Beginnersgids voor Aeternity

Aeternity-gids

Aeternity levert een nieuwe blockchain-technologie met als doel wereldwijde schaalbaarheid, transparant bestuur en efficiëntie in tegenstelling tot alles wat we al hebben gezien. Aeternity heeft verschillende belangrijke functies waarmee het zich onderscheidt van andere bestaande blockchain-technologieën, waardoor de weg naar de toekomst wordt geëffend.

Wat zijn staatskanalen?

Staatskanalen zijn waar slimme contracten bestaan, en als er een meningsverschil optreedt, dwingt de aeternity blockchain de slimme contractcode af. Staatskanalen zijn een doorbraak omdat een netwerk van hen het mogelijk maakt om vol vertrouwen waarde uit te wisselen met iedereen over de hele wereld. Op deze manier kunnen deelnemers privé-interacties hebben en kunnen bedrijven hun gegevens buiten de keten bewaren in plaats van in het openbaar. Er zijn oneindig veel directe transacties, waardoor het mogelijk is om gebruik te maken van use cases met hoge transactievolumes.

Kenmerken

Omdat het systeem gebruikmaakt van staatskanalen als de standaardmethode voor het uitvoeren van slimme contracten, zijn de kosten laag. In feite is het de meest efficiënte van alle Turing-complete blockchains. De efficiëntie en lage kosten maken het mogelijk om andere soorten inkomsten te genereren.

Waarom zijn de gedecentraliseerde orakels belangrijk??

Oracle-machines verbinden slimme contracten en openbare gegevens uit de echte wereld. Orakels zijn als categorie krachtiger dan de rekenmodellen die Turing compleet zijn. Aeternity omvat gedecentraliseerde orakels om fraudebestendige openbare gegevens te verstrekken en vervolgens een slim contract uit te voeren op basis van deze informatie. Dit kan handig zijn in het geval van slimme contracten die afhankelijk zijn van zaken als het weer, de prijs van goud of andere activa, verkiezingsresultaten of iets anders dat algemeen bekend is. De orakels op andere blockchains hebben de neiging om een ​​single point of failure te hebben, maar de orakels van aeternity zijn gedecentraliseerd, waardoor het risico op mislukking wordt verkleind.

Hoe bereikt Aeternity consensus?

De consensus in aeternity gebeurt via een hybride algoritme dat proof of work (PoW) combineert met proof of stake (PoS). Behalve dat het efficiënter is in termen van stroomverbruik, is dit “Cuckoo Cycle” PoW nuttiger door de ontwikkeling van verbeterde DRAM-chips (Random Access Memory) aan te moedigen. Sterker nog, het is eigenlijk mogelijk voor smartphones om op een efficiënte manier nieuwe tokens te minen, waardoor aeternity meer gedecentraliseerd wordt dan voorheen de blockchain was. Het PoS-gedeelte wordt gedaan via on-chain voorspellingsmarkten.

Hoe is het bestuur van Aeternity uniek??

Aeternity is trots op het aanbieden van een unieke governance-strategie. Het maakt gebruik van een soort futarchie, waarbij waardehouders wedden en miners stemmen zodat de twee groepen samen beslissingen kunnen nemen. Wetenschappelijk gezien is aangetoond dat voorspellingsmarkten een goede methode zijn om gegevens te verzamelen. De on-chain voorspelling markten in aeternity project beschikbare informatie voor het netwerk in een enkel nummer van 0 tot 1. Dat nummer laat mijnwerkers weten op welke blockchain-versie ze moeten minen. Bovendien maakt het bestuursmechanisme het mogelijk om de nauwkeurigheid van de orakels te controleren. Dit mechanisme zal ook variabelen van de blockchain bepalen, zoals de blokgrootte en de prijs van berekening.

Biedt Aeternity gebruikers privacy en veiligheid?

Aeternity biedt inderdaad privacy, zelfs tijdens het gebruik van de blockchain vanwege zijn transparantie en onveranderlijkheid. Het team achter aeternity erkent dat veel zakelijke use-cases privacy moeten hebben, en dit betekent dat de transacties niet openbaar kunnen worden vastgelegd. Aeternity maakt dit mogelijk door slimme contracten alleen naar de blockchain te laten gaan als er een meningsverschil optreedt, in welk geval deze slimme contracten in wezen de beslissing zelf bemiddelen.

Beveiliging komt via de ongeëvenaarde decentralisatie die hierboven is genoemd als gevolg van de mogelijkheid om zowel op smartphones als computers te minen. De state-of-the-art cryptografische datastructuren zorgen voor extra beveiliging. Tussen de twee is er geen risico op een single point of failure, en wordt de efficiëntie verbeterd.

Wat zit er in het Aeternity-ecosysteem?

Het enorme aeternity-ecosysteem heeft alles wat nodig is om samenleving en technologie met elkaar te verbinden. De Incubator Foundation ondersteunt open-source ontwikkelaars, jonge bedrijven en ondernemers die ervoor kiezen om projecten op een eeuwigheid te bouwen. Samen met de lancering van het platform zal aeternity ook essentiële open-source aepps leveren. Hierdoor is de blockchain vanaf het begin bruikbaar.

