Skrill Review: Pengeoverførsler, onlinebetalinger og kryptovaluta

Skrill anmeldelse

Skrill har eksisteret meget længere, end mange mennesker er klar over. Virksomheden blev grundlagt i 2001 under navnet Moneybookers og har udviklet sig til at tilbyde en række finansielle tjenester. Skrills personlige konti er kun en af ​​de platforme, den tilbyder, og denne anmeldelse vil også berøre nogle af de andre tjenester, som Skrill har udviklet.

I centrum var Skrill oprindeligt en slags digital betalingsplatform, meget som PayPal. Det blev grundlagt et par år efter PayPal og har aldrig været i stand til at fange den samme mængde markedsandel. Det har også en tendens til at være lidt dyrere end andre platforme, der tilbyder lignende tjenester, så det er en god ide at forstå alle de omkostninger, der er involveret i Skrill, før du finansierer en konto.

Skrill anmeldelse

Ifølge Skrill har de millioner af kunder samt mere end 100.000 købmænd, der bruger platformen til handelskonti. Virksomheden har også en international pengeoverførselsplatform, der er lettere at bruge end Skrill til at sende penge til udlandet og en digital tegnebog til udvalgte lande..

Besøg Skrill

Skrill tilbyder mange platforme

Før du beslutter dig for tilmeld dig en Skrill personlig konto, det er en god ide at forstå alle de platforme, som Skrill skal vælge imellem. I modsætning til nogle platforme, der giver brugerne mulighed for at drage fordel af de laveste takster for en given transaktion, skal du være smart over, hvordan du bruger Skrills forskellige platforme.

For eksempel, hvis du vil sende penge til nogen i et andet land, koster det meget mere at bruge en Skrill-konto end at bruge Skrill Pengeoverførsel. Det beløb, som Skrill opkræver, varierer afhængigt af placeringen for den afsendende og modtagende part, men forskellen mellem Skrill og Skrill Pengeoverførsel vil sandsynligvis være over 5%.

Det samme gælder mere eller mindre for andre transaktioner inden for Skrills personlige konto. Selvom det er gratis at modtage penge med Skrill, vil det koste dig tid og penge at deponere disse penge på din bankkonto eller bruge dem via Skrills platform.

Skrill tilbyder interessante muligheder for online finansielle tjenester, men du bliver nødt til at planlægge, hvad du gerne vil gøre med sin pakke af platforme. Nogle kan give mening, afhængigt af hvad du vil gøre, mens andre vil være ringere end andre muligheder, der kan være billigere og lettere at bruge.

Sådan gør du: Åbn en Skrill-konto

Kontoåbningsprocessen med Skrill er meget ligetil. En konto hos Skrill giver dig mulighed for at modtage penge gratis og bruge dem på adskillige onlinehandlere samt sende dem til andre Skrill-brugere eller trække dem ud på din bankkonto.

Bare gå til Skrill hjemmeside, og klik derefter på knappen ‘Registrer’. Det er øverst til højre på skærmen.

Du vil derefter blive sendt til en formular, der beder om dit fulde navn, gadenavn, e-mail-konto, og også for dig at oprette en stærk ny adgangskode til Skrill-kontoen. Sørg for at bruge en god adgangskode, da dine penge vil være i fare, hvis adgangskoden er kompromitteret.

Registrering af Skrill

Når du har indtastet alle dine personlige data, skal du bare klikke på ‘Registrer nu’.

Når du har klikket igennem, beder Skrill dig om dit opholdsland samt den foretrukne kontovaluta. Det er en meget god ide at vælge din lands hjemvaluta og undgå ekstra valutaomregningsgebyrer.

Den næste side beder dig om at indtaste oplysninger om de betalingsmetoder, du vil bruge med din Skrill-konto. Baseret på de indtastede betalingsmetoder vil du blive bedt om at give mere information om dig selv.

Det er dybest set det, og din Skrill-konto er ikke åben.

Du har muligvis bemærket, at der indtil videre ikke har været nogen ID-verifikation. Skrill har et system med flere niveauer, der gør det muligt at tilbageholde og overføre mindre beløb uden ID-verifikation. Mere om det nedenfor.

Tillykke, du har en Skrill-konto!

Skrill personlig konto – tjenester og mere

En Skrill-konto giver dig adskillige muligheder. Det mest basale ved en Skrill-konto er at sende og modtage penge. Afhængigt af hvor du sender penge med Skrill, opkræves gebyrer. Hvis den person, du sender penge til, har en konto i en anden valuta, stiger gebyrerne.

