Mod fremtiden: 10 mindre kendte Ethereum-projekter, der er værd at tjekke ud

Ethereum

Selv i at være den bedste smarte kontraktplatform til dato er Ethereum stadig lille, i det mindste relativt set. Denne virkelighed betyder ikke, at tungvægte i fremtiden ikke allerede er spiret op i Ethereums unge og lovende økosystem, dog.

Der er faktisk allerede tidlige decentrale finansieringsgiganter som Maker og Compound. Tidlige digitale samleobjektgiganter har også blomstret, som CryptoKitties og SuperRare. Og så er der Ethereums unge virtuelle verdenshits, nemlig Decentraland og Cryptovoxels.

Men hvad med de interessante Ethereum-projekter, der er nyere og undervurderede, men som også har et stort potentiale fremadrettet? For at forsøge at besvare dette spørgsmål, lad os undersøge nogle af de mest lovende og mindre kendte projekter på Ethereum, der hidtil generelt er fløjet under radaren.

RocketPool

RocketPool er et “Ethereum 2.0” -indsats-som-en-serviceprojekt.

Ethereum omfavner proof-of-stake (PoS) konsensusmodellen om et par uger. Dette markerer et stort skift fra Ethereums originale og midlertidige proof-of-work-system (PoW). Denne betydelige tekniske drejning vil åbne op for alle slags nye Ethereum-indsatsinfrastrukturspil, og det er her, vi cue i RocketPool.

RocketPool er en af ​​de tidligste Ethereum 2.0-startups, der har ramt scenen. Det er tidligt, og større spil kan bøje RocketPool ud af spillet senere, men for så vidt angår first-mover-fordel, er Rocket Pool et af de mest lovende tidlige “eth2” -indsatssprojekter, som kryptoøkonomien har set endnu.

Mikrosponsorer

Mikrosponsorer er en ny peer-to-peer (P2P) markedsplads centreret omkring auktionering af brugernes professionelle tid.

Projektet er en relativt ny ankomst inden for Ethereum-samfundet, men det er også et lovende projekt. Specialister kan f.eks. Bruge Microsponsors-platformen til at auktionere slots i konsulentperioden.

Et godt eksempel på projektets potentiale kom i den forløbne uge, da Gonçalo Sá, medstifter af ConsenSys Audits, auktionerede en værdsat en-dags projektsikkerhedsanalyse til højstbydende. 

Zapper.fi

I de sidste uger har DeFiSnap- og DeFiZap-projekterne været henholdsvis nogle af de mest lovende virksomheder i Ethereums DeFi-arena.

Den gode nyhed for alle er, at de to elskede projekter nu er fusioneret under banneret af Zapper.fi – det såkaldte “ultimative knudepunkt for DeFi.” Som de nyligt meldede organisationer forklarede den 1. maj:

“DeFiSnaps intuitive instrumentbræt til let at spore positioner parret med DeFiZaps system med smarte kontrakter for at distribuere kapital på tværs af flere DeFi-protokoller i en transaktion, skabe en helhedsorienteret brugeroplevelse til at udnytte og overvåge det bredere DeFi-økosystem.”

MetaGame

MetaGame er et Ethereum-projekt, der kaster alt arbejdet omkring Ethereum som et spil og tildeler spillets “spillere” i overensstemmelse hermed. Det er ikke for alle, for at være sikker, men det har ingredienserne til en kultklassiker undervejs.

Det igangværende ”virkelige rollespil” karakteriserer sig selv som et massivt online koordineringsspil fokuseret omkring Ethereum, og i den henseende er mulighederne omkring projektet helt åbne. Deltag i, hjælp Ethereum, og opbygge indflydelse med andre ord.

Zoom ud, MetaGame er en meget interessant blanding af spil, freelancing og sociale medier, og det er værd at se fremad som sådan.

Sablier

På dette tidspunkt er Sablier projektet er velkendt af DeFi’s diehards. Men det betyder ikke, at betalingerne dApp ikke undervurderes her og nu generelt set. Det fortjener meget mere opmærksomhed i overensstemmelse hermed.

Det er sandsynligt, at du har hørt om projektet nu: Sablier er en betalingsapplikation i realtid, der giver dig mulighed for at streame Ethereum-tokens med det andet til betalingsmodtagere.

Du behøver ikke være en vigtig Ethereum-tyr for at forstå, hvorfor streamede betalinger i realtid er værdifulde. Men Etheruem og Sablier muliggør den dynamik nu, og det bør bestemt ikke overses.

