Binance lancerer Blockchain Research Institute i Kina midt i COVID-19

Binance Academy

Cryptocurrency exchange heavyweight Binance har lanceret Lingang Research Institute i Kina som en del af bestræbelserne på at fremme bredere adoption af blockchain og tilskynde til udvikling i den digitale aktiverindustri.

Binance etablerer Blockchain Research Institute i Shanghai

Ifølge en pressemeddelelse offentliggjort søndag (29. marts 2020), har krypto-udveksling behance Binance lanceret et blockchain forskningsinstitut i Kina.

Tilbage i august 2018 lancerede børsen betaversionen af ​​sin nonprofit pædagogiske arm kaldet Binance Academy for at lette forskning inden for det nye felt inden for blockchain-teknologi.

Da Kina i øjeblikket jagter sin egen centralbanks digitale valuta (CBDC) og har etableret sig som et hotbed for udvikling af decentral lederteknologi (DLT) i de seneste måneder, har Binance Academy nu lanceret Lingang Blockchain Technology and Industry Research Institute i Shanghai.

Ifølge meddelelsen vil instituttet også være kendt som Lingang Research Institute og vil fungere som et knudepunkt for DLT-entusiaster, der er interesseret i at fremme gennembrud inden for blockchain-industrien.

Det forventes også, at instituttets bestræbelser påskynder vedtagelsen og anvendelsen af ​​DLT gennem anvendelse af kunstig intelligens (AI) og andre relevante teknologier.

Helen Hai, ledende embedsmand for Binance Charity Foundation (BCF) er også ansvarlig for lederen af ​​Lingang Research-initiativet. Med hensyn til instituttets planer om at påvirke blockchain-industrien bemærkede Hai:

“Ved oprettelsen af ​​Lingang Research Institute med vores lokale partnere bestræber Binance Academy sig for at opbygge en førende tænketank og et forskningscenter, der bidrager til storstilet udvikling inden for blockchain-teknologi for at fremme branchens vækst.”

Desuden påpegede Hai, at instituttet er forpligtet til at bidrage til væksten i kryptoindustrien ved at udnytte Binance’s blockchain-økosystem og industriens ressourcer.

Derudover har Lingang Research Institute udnævnt CEO for Tapscott Group og medstifter af Blockchain Research Institute (BRI), Don Tapscott, som æresdekan. Om sin udnævnelse sagde Tapscott:

“Forskning, uddannelse og kompetenceudvikling er altafgørende for at komme videre, og vi ser frem til at samarbejde med Lingang Blockchain Academy for at hjælpe med at opnå denne transformation i Kina.”

Fokus på forskning og anvendelse i den virkelige verden

I de seneste måneder har organisationer vist en øget interesse i at udvide bredden af ​​den nye udvikling i den digitale aktiverindustri ved at investere i DLT-forskning.

Flere kryptofokuserede virksomheder har indgået et samarbejde med universiteter og institutter for at finansiere akademiske programmer, der sigter mod at fordybe sig dybt i den potentielle udnyttelse af blockchain-teknologi til løsning af problemer i den virkelige verden.

Tidligere i februar 2020 donerede kryptoforsknings- og udviklingsfirma Input Output Hong Kong (IOHK) $ 500.000 i Cardano-tokens (ADA) til University of Wyoming (UW). Donationen har til formål at give midler til at støtte universitetets blockchain-forskningsaktiviteter, der udføres i dets Advanced Blockchain Research and Development Laboratory.

I en anden parring mellem selskaber og universiteter gik et datterselskab af det kinesiske it-firma Tencent – Tencent Financial Academy sammen med University of Hong Kong for at udvide forskningen vedrørende DLT-udnyttelse i udviklingen af ​​produkter, der er relevante for den finansielle industri.

Organisationer som BRI har også gjort en indsats for at fremme forskning i blockchain-udvikling ved at samarbejde med over 60 førende virksomheder, akademiske institutioner og nationalstater som Canada og Argentina..

Blockchain har fundet vej ind i den akademiske verden såvel som etableret sig som en mulig løsning på nutidens problemer. Efter hans udnævnelse som æredekan af Lingang Research Institute påpegede bestyrelsesformand for BRI Don Tapscott, at:

“Blockchain repræsenterer den anden æra af Internettet – Værdien af ​​Internettet – og kan hjælpe os med at opbygge mere innovative og produktive organisationer.”

Overalt i verden tester agenturer og regeringer muligheden for at udnytte DLT til at optimere processer og operationer. Som tidligere rapporteret af Blockonomi overvejede den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration (FDA) at vedtage et blockchain-drevet netværk for at hjælpe med at spore narkotika.

Tidligere i marts 2020 afslørede det russiske cybersikkerhedsfirma Kaspersky lanceringen af ​​en DLT-baseret stemmemaskine rettet mod at styrke gennemsigtighed i valget og vælgernes sikkerhed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me