Skrill-konti kan også bruges til at købe kryptoer, men de private nøgler opbevares af Skrill. Dette svarer til, hvordan Revolut fungerer med hensyn til krypto.

Brugere kan ikke sende kryptoer med en Skrill-konto, men hvis prisen på kryptoer stiger eller falder, reflekteres ændringerne på kontoen. Skrill-brugere kan til enhver tid købe og sælge kryptoer på deres konto og betaler et gebyr på mellem 1,5% og 3% afhængigt af kontoens valuta.

Skrill Cryptocurrency

For at realisere alle kontofunktionerne er det en god ide at gennemgå id-verificeringsprocessen.

Skrill vil bede dig om regerings-id samt bevis for adresse. Typen af ​​ID og bevis på adresse varierer afhængigt af en klients placering, men Skrill-kontobekræftelsesprocessen er i tråd med de nuværende KYC-regler.

Skrill-kontofunktioner

 • Skrill forudbetalt betalingskort Skrill-brugere kan vælge at købe et forudbetalt betalingskort fra Skrill til 10 euro, der opkræves hvert år. Kortet, hvis det udstedes af MasterCard, og er direkte forbundet med en Skrill-konto. Det tilbyder gratis køb i butikken og giver også Skrill-brugere mulighed for at trække penge fra pengeautomater mod et gebyr på 1,75%. Gebyret er fast, uanset hvor pengeautomaten er placeret.
 • Skrill-betalinger En Skrill-konto giver Skrill-brugere mulighed for at foretage betalinger til enhver person eller virksomhed, der accepterer Skrill som betalingsmetode. Skrill opkræver 1,45% for at foretage betalinger og opkræver også ekstra, hvis den person eller virksomhed, der betales, har en anden kontovaluta end afsenderen. Betalingerne er øjeblikkelige.
 • International pengeoverførsel (ikke det samme som Skrill pengeoverførsel) Når en Skrill-klient sender penge internationalt, stiger priserne. Ud over sendegebyret på 1,45% tilføjer Skrill 3,99% til FOREX-kursen på mellemmarkedet mellem de to valutaer. I nogle tilfælde kan dette tilføje op til 5% eller mere, hvilket er lidt dyrt i betragtning af de andre muligheder, folk har til at sende penge internationalt (diskuteret nedenfor).

Indbetaling og udbetaling fra Skrill-konto

Skrill opkræver sine kunder både at indbetale og trække penge fra deres Skrill-konti. Hvis du ønsker at indbetale penge på din Skrill-konto, koster det dig 1% af det beløb, du indbetaler, ud over eventuelle forsendelsesgebyrer, som din bank eller kreditkortudbyder opkræver.

Skrill accepterer følgende indbetalingsmetoder:

 • Debet- / kreditkort
 • Bankoverførsel
 • Bitcoin og Bitcoin Cash
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Tillidsfuldt
 • Klarna

Skrill opkræver også et gebyr for at hæve penge fra din Skrill-konto. Du bliver nødt til at betale svarende til 5,50 euro, når du trækker penge fra din Skrill-konto. Hvis du planlægger at trække penge til et kredit- eller betalingskort, stiger gebyret til 7,5% af transaktionsbeløbet.

Udelukkelser fra Skrill & amp; Indskud

Gebyrerne, som Skrill opkræver, er ret høje og kan være uoverkommelige for alle, der har brug for at flytte en stor sum penge.

Det er meget vigtigt at planlægge, hvordan du agter at bruge en Skrill-konto, og se om platformen giver mening for dig. Der er mange andre muligheder derude, og afhængigt af hvad du planlægger at gøre, er Skrill måske eller måske ikke den bedste løsning på markedet.

Skrill Handelskonti

Skrill tilbyder også muligheder for handlende, der ønsker at acceptere kredit- og betalingskort online. Gebyrerne, som Skrill opkræver for sine handelskonti, er på den høje side, men det kan give mening for din virksomhed afhængigt af hvad du laver.

Priser for Skrill-handelskonti afhænger af en virksomheds salgsvolumen. For en virksomhed, der tjener $ 3.000 pr. Måned, opkræves salget 2,90% ud over et fast gebyr på $ 0,29. Hvis en virksomhed bevæger sig op til $ 3.000 til $ 10.000, falder satsen til 2,80% plus $ 0,29 pr. Salg.