Ecosysteem

Onderdeel van het aeternity-ecosysteem is ook integratie met webbrowsers, plus een mobile-first-benadering. Dit zal de technologie theoretisch nog meer toepassen. Om het gemeenschapsgevoel verder te bevorderen en ontwikkeling aan te moedigen, organiseert aeternity conferenties en meetups over de hele wereld.

Om ontwikkelaars op te leiden, zal aeternity workshops en tutorials aanbieden die de technologie gemakkelijker toegankelijk maken. Aeternity zal ook bereid zijn om met individuen en bedrijven samen te werken om erachter te komen hoe het platform past in hun specifieke gebruiksscenario’s. Het team doet voortdurend onderzoek naar de nieuwste standaarden in technologie en breidt zijn activiteiten uit met verschillende internationale onderzoeksfaciliteiten, zodat de technologie up-to-date en veilig is. Teamleden werken aan het ontwikkelen van partnerschappen in verschillende sectoren, zodat de blockchain-technologie in de echte wereld kan worden gebruikt, en ze zullen die partnerschappen binnenkort aankondigen.

Aeternity is al opgenomen in het Vorstendom Liechtenstein. Het team onderhoudt voortdurende communicatie met de regelgevende instellingen daar en over de hele wereld om ervoor te zorgen dat het legaal blijft.

Wat zijn enkele use-cases voor Aeternity?

De use-cases voor aeternity zijn enorm en omvatten alle sectoren. Voorspellingsmarkten kunnen zonder enige inspanning van hun kant profiteren van slimme contracten. Aeternity kan het mogelijk maken om te crowdfunding met dominante verzekeringscontracten om contribuanten te beschermen tegen mislukking en om geld in te zamelen. Betrouwbare uitwisselingen zijn eenvoudig te creëren, inclusief efficiënte, cross-chain, betrouwbare atomaire swaps. De use-cases gaan maar door.

Gebruik cases

Hoe Aeternity AE Token te kopen

U kunt AE niet kopen met “Fiat” -valuta, dus u moet eerst een andere valuta kopen – de gemakkelijkste om te kopen is Bitcoin of Ethereum, wat u bij Coinbase kunt doen door middel van een bankoverschrijving of met een bankpas / creditcard en vervolgens ruilen voor AE op een beurs die het token vermeldt. Lees verder om te zien hoe u het kunt kopen.

Registreer bij Coinbase

Voor de eerste keer dat kopers van cryptovaluta kopen, raden we u aan Coinbase te gebruiken om uw eerste aankoop te doen – het is gebruiksvriendelijk, volledig gereguleerd door de Amerikaanse overheid, zodat u weet dat het een van de veiligste en meest gerenommeerde plaatsen is om cryptocurrency te kopen. Coinbase biedt de mogelijkheid om Bitcoin, Litecoin en Ethereum te kopen met een creditcard of betaalpas of door een bankoverschrijving te sturen. De kosten zijn hoger voor kaarten, maar u ontvangt uw valuta onmiddellijk.

U zult bij het aanmelden enige identiteitsverificatie moeten uitvoeren, omdat ze zich aan strikte financiële richtlijnen moeten houden.

Zorg ervoor dat u onze link gebruikt om u aan te melden, u krijgt $ 10 aan gratis bitcoin bijgeschreven wanneer u uw eerste aankoop van $ 100 doet.

Coinbase-website

Om aan de slag te gaan, klikt u op de knop “Aanmelden”, waarna u naar een registratieformulier wordt geleid waar u uw naam en e-mailadres moet invoeren en een wachtwoord moet kiezen.

Koop Ethereum

Ga in Coinbase naar het tabblad “Kopen / verkopen” bovenaan, selecteer “Ethereum”, kies uw betaalmethode en voer het bedrag in dat u wilt kopen – u kunt een bedrag in Amerikaanse dollars of een aantal Ether invoeren..

Koop Etherum

U wordt dan gevraagd om uw transactie te bevestigen.Als u met een kaart betaalt, moet u mogelijk een verificatie bij uw kaartaanbieder voltooien. Zodra dat is voltooid, wordt uw Ethererum aan uw account toegevoegd.

Koop AE bij Binance

Je kunt nu je Ether naar Binance sturen om AE te kopen, bekijk onze recensie van Binance hier om te zien hoe je je aanmeldt en koopt op hun exchange.

Binance-portefeuilles

AE is ook beschikbaar op de volgende beurzen:

  • Gate.io
  • Liqui
  • HitBTC
  • IDAX
  • Mercatox

Hoe ziet de Aeternity Roadmap eruit??

In 2017 begon Aeternity met de ontwikkeling, lanceerde het testnet, voltooide de ondersteuningscampagne en bouwde essentiële apps. In Q1 van 2018 voltooit het team de beveiligingsaudit en in Q2 wordt het mainnet gelanceerd.

Routekaart

Conclusie

Hoewel er tal van andere blockchain-technologieën beschikbaar zijn, met het groeiende aantal, zijn de vorderingen die aeternity biedt belangrijk. De reeks aanvullende technologieën zou nuttig moeten zijn. Bovendien is het verfrissend dat de essentiële applicaties al zijn ontwikkeld en dat veel van de andere ontwikkeling is voltooid, omdat dit het dichter bij een afgewerkt product brengt dan bij veel andere blockchain-platforms. Naarmate het groeit, zouden mensen nog meer toepassingen voor aeterniteit moeten ontdekken.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me