen. Coinbase biedt de mogelijkheid om Bitcoin, Litecoin en Ethereum te kopen met een creditcard of betaalpas of door een bankoverschrijving te sturen. De kosten zijn hoger voor kaarten, maar u ontvangt uw valuta onmiddellijk.

U zult bij het aanmelden enige identiteitsverificatie moeten uitvoeren, omdat ze zich aan strikte financiële richtlijnen moeten houden.

Zorg ervoor dat u onze link gebruikt om u aan te melden, u krijgt $ 10 aan gratis bitcoin bijgeschreven wanneer u uw eerste aankoop van $ 100 doet.

Coinbase-website

Om te beginnen, klikt u op de knop “Aanmelden”, waarna u naar een registratieformulier wordt geleid waar u uw naam en e-mailadres moet invoeren en een wachtwoord moet kiezen.

Koop Ethereum

Ga in Coinbase naar het tabblad “Kopen / verkopen” bovenaan, selecteer “Ethereum”, kies uw betaalmethode en voer het bedrag in dat u wilt kopen – u kunt een bedrag in Amerikaanse dollars of een aantal Ether invoeren..

Koop Etherum

U wordt dan gevraagd om uw transactie te bevestigen.Als u met een kaart betaalt, moet u mogelijk een verificatie bij uw kaartaanbieder voltooien. Zodra dat is voltooid, wordt uw Ethererum aan uw account toegevoegd.

Koop BAT op een beurs

BAT is beschikbaar op een groot aantal beurzen, we raden aan Binanace te gebruiken. Je kunt nu je Ether naar Binance sturen om BAT te kopen, bekijk onze recensie van Binance hier om te zien hoe je je aanmeldt en koopt op hun exchange.

Binance-portefeuilles

BAT is ook beschikbaar op

  • Bittrex
  • Huobi
  • Upbit
  • Bitfinex
  • Liqui

Kun je Brave al gebruiken?

De Brave-browser is al beschikbaar en een groot deel van de infrastructuur die het team nodig heeft om BAT op de back-end te implementeren, is al “code compleet”. Dit betekent dat het al op zijn plaats zit. In feite gebruikt het team het al om de donaties onder uitgevers te verdelen, afhankelijk van de aandacht van de klant. Op dit moment kunt u de Brave Browser voor Mac OS, Windows of Linux downloaden.

Conclusie

Met behulp van de Basic Attention Token kan Brave voordelen bieden aan alle betrokkenen, inclusief gebruikers, adverteerders en uitgevers. Adverteerders zouden een verbetering in hun rendement moeten zien, terwijl uitgevers meer advertentie-inkomsten en minder gefrustreerde gebruikers krijgen. Gebruikers besparen geld op gegevens, besparen tijd die wordt besteed aan het wachten tot advertenties zijn geladen en hoeven zich minder zorgen te maken over malware. Eenmaal volledig geïmplementeerd, lijken Brave en BAT een uitstekende oplossing voor veel van de problemen waarmee digitale advertenties momenteel worden geconfronteerd.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me