Hvis en virksomhed opgraderer til $ 10.000 til $ 100.000 beslaget, falder satsen til 2,70% pr. Salg plus $ 0,29 gebyret. Den sidste beslag er $ 100.000 pr. Måned og derover, der opkræves 2,60% plus $ 0,29. Refusion koster en virksomhed $ 0,49, og tilbageførsler koster $ 20 med Skrill-handelskonti.

Skrill startede som en platform, der for det meste beskæftigede sig med onlinespilwebsites, men det har udviklet sig til en langt mere almindelig betalingsgateway. Dette er ikke nødvendigvis gode nyheder for købmænd, da der er adskillige klager, der hævder, at Skrill kan være vanskelige at håndtere, og fryser handelskonti med ringe gennemsigtighed.

Uanset potentialet for snags tilbyder Skrill en solid betalingsløsning til handlende. Det giver handlende mulighed for at behandle betalinger på forskellige måder og har satser, der falder i tråd med den bredere betalingsindustri.

Skrill Pengeoverførsel

Skrill Pengeoverførsel er en måde for folk at sende penge fra en bankkonto, et kredit- eller betalingskort til bankkonti i andre lande. Du behøver ikke at have en eksisterende Skrill-konto for at bruge Skrill Pengeoverførsel, og det er en langt billigere måde at sende penge til udlandet end den almindelige Skrill-platform.

Gebyrer for pengeoverførsel

Der er grundlæggende ingen gebyrer for at sende penge med Skrill Money Transfer, og tjenesten kan levere kontanter til en bankkonto samme dag, som den sendes. Afhængigt af placeringen, hvor pengene går og afsendelsesmetoden, kan pengene tage op til 5 dage at levere.

Hvis du er i et af disse lande, kan du sende penge med Skrill Pengeoverførsel

Andorra, Australien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Bahrain, Canada, Schweiz, Colombia, Cypern, Tjekkiet, Tyskland, Danmark, Spanien, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Grækenland, Hongkong, Kroatien, Ungarn, Indien, Irland , Island, Israel, Italien, Jordan, Kuwait, Luxembourg, Litauen, Letland, Marokko, Malta, Malaysia, Holland, Norge, New Zealand, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, San Marino, Saudi-Arabien, Singapore, Serbien, Slovakiet, Sydkorea, Slovenien, Sverige, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, Taiwan, De Forenede Arabiske Emirater og Sydafrika.

Følgende lande kan modtage penge fra Skrill Money Transfers

Østrig, Australien, Bangladesh, Belgien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Indien (overførsler fra Indien til Indien er ikke tilladt), Indonesien, Irland, Italien, Kenya, Letland, Litauen, Luxembourg, Nepal, Holland, Malaysia, Malta, Monaco, Polen, Filippinerne, Portugal, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Storbritannien.

Skrill Pengeoverførsel får konsekvent gode anmeldelser og er en super billig mulighed for at foretage internationale pengeoverførsler. Det er let at bruge og er reguleret af både Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien såvel som US Department of Treasures Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), blandt andre globale regulatorer.

Hvordan stabler Skrill op til konkurrencen?

Der er ingen tvivl om, at Skrill har masser af muligheder og tilbyder adskillige tjenester. Det er næppe alene i det digitale betalingsrum, og der er andre platforme og muligheder derude.

Skrill v. PayPal

Skrills største konkurrent er PayPal, som er en større platform, der giver nogle klare fordele. Det eneste område, hvor Skrill trækker foran PayPal, er omkostninger til at modtage betalinger, da Skrill ikke opkræver noget for at modtage penge. Ellers vil PayPal sandsynligvis være en billigere mulighed for næsten enhver online finansiel service.

Hvis du f.eks. Beslutter at overføre penge til din Skrill-konto og derefter vil returnere dem til din bankkonto, mister du penge i gebyrer for begge operationer. I de fleste lande er PayPal gratis at indlæse fra en bankkonto, og udbetalinger opkræves fast eller gratis.

PayPal understøttes også af flere handlende end Skrill og har en meget større brugerbase. Skrill var i stand til at konkurrere med PayPal i sine tidlige dage, fordi de var i stand til at tilbyde betalingsløsninger til virksomheder, som PayPal ikke ville støtte, og det har fortsat hjulpet Skrill med at opretholde sin forretning.