Lås op for protokol

Vil du administrere dit projekts abonnementer og medlemskaber på en decentral måde? Derefter Lås op for protokol er bestemt en løsning, du kan overveje.

Unlock Protocol er et værktøj til “medlemskaber bygget på en blockchain”, og dets open source-system giver brugerne tilladelse til uden tilladelse at betale deres indhold, på hvilket tidspunkt sådant indhold kan låses op for et bestemt gebyr, der skal betales i ether (ETH).

“Med låsning kan du let låse og administrere adgang til dit indhold, apps, fællesskab og endda begivenheder og rum i det virkelige liv,” forklarer projektet på sin destinationsside. På denne måde er Unlock nyttig, netop fordi den er åben og ikke kontrolleres af en central organisation.

Lås protokol

Lås protokol er et “timelock” -projekt bygget på Ethereum. Det giver brugerne mulighed for sikkert at gemme deres ETH- og ERC-20-tokens i smarte kontrakter pr. Fast, omend tilpasselig tidsplan.

Hvorfor låse din krypto i smarte kontrakter, spørger du? Overvej dette eksempel: Med Lock Protocol kan du oprette en “besparelser” smart kontrakt, hvor de deponerede tokens kun kan frigives, når en bestemt forudindstillet sum er nået. “Denne [model] er nyttig, når man sparer op til store indkøb eller opretter konti, der betaler nogen tilbage, når den når den fulde værdi,” sagde Lock-teamet i et blogindlæg tidligere på året.

defimarketcap.io

Vil du have bedre dataindsigt i Ethereums DeFi-sektor? Så vil du helt sikkert gerne bogmærke det nye defimarketcap.io websted i kort rækkefølge. Som navnet antyder, viser webstedet alle aktive “DeFi-programmerbare tokens efter markedsværdi.”

Selvfølgelig er der masser af bemærkelsesværdige kryptokurrency- og DeFi-analysesider, der allerede er aktive, men ingen af ​​dem går så dybt og bredt som defimarketcap.io går i DeFi-rummet.

For eksempel viser webstedet data fra individuelle token-tilbud drevet af Set Protocol, hvilket giver mulighed for oprettelse af Ethereum-tokens, der understøttes af porteføljer, der automatisk genbalanceres baseret på parametre, der kan tilpasses. Indtil i dag er defimarketcap.io det eneste sted, der går så dybt ind i DeFi.

Async Art

Hvis du er meget interesseret i Ethereum, er chancerne for, at du allerede har hørt om projektets førende cryptoart-platforme som SuperRare og KnownOrigin. Men der er en ny kunstplatform på scenen, Async Art, og det er værd at være opmærksom på. Hvorfor?

Det skyldes, at Async Art tager cryptoart til det næste niveau ved at gøre det programmerbart. Samlere kan købe “lag” af Async-stykker og udløse Ethereum-drevne egenskaber ved disse stykker for konstant at holde deres udseende flydende.

Projektet slører forskellene mellem skabere og samlere, og det hele sker på Ethereum.

LAO

LAO er en ny decentral venturefond, der er lige store dele af en decentral autonom organisation (DAO) og et Delaware-baseret selskab med begrænset ansvar (LLC).

Når det er sagt, er initiativet uden tvivl det største af sin art siden “DAO”, som blev berygtet hacket tilbage i 2016. Meget har ændret sig siden da, og med alle de fremskridt er LAO nu som DAO men meget forbedret i næsten på enhver måde.

Dette betyder, at akkrediterede investorer i USA nu har en lovligt overkommelig, for-profit DAO, de kan deltage i. Og LAO viser kun vejen til mange andre ligesindede projekter, der kommer.

Konklusion

Ethereum er en stigende og fleksibel smart kontraktplatform, hvilket betyder, at den allerede har sine tidlige stjerner i dApps som Maker og Compound.

Alligevel kan disse nye MVP’er undertiden overskygge den brede vifte af fremragende indsats, der finder sted på tværs af Ethereum-økosystemet, ofte i meget mindre projekter, der spirer op hele tiden.

Disse mindre projekter kan være opadgående, men mange af dem er bestemt lovende og værd at undersøge dybere. Nogle af dem kan blive fremtidens producenter og forbindelser, med andre ord, så det er bedst ikke at sove på dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me