Plutus bringer Cash-Back-mulighed til at udvide Crypto Loyalty Rewards Arena

Plutus

Adoptagelse af detailhandel er fortsat et af de største fokuspunkter for interessenter i kryptovalutaindustrien, og projekter som Plutus sigter mod at skabe levedygtige on-ramper for masserne til at interagere med digitale tokens via krypto-back og cash-back loyalitetsbelønninger.

I nyere tid har adskillige projekter lanceret kryptorabatprogrammer, der er skræddersyet til at stimulere detailadoptagelse mellem både kunder og onlinehandlere. Plutus udvider efter sigende rabatniche ud over centraliserede belønningsprogrammer og blander partnerskaber med detailgiganter over hele verden.

3% i PLU-tokenbelønninger

I en blogindlæg offentliggjort på platformens Medium-konto, Plutus uddybet sin plan om at tilbyde brugerne 3% crypto-back på online-køb via sit Plutus-kort. Ifølge virksomheden vil krypto-loyalitetsbelønninger være i form af dets oprindelige Pluton (PLU) -token.

PLU-tokens svarer til luftmiljøer eller loyalitetsbonuser i butikken, medmindre de optjenes hos over 400 millioner detailhandlere. Plutus siger, at dets crypto-back-belønninger har til formål at decentralisere loyalitetsbelønningsindustrien. Et uddrag fra blogindlægget lyder:

“Da Plutus udvikler sig til en fuldt udbygget forbrugerfinansieringsapplikation med mere avancerede fiat-kapaciteter, tror vi, at vores ikke-kryptokunder vil tiltrække sig krypto ved utilsigtet at erhverve vores blockchain-baserede token.”

Pluton (PLU) er et unikt decentral loyalitetsbelønningstoken. De er ikke bundet til en enkelt handlers univers.

Du kan tjene op til 3% i hvert detailforretning samt yderligere cash-back fra udvalgte partnere som Airbnb, Skyscanner og mange flere. $ PLU #Cryptoanywhere pic.twitter.com/2KNRCw3Amd

– Danial Daychopan (@DDhopn) 26. februar 2020

Bortset fra kryptorabatter har Plutus-loyalitetsøkosystemet også en cash-back-komponent. Brugere, der tjener 3% PLU-crypto-back, kan indsætte deres indtjening for at låse op for yderligere frynsegoder såsom rabatter og cash-back hos specifikke forhandlere. Plutus har angiveligt over 20 tilknyttede partnerskaber med internationale mærker som Airbnb og Skyscanner for at gøre dette muligt.

For Plutus betyder tilføjelsen af ​​cash-backs, at ikke-kryptokunder yderligere kan tilskyndes til at deltage i programmet. Ved at gøre dette kan kryptooptagelse få endnu bredere penetration blandt en større demografi af online-shoppere.

Plutus siger også, at det arbejder hen imod flere brandpartnerskaber såvel som at skabe yderligere brugssager til PLU-token.

Virksomheden søger også at forbedre den overordnede nytte af sit oprindelige token ved at gøre det muligt at konvertere PLU-tokens til fiat via PlutusDEX-platformen. Brugere kan udveksle PLU til fiat, som derefter føjes til deres Plutus Card-saldo, hvilket muliggør endnu flere indkøb på tværs af millioner af globale detailhandlere.

Udover at tillade PLU at konvertere fiat, skaber Plutus tilføjede incitamenter til større Pluton token-handel ved at gøre disse konverteringer til følelse. Ifølge blogindlægget har Plutus fjernet det hidtidige 1,3% transaktionsgebyr forbundet med PLU-konverteringer.

Crypto-rabatter og loyalitetsbelønninger

Som tidligere rapporteret af Blockonomi har krydset mellem blockchain og loyalitetspoint-program set fremkomsten af ​​flere projekter, der søger at bruge den nye teknologi til at demokratisere rabatter og loyalitetsbelønningsindustrien.

Tilbage i juni 2019 har bitcoin (BTC) -tjenesteservice Lolli inkederet en partnerskabsaftale med Hotels.com. Projekter som Lolli ser ud til at belønne online-shoppere med BTC-rabatter, hvilket tilskynder både handlende og detailhandlere til øget krypto-adoption.

De fleste kryptorabatprogrammer forsøger at gøre praksis med at “stakke sats” til en, der strækker sig ud over kryptovaluta-scenen. I juli 2019 samlede digital belønningsstart Gojoy $ 10 millioner som en del af bestræbelserne på at finansiere sin kryptorabattjeneste.

Selv Bitcoin Futures-platformen Bakkt er efter sigende også på udkig efter at komme ind i kryptorabatscenen. Tidligere i februar købte det interkontinentale børs (ICE) selskab Bridge2 Solutions – en loyalitetsudbyder for både detailhandlere og forbrugere.

Nogle platforme overgår endda kryptorabatter for at give brugerne mulighed for at investere deres crypto-back i større tokens som BTC eller Ether (ETH). Disse tjenester gør det muligt for brugere at erhverve kryptoer fra den ekstra ændring fra mikrotransaktioner som at betale for kaffe eller købe busbilletter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me