Skrill v. Cryptocurrency

Kryptovalutaer udgør en ny udfordring for Skrill.

Skrill har været i stand til at konkurrere med PayPal, fordi det har bredere standarder for, hvem det vil beskæftige sig med, men kryptoer tillader enhver at foretage betalinger til næsten enhver, med næsten nul tilsyn. Det er klart, at dette er et stort plus for købmænd, der har ‘højrisiko’-handelskonti og ikke ønsker at beskæftige sig med en betalingsprocessor, der kan låse deres midler på et indfald.

Cryptocurrency tillader også alle, der er involveret i en transaktion, at eje deres aktiver direkte, hvilket er en anden stor fordel. Et af de problemer, som kryptoer har været, er manglen på udskiftelighed mellem fiat og krypto, men det ændrer sig.

Skrill er ikke den eneste platform, der bliver presset af kryptoer. PayPal er en anden potentiel taber, og SWIFT-systemet er også truet. Kryptovalutaer er hurtigere, billigere og har ikke nogen form for central clearingmyndighed til at komme i vejen for en transaktion. Der er heller ikke noget problem med internationale overførsler, da kryptoer findes i en superposition til fiat-systemet.

Skrill v. Andre handelskonti

Handelskonti er et område, hvor Skrill møder hård konkurrence. Der er ti, hvis ikke hundreder af handlende betalingsprocessorer derude (afhængigt af land). Hvis du har en højrisikovirksomhed, er der sandsynligvis et bedre valg end Skrill.

Højrisikofirmaer skal beskæftige sig med en betalingsprocessor, der kender branchen og ikke låser handelsfonde. Skrills gebyrstruktur er på den høje side for en almindelig online forretning, hvilket sætter Skrill i en ulige position. Det kan give mening for din virksomhed, men gør yderligere undersøgelser, inden du trækker udløseren på en Skrill-handelskonto.

Er Skrill den rigtige platform til dig?

Skrill tilbyder sine kunder en række finansielle tjenester og er en brugervenlig betalingsplatform. De funktioner, der skiller sig ud, er det faktum, at Skrill ikke opkræver sine klienter for at modtage penge, og at det tilbyder en billig mulighed for et betalingskort.

Gebyrstrukturen, som Skrill bruger, kan være kompleks og kan ende med at koste sine brugere, hvis de ikke helt forstår, hvordan det fungerer. At sende penge internationalt med en Skrill-konto er ikke billigt. Der er helt sikkert bedre muligheder derude, hvor Skrill Pengeoverførsel er en af ​​dem.

Hvis du er interesseret i Skrill, er det let at tilmelde dig en konto og prøve den. For en almindelig onlineforretning er gebyret rimeligt, og det er en veludviklet platform. Evnen til at ‘købe’ kryptoer fra din Skrill-konto er god og kan være en god måde at spekulere på værdien af ​​de store kryptoer.

Skrill er bestemt en konkurrent for alle, der har brug for at foretage onlinebetalinger eller modtage penge. Det er let at forbinde en bankkonto til din Skrill-konto og flytte midler mellem online-miljøet og fiat-banksystemet. Samlet set præsenterer Skrill overbevisende betalingsmuligheder og kan være en god pasform for mange mennesker.

Besøg Skrill

Skrill

src = “~ billeder \ skrill-gennemgang-penge-overførsler-online-betalinger-cryptocurrency.gif”

alt = “Skrill anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

7.0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

 • Let at bruge
 • Fås i mange lande
 • Tilbyder fysisk eller virtuelt kort
 • Valgmuligheder for kryptovaluta

