Qura’s in de voorhoede van Blockchain in Japan

Qura's

Het is geen geheim dat Azië al geruime tijd een belangrijke drijvende kracht is achter de blockchain-revolutie. Met de wereldwijde blockchain-markt verwacht te groeien bij een CAGR van 80% om in 2024 $ 42 miljard USD te bereiken, wordt de grootste motor van die groei toegeschreven aan Azië-Pacific.

En terwijl Coinbase zijn diensten uitbreidt in groter Azië, terwijl winkels in Hong Kong cryptocurrencies beginnen te accepteren tijdens politieke protesten, zien we een omarming van blockchain en cryptocurrency vanuit alle hoeken..

Qura's

Let op: dit is een gesponsord bericht

Met de verschillende opvattingen van de overheid over cryptocurrencies tussen het Westen en het Verre Oosten, lijkt Azië het tempo te bepalen met meer gezond verstand, zonder innovatie te belemmeren, terwijl rechtszaken en onderzoeken veel krantenkoppen halen in de Verenigde Staten.

Eerder deze maand werd Busan, Zuid-Korea, door de Zuid-Koreaanse regering uitgeroepen tot een “reguleringsvrije” zone voor blockchain-ontwikkeling. In China zou dat de nationale centrale bank zijn dicht bij de lancering van hun eigen digitale valuta, met verhoogde urgentie dankzij de aankondiging van Weegschaal door Facebook. Terwijl Rakuten, die de grootste online winkelmarkt en internetbank van Japan exploiteert, op 19 augustus net zijn eigen crypto-uitwisselingsplatform heeft gelanceerd..

Vanuit het oogpunt van technologieontwikkeling, investeringen en regelgeving heeft Azië het roer ingenomen als het continent dat de groei van blockchain in de nabije toekomst bevordert.

Japan in focus

Terwijl sommige Aziatische landen grote uitdagingen hebben gehad met het structureren van regelgeving en wetten in onze sector, hebben andere een langzame en gestage aanpak gekozen met de hoop op een grote beloning op de lange termijn. Neem bijvoorbeeld Japan, dat in 2017 het eerste land werd dat cryptocurrencies reguleerde. Sindsdien heeft Japan in de loop van de tijd nieuwe regelgeving versoepeld en is het nu goed op weg om wereldwijde benchmarks vast te stellen met de goedkeuring van cryptocurrency-wetten die in het voorjaar van 2020 van kracht worden. De overheid hoopt dat meer regelgeving ertoe leidt dat meer institutionele beleggers aan de markt deelnemen en slechte actoren afschrikken.

Omdat Japan qua bbp de op twee na grootste economie ter wereld is, heeft het de mogelijkheid om een ​​belangrijke leider in de blockchain-industrie te worden naarmate de markt als geheel volwassen wordt. En met de steun van blockchain-technologie door de Japanse centrale bank, de Bank of Japan, zouden we in Japan gevestigde blockchain-projecten moeten blijven zien die gezegend zijn door toezichthouders en ondersteund door grote traditionele ondernemingen..

Crypto-uitwisselingen, protocollen en mijnbouwbedrijven hebben de afgelopen jaren de blockchain-aanval in Japan geleid, met opmerkelijke bedrijven, waaronder Vloeistof, LayerX, TomoChain en bitFlyer. Het hooggeschoolde, hightechpersoneel van Japan is van nature aangetrokken tot blockchain-ontwikkeling, met ontwikkelaarsbijeenkomsten en werkmogelijkheden in overvloed.

Nu Japan steeds meer in beeld komt op de wereldwijde blockchain-scene, is Quras een van de meest verwachte blockchain-projecten die het land uitkomt..

Introductie van Qura’s

Als een ‘privacy 2.0’ -protocol, Qura’s is ‘s werelds eerste openbare blockchain die anonieme transacties in slimme contracten mogelijk maakt. Omdat transparante, openbare blockchains hebben geleid tot beperkende functionaliteit en beperkte gebruiksscenario’s, heeft Quras twee bewezen privacytechnologieën geïmplementeerd om gebruikers in staat te stellen het geschikte niveau van privacy voor hun gegevens te kiezen.

Quras is al redelijk bekend in Japan. Na meer dan 2,5 jaar bezig te zijn geweest met het ontwikkelen van het protocol, heeft het in Tokio gevestigde Quras meer dan $ 15,5 miljoen opgehaald en een gemeenschap van ontwikkelaars en ‘ambassadeurs’ opgebouwd met in totaal meer dan 50.000 mensen. Het bedrijf neemt actief deel aan de grotere blockchain-gemeenschap door regelmatig hun eigen ontwikkelaarsbijeenkomsten te organiseren tijdens deelname aan grote conferenties, zoals Japan Blockchain Week, World Blockchain Forum en BlockShow Asia.

Het bedrijf is gebouwd op de filosofie van algemeen welzijn. Hoewel Aristoteles het concept van ‘algemeen welzijn’ misschien beroemd heeft gemaakt, streeft het Quras-platform ernaar het algemeen welzijn te bereiken door een pluralistisch maatschappijmodel en verschillende aspecten daarvan te omarmen, en door alle Quras-gebruikers kansen te bieden om naast het platform te groeien ten voordele van onze grotere samenleving. “Het empoweren en stimuleren van individuen die deelnemen aan onze gemeenschap terwijl ze samenwerken om duurzaamheid op lange termijn te creëren, maakt deel uit van de Quras-mantra”, zegt Shigeki Kakutani, CEO van Quras..

Door het beste dat publieke en private blockchains te bieden hebben, te combineren in één, maakt de Quras blockchain een sterk pleidooi om de blockchain te zijn die de voorkeur heeft voor grote ondernemingen en voor het opstarten van dApps. Door gebruik te maken van zowel zero-knowledge proofs als ringhandtekeningen voor privacy, geeft Quras zijn gebruikers opties in de manier waarop de vertrouwelijkheid van transacties wordt afgehandeld, terwijl tegelijkertijd een veiligere privé digitale ID wordt ondersteund. Het aannemen van digitale ID opent de deur voor naleving van regelgeving en meer gebruiksscenario’s. Quras is sterk gefocust op protocolacceptatie door het bouwen van en samenwerken met bedrijven die zich richten op het bouwen van IoT, gezondheidszorg, financiën, detailhandel en supply chain-toepassingen.

Tot de oneindigheid en verder

 Gezien de onderliggende onzekerheden die tegen de mondiale aandelenmarkten zijn gespeld, waaronder een handelsoorlog tussen de VS en China, gaan de beloften van een transparantere, beschermde en gedemocratiseerde toekomst door in Azië. En naarmate de invloed van blockchain groeit en traditionele industrieën de technologie beginnen te commercialiseren, zal de echte acceptatie zeker volgen.

Japan is een van de meest vooruitstrevende landen wat betreft cryptocurrency-regelgeving, terwijl hun regering de nadruk legt op het verplaatsen van de grotere natie naar een geldloze samenleving. Veel zelfregulerende blockchain-organisaties werken actief samen met Japanse toezichthouders bij het creëren van frameworks voor verschillende soorten blockchain-bedrijven en -toepassingen.

Gezien het momentum en de reputatie die Quras heeft opgebouwd, mogen we verwachten dat ze meer krantenkoppen halen voordat 2019 voorbij is. Met de blijvende missie van het bedrijf ‘om de privacy, beveiliging, schaalbaarheid en bruikbaarheid te verbeteren om gebruiksscenario’s van blockchain in de echte wereld te promoten’, is het Quras-protocol net begonnen, zoals ze zeggen, tot in het oneindige en verder..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me