Programmerbar kunst designet til at udvikle sig på Ethereum? Mød Async Art Project

Async

Nogle af økosystemets bedste kryptoartister har samarbejdet om et første projekt af sin art, der blandt andet viser, hvordan Ethereum kan være en kilde til innovation inden for kunsten og ikke bare en one-trick, finanspony.

Den indsats, Async Art, lanceret den 25. februar, dets indledende galleri med seks stykker oprettet i samarbejde mellem to smarte kontraktudviklere og projektets første 13 deltagende kunstnere.

I modsætning til din typiske NFT-kunst er disse seks stykker især designet til at udvikle sig over tid, en dynamik, der peger på nye muligheder for kreativitet og engagement blandt kryptoartister og deres publikum. Til dette formål forklarer projektets nye destinationsside:

”Den seneste udvikling inden for kunstområdet har været evnen til at tokenisere og sælge kunst online ved hjælp af Ethereum. Selv om dette har været et fantastisk første skridt, efterligner det stadig, hvordan den fysiske verden fungerer. Hvad hvis kunst kunne udvikle sig over tid, reagere på ejere eller trække data fra omverdenen? Det er tid til at finde ud af, hvad der er muligt, når moderne kunst drager fuld fordel af det digitale medium. “

Hvordan det virker

Async Art bruger et system med tokeniserede “Masters” og “Layers.”

Masters er en af ​​de seks 1-af-1 NFT-stykker, der er nævnt ovenfor, eller andre, der kommer senere: de kan bydes på og købes som man ville have et normalt NFT-stykke, men de udvikler sig ud fra deres bestanddele NFT-tokens, der kan handles og ejes.

I aften blev kunsten programmerbar.&# 129504;&# 128065; ️

Betydende kunstnere har nu en måde at interagere med dig på, for at fortælle dig forskellige historier,

historier du måske vælger.

Dette er mit første asynkrone kunstværk.

Mød Cunégonde, for altid din.&# 128525;https://t.co/tsBF5dvJ0e#NFT @AsyncArt #kunst #cryptoart pic.twitter.com/3yFdnaWHx1

– ᗩᒪ Ꭷ TTᗩ ᗰᎧ ᑎ EY ❂ (@money_alotta) 25. februar 2020

Ak, ejerne af lag kan bruge deres tokens ‘specielt programmerede træk til at ændre udseendet på deres tilknyttede mesterværker.

Async Art’s nuværende flagskibsværk, “Første nadver,”Har 22 lag bidraget af følgende kryptoartister: Genvej, Josie, blackboxdotart, mlibty, VansDesign, Alotta Money, TwistedVacancy, Hackatao, Rutger van der Tas, Coldie, XCOPY, Matt Kane og Connie Digital. På pressetiden havde mesterværket et bud på det i 10 ETH eller omkring $ 2.500 USD, mens flere af dets lag allerede var blevet brugt til at ændre dets visage.

13 kunstnere, 1 episk kunst! Eksklusivt på @AsyncArt på: https://t.co/Tb5UC1QIdy

Lær mere her: https://t.co/XXM922Aheg@XCOPYART @money_alotta @josiebellini @mlibty @MattKaneArtist @Coldie @unionofmulti @blackboxdotart @VansDesign_ @rutgervandertas @twistedvacancy @Hackatao pic.twitter.com/JO0hTUN5Xo

– danky.art (@ConnieDigital) 25. februar 2020

For eksempel ejere af Coldies “Decentrale øjne”Kan bruge NFT-laget til at cykle gennem forskellige højt profilerede kryptoøkonomifigurer i” First Supper ”, som Andreas Antonopoulos, John McAfee og Vitalik Buterin.

Kunstnere indstiller parametrene

Lag på Async Art kan have modificerbare træk, der påvirker ting som rotation, opacitet og videre. I sidste ende er det op til kunstnerne at bestemme omfanget af de træk, de ønsker, at samlere skal kunne manipulere, har projektets bygherrer forklaret:

”Du bestemmer parametrene for din kunst. Det kan ændre sig så lidt eller så meget som du vil. Din kunst kan ændre sig baseret på indholdet af en ejerpungebog eller måske henvise til live vejrdata. Kunst er blevet programmerbar, og det er kun begrænset af din fantasi. ”

En ny æra af levende digital kunst?

Digital kunst er stigende, ligesom Ethereum er stigende. Sammen er mulighederne vidt åbne.

Krydset mellem de to peger på en fremtid, hvor kunsten kan blive mere og mere deltagende og variabel, da samlere selv nu kan blive en central og konstant del af en NFTs kreative proces.

Denne aleatoriske dynamik og dens relaterede opdeling af sondringen mellem kunstner og publikum er lige hjemme i postmoderne kunst. Med andre ord er dette et rettidigt skridt fremad for innovation i kunstverdenen.

I denne forstand kan Async Art muligvis være et første projekt, men det er bestemt ikke det sidste, når det drejer sig om svingende programmerbar kunst. Andre lignende innovative projekter følger i stedet for i de kommende år og vil skubbe sektorens muligheder så langt ud. Hvad der derefter kommer kan være en ny æra med aktiv kunst, hvor stykker aldrig færdiggøres, kun fortsættes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me