Ulemper

 • Gebyrer er høje
 • KYC påkrævet

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Skrill","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 08 \ /skrill-review.gif","beskrivelse":"Skrill har eksisteret meget længere, end mange mennesker er klar over. Virksomheden blev grundlagt i 2001 under navnet Moneybookers og har udviklet sig til at tilbyde en række finansielle tjenester. Skrills personlige konti er kun en af ​​de platforme, den tilbyder, og denne anmeldelse vil berøre nogle af de andre tjenester, som Skrill…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Nicholas Say"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.00"},"navn":"Skrill","reviewBody":"Skrill har eksisteret meget længere, end mange mennesker er klar over. Virksomheden blev grundlagt i 2001 under navnet Moneybookers og har udviklet sig til at tilbyde en række finansielle tjenester. Skrills personlige konti er kun en af ​​de platforme, den tilbyder, og denne anmeldelse vil berøre nogle af de andre tjenester, som Skrill også har udviklet. \ R \ n \ r \ nI centrum var Skrill oprindeligt en slags digital betalingsplatform meget ligesom PayPal. Det blev grundlagt et par år efter PayPal og har aldrig været i stand til at fange den samme mængde markedsandel. Det har også en tendens til at være lidt dyrere end andre platforme, der tilbyder lignende tjenester, så det er en god ide at forstå alle de gebyrer, der er involveret i Skrill, før du finansierer en konto. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Ifølge Skrill har de millioner af kunder samt mere end 100.000 købmænd, der bruger platformen til købskonti. Virksomheden har også en international pengeoverførselsplatform, der er lettere at bruge end Skrill til at sende penge til udlandet og en digital tegnebog til udvalgte lande. \ R \ nBesøg Skrill \ r \ n \ r \ nSkrill tilbyder mange platforme \ r \ n Før du beslutter dig for at tilmelde dig en personlig Skrill-konto er det en god ide at forstå alle de platforme, som Skrill har at vælge imellem. I modsætning til nogle platforme, der giver brugerne mulighed for at drage fordel af de laveste priser for en given transaktion, skal du være smart over, hvordan du bruger Skrills forskellige platforme. \ R \ n \ r \ n For eksempel, hvis du vil sende penge til nogen i et andet land koster det meget mere at bruge en Skrill-konto end at bruge Skrill Pengeoverførsel. Det beløb, som Skrill opkræver, varierer afhængigt af placeringen for den afsendende og modtagende part, men forskellen mellem Skrill og Skrill Pengeoverførsel vil sandsynligvis være på over 5%. \ R \ n \ r \ nDet samme er mere eller mindre sandt for andre transaktioner inden for Skrills personlige konto. Selvom det er gratis at modtage penge med Skrill, vil det koste dig tid og penge at deponere disse penge på din bankkonto eller bruge dem via Skrills platform. \ R \ n \ r \ nSkrill tilbyder interessante muligheder for online finansielle tjenester, men du bliver nødt til at planlægge, hvad du gerne vil gøre med dens suite af platforme. Nogle kan give mening, afhængigt af hvad du vil gøre, mens andre vil være ringere end andre muligheder, der kan være billigere og nemmere at bruge. \ R \ n Sådan gør du: Åbner en Skrill-konto \ r \ nKontoåbningsprocessen med Skrill er meget ligetil. En konto hos Skrill giver dig mulighed for at modtage penge gratis og bruge dem på adskillige onlineforhandlere samt sende dem til andre Skrill-brugere eller trække dem ud på din bankkonto. \ R \ n \ r \ nBare gå til Skrill hjemmeside, og klik derefter på knappen ‘Registrer’. Det er øverst til højre på skærmen. \ R \ n \ r \ nDu vil derefter blive sendt til en formular, der beder om dit fulde navn, gadenavn, e-mail-konto og også for dig at oprette en stærk nyt kodeord til Skrill-kontoen. Sørg for at bruge en god adgangskode, da dine penge vil være i fare, hvis adgangskoden er kompromitteret. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Når du har indtastet alle dine personlige data, skal du bare klikke på ‘Registrer nu’ . \ r \ n \ r \ n Når du klikker igennem, beder Skrill dig om dit bopælsland samt den foretrukne kontovaluta. Det er en meget god idé at vælge din lands hjemvaluta og undgå ekstra valutaomregningsgebyrer. \ R \ n \ r \ nDen næste side beder dig om at indtaste oplysninger om de betalingsmetoder, du vil bruge med din Skrill-konto. Baseret på de indtastede betalingsmetoder vil du blive bedt om at give mere information om dig selv. \ R \ n \ r \ nDet er dybest set det, og din Skrill-konto er ikke åben. \ R \ n \ r \ nDu har muligvis bemærket, at der indtil videre ikke har været nogen ID-verifikation. Skrill har et system med flere niveauer, der gør det muligt at tilbageholde og overføre mindre beløb uden ID-verifikation. Mere om det nedenfor. \ R \ n \ r \ nTillykke, du har en Skrill-konto! \ R \ nSkrill Personal Account – Services og More \ r \ nEn Skrill-konto giver dig adskillige muligheder. Det mest basale ved en Skrill-konto er at sende og modtage penge. Afhængigt af hvor du sender penge med Skrill, opkræves gebyrer. Hvis den person, du sender penge til, har en konto med en anden valuta, hæves gebyrerne. \ R \ n \ r \ nSkrill-konti kan også bruges til at købe kryptoer, men de private nøgler opbevares af Skrill. Dette svarer til, hvordan Revolut fungerer med hensyn til krypto. \ R \ n \ r \ nBrugere kan ikke sende kryptoer med en Skrill-konto, men hvis prisen på kryptoer stiger eller falder, vil ændringerne blive afspejlet i kontoen. Skrill-brugere kan til enhver tid købe og sælge kryptoer på deres konto og betaler et gebyr på mellem 1,5% og 3% afhængigt af kontoens valuta. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n For at realisere alle kontofunktioner er det en god ide at gennemgå id-verificeringsprocessen. \ r \ n \ r \ nSkrill vil bede dig om regerings-id samt bevis på adresse. Typen af ​​ID og bevis på adresse varierer afhængigt af en klients placering, men Skrill-kontobekræftelsesprocessen er i tråd med de nuværende KYC-regler. \ R \ nSkrill-kontofunktioner \ r \ n \ r \ n \ tSkrill Prepaid Debit Card Skrill brugere kan vælge at købe et forudbetalt betalingskort fra Skrill til 10 euro, som opkræves hvert år. Kortet, hvis det udstedes af MasterCard, og er direkte forbundet med en Skrill-konto. Det tilbyder gratis køb i butikken og giver også Skrill-brugere mulighed for at trække penge fra pengeautomater mod et gebyr på 1,75%. Gebyret er fast, uanset hvor pengeautomaten er placeret. \ R \ n \ tSkrill-betalinger En Skrill-konto giver Skrill-brugere mulighed for at foretage betalinger til enhver person eller virksomhed, der accepterer Skrill som betalingsmetode. Skrill opkræver 1,45% for at foretage betalinger og opkræver også ekstra, hvis den person eller virksomhed, der betales, har en anden kontovaluta end afsenderen. Betalinger er øjeblikkelige. \ R \ n \ t International pengeoverførsel (ikke det samme som Skrill pengeoverførsel) Når en Skrill-klient sender penge internationalt, stiger priserne. Ud over sendegebyret på 1,45% tilføjer Skrill 3,99% til FOREX-kursen på mellemmarkedet mellem de to valutaer. I nogle tilfælde kan dette tilføje op til 5% eller mere, hvilket er lidt dyrt i betragtning af de andre muligheder, folk har til at sende penge internationalt (diskuteret nedenfor). \ R \ n \ r \ nDepositum og tilbagetrækning fra Skrill-konto \ r \ nSkrill opkræver sine kunder både indbetaling og trækning af penge fra deres Skrill-konti. Hvis du vil indbetale penge på din Skrill-konto, koster det dig 1% af det beløb, du indbetaler, ud over eventuelle sendingsgebyrer, som din bank eller kreditkortudbyder opkræver. \ R \ n \ r \ nSkrill accepterer følgende metoder af depositum: \ r \ n \ r \ n \ tBetaling \ / Kreditkort \ r \ n \ tBankoverførsel \ r \ n \ tBitcoin og Bitcoin Cash \ r \ n \ t Neteller \ r \ n \ tPaysafecard \ r \ n \ tTrustly \ r \ n \ tKlarna \ r \ n \ r \ nSkrill opkræver også et gebyr for at hæve penge fra din Skrill-konto. Du bliver nødt til at betale svarende til 5,50 euro, når du trækker penge fra din Skrill-konto. Hvis du planlægger at trække penge til et kredit- eller betalingskort, stiger gebyret til 7,5% af transaktionsbeløbet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe gebyrer, som Skrill opkræver, er ret høje og kan være uoverkommelig for alle, der har brug for at flytte en stor sum penge. \ r \ n \ r \ nDet er meget vigtigt at planlægge, hvordan du har til hensigt at bruge en Skrill-konto, og se om platformen giver mening for dig. Der er mange andre muligheder derude, og afhængigt af hvad du planlægger at gøre, kan Skrill måske ikke være den bedste løsning på markedet. \ R \ nSkrill Merchant Accounts \ r \ nSkrill tilbyder også muligheder for købmænd, der ønsker at acceptere kredit og betalingskort online. Gebyrerne, som Skrill opkræver for sine handelskonti, er på den høje side, men det kan give mening for din virksomhed, afhængigt af hvad du laver. \ R \ n \ r \ nRaterne for Skrill-handelskonti afhænger af en virksomheds salgsvolumen . For en virksomhed, der tjener $ 3.000 pr. Måned, opkræves salget 2,90% ud over et fast gebyr på $ 0,29. Hvis en virksomhed bevæger sig op til $ 3.000 til $ 10.000, falder satsen til 2,80% plus $ 0,29 pr. Salg. \ R \ n \ r \ nHvis en virksomhed gradueres til $ 10.000 til $ 100.000 beslaget, falder satsen til 2,70% pr. Salg plus gebyret på $ 0,29. Den sidste beslag er $ 100.000 pr. Måned og derover, der opkræves 2,60% plus $ 0,29. Refusion koster en virksomhed $ 0,49, og tilbageførsler koster $ 20 med Skrill-købskonti. \ R \ n \ r \ nSkrill startede som en platform, der for det meste beskæftigede sig med onlinespilwebsteder, men det har udviklet sig til en langt mere almindelig betalingsportal. Dette er ikke nødvendigvis gode nyheder for købmænd, da der er adskillige klager, der hævder, at Skrill kan være vanskelige at håndtere og vil fryse handelskonti med ringe gennemsigtighed. \ R \ n \ r \ n Uanset potentialet for snags gør Skrill det tilbyde en solid betalingsløsning til handlende. Det giver handlende mulighed for at behandle betalinger på forskellige måder og har satser, der falder i tråd med den bredere betalingsindustri. \ R \ nSkrill Pengeoverførsel \ r \ nSkrill Pengeoverførsel er en måde for folk at sende penge fra en bank konto, kredit- eller betalingskort til bankkonti i andre lande. Du behøver ikke have en eksisterende Skrill-konto for at bruge Skrill Pengeoverførsel, og det er en langt billigere måde at sende penge til udlandet end den almindelige Skrill-platform. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDer er er dybest set ingen gebyrer for at sende penge med Skrill Pengeoverførsel, og tjenesten kan levere kontanter til en bankkonto samme dag, som den sendes. Afhængigt af placeringen, hvor pengene går og afsendelsesmetoden, kan pengene tage op til 5 dage at levere. \ R \ n \ r \ nHvis du er i et af disse lande, kan du sende penge med Skrill Money Transfer \ r \ n \ r \ nAndorra, Australien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Bahrain, Canada, Schweiz, Colombia, Cypern, Tjekkiet, Tyskland, Danmark, Spanien, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Grækenland, Hongkong, Kroatien , Ungarn, Indien, Irland, Island, Israel, Italien, Jordan, Kuwait, Luxembourg, Litauen, Letland, Marokko, Malta, Malaysia, Holland, Norge, New Zealand, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Rumænien, San Marino, Saudi Arabien, Singapore, Serbien, Slovakiet, Sydkorea, Slovenien, Sverige, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, Taiwan, De Forenede Arabiske Emirater og Sydafrika. \ R \ n \ r \ nFølgende lande kan modtage penge fra Skrill Money Transfers \ n \ r \ n Østrig, Australien, Bangladesh, Belgien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Indien (overførsler fra Indien til Indien er ikke tilladt ed), Indonesien, Irland, Italien, Kenya, Letland, Litauen, Luxembourg, Nepal, Holland, Malaysia, Malta, Monaco, Polen, Filippinerne, Portugal, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, United Kongerige. \ R \ n \ r \ nSkrill Pengeoverførsel får konstant gode anmeldelser og er en super billig mulighed for at foretage internationale pengeoverførsler. Det er let at bruge og er reguleret af både Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien såvel som US Department of Treasure \ ‘s Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), blandt andre globale regulatorer. \ R \ nHvordan fungerer Skrill Stack Op til konkurrencen? Der er ingen tvivl om, at Skrill har masser af muligheder og tilbyder adskillige tjenester. Det er næppe alene i det digitale betalingsrum, og der er andre platforme og muligheder derude. \ R \ nSkrill v. PayPal \ r \ nSkrills største konkurrent er PayPal, som er en større platform, der giver nogle klare fordele. Det eneste område, hvor Skrill trækker foran PayPal, er omkostninger til at modtage betalinger, da Skrill ikke opkræver noget for at modtage penge. Ellers vil PayPal sandsynligvis være en billigere mulighed for næsten enhver finansiel online service. \ R \ n \ r \ nFor eksempel, hvis du beslutter at overføre penge til din Skrill-konto og derefter vil returnere dem til din bankkonto. , vil du miste penge i gebyrer for begge operationer. I de fleste lande er PayPal gratis at indlæse fra en bankkonto, og udbetalinger opkræves fast eller gratis. \ R \ n \ r \ nPayPal understøttes også af flere handlende end Skrill og har en meget større brugerbase. Skrill var i stand til at konkurrere med PayPal i sine tidlige dage, fordi det var i stand til at tilbyde betalingsløsninger til virksomheder, som PayPal ikke ville understøtte, og det har fortsat hjulpet Skrill med at opretholde sin forretning. \ R \ nSkrill v. Cryptocurrency \ r \ nKryptovalutaer udgør en ny udfordring for Skrill. \ r \ n \ r \ nSkrill har været i stand til at konkurrere med PayPal, fordi det har bredere standarder for, hvem det vil håndtere, men kryptos tillader enhver at foretage betalinger til næsten enhver, med næsten -nul tilsyn. Det er tydeligt, at dette er et stort plus for købmænd, der har ‘højrisiko’ handelskonti og ikke ønsker at beskæftige sig med en betalingsprocessor, der kan låse deres midler på et indfald. \ R \ n \ r \ nKryptovaluta tillader også alle involverede i en transaktion for at eje deres aktiver direkte, hvilket er en anden stor fordel. Et af de problemer, som cryptos har været udsat for, er manglen på udskiftelighed mellem fiat og crypto, men det ændrer sig. \ R \ n \ r \ nSkrill er ikke den eneste platform, der bliver presset af cryptos. PayPal er en anden potentiel taber, og SWIFT-systemet er også truet. Kryptovalutaer er hurtigere, billigere og har ikke nogen form for central clearingmyndighed til at komme i vejen for en transaktion. Der er heller ikke noget problem med internationale overførsler, da kryptoer findes i en superposition til fiat-systemet. \ R \ nSkrill v. Andre købskonti \ r \ n Handelskonti er et område, hvor Skrill står over for hård konkurrence. Der er ti, hvis ikke hundreder af handlende betalingsprocessorer derude (afhængigt af land). Hvis du har en højrisikovirksomhed, er der sandsynligvis et bedre valg end Skrill. \ R \ n \ r \ nHøjrisikovirksomheder skal beskæftige sig med en betalingsprocessor, der kender branchen og ikke vil låse handelsfonde. Skrills gebyrstruktur er på den høje side for en regelmæssig online forretning, hvilket sætter Skrill i en ulige position. Det kan give mening for din virksomhed, men gør yderligere undersøgelser, inden du trækker aftrækkeren på en Skrill-handelskonto. \ R \ n Er Skrill den rigtige platform til dig? \ R \ nSkrill tilbyder sine kunder en række finansielle tjenester og er en nem at bruge betalingsplatform. De funktioner, der skiller sig ud, er det faktum, at Skrill ikke opkræver sine klienter for at modtage penge, og at det tilbyder en billig mulighed for et betalingskort. \ R \ n \ r \ nGebyrestrukturen, som Skrill bruger, kan være kompleks og kan være ender med at koste sine brugere, hvis de ikke helt forstår, hvordan det fungerer. At sende penge internationalt med en Skrill-konto er ikke billigt. Der er helt sikkert bedre muligheder derude, hvor Skrill Pengeoverførsel er en af ​​dem. \ R \ n \ r \ nHvis du er interesseret i Skrill, er det let at tilmelde dig en konto og prøve den. For en almindelig onlineforretning er gebyret rimeligt, og det er en veludviklet platform. Evnen til at ‘købe’ kryptoer fra din Skrill-konto er god og kan være en god måde at spekulere på værdien af ​​de store kryptoer. \ R \ n \ r \ nSkrill er bestemt en konkurrent for alle, der har brug for at foretage onlinebetalinger eller modtage penge. Det er let at forbinde en bankkonto til din Skrill-konto og flytte midler mellem online-miljøet og fiat-banksystemet. Samlet set præsenterer Skrill overbevisende betalingsmuligheder og kan være en god pasform for mange mennesker. \ R \ nBesøg Skrill","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Nicholas Say"},"dato Udgivet":"2019-11-13"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me