YFLINK annoncerer nyt projekt: LINKLEND for LINK & YFL indehavere

YFLINK, Økosystemet for likviditetsminedrift, har meddelt dens seneste tilføjelse, en tilladelsesfri community-styret udlånsprotokol til Chainlink-community og indehavere af YFL-token.

Protokollen vil fokusere på at levere sikkerhed og værdifangst til sine brugere, samtidig med at den tilbyder en bred vifte af funktioner og design, der ifølge virksomheden “vil gøre det muligt for den at være den første af sin art udlånsprotokol i kryptoøkosystemet . ”

Crypto-Collateralized Lånplatforme har plads til forbedring

Crypto-collateralized lån voksede i popularitet med fremkomsten af ​​Decentralized Finance, hvilket muliggør oprettelse af nye handels- og investeringsstrategier, samtidig med at de fordele og tjenester, der tilbydes af kryptoøkosystemet, øges.

Der var dog og er stadig flere udfordringer, der skal løses, før de bliver mere tilgængelige for offentligheden.

På dette tidspunkt introduceres der nødvendigvis forskellige sikkerhedsniveauer ved udlån af kryptovalutaer, niveauer, der kan gøre vedligeholdelsen til en ekstremt kompliceret sag på et marked præget af dets høje volatilitet..

Denne høje volatilitet, der er forbundet med kryptomarkedet, kan let resultere i kaskadeafviklinger, når investorer får panik, hvilket kun er blevet mere problematisk, da netværk som Ethereum lider under ydeevne på grund af deres mætning, hvilket forhindrer brugerne i at reagere til tiden.

Det er heller ikke ualmindeligt, at krypto-udlånsprotokoller drager fordel af likvidation, samtidig med at de afskrækker langsigtede lån på grund af usikkerhed.

Dette har især været tilfældet for Chainlink-samfundet, da dets brugere mister meget ved afvikling, mens de udlåner protokollens live AAVE-fordel..

Andre problemer, der vises i disse protokoller, kommer i form af brugeroplevelse og brugervenlighed, som let kan løses med nogle vigtige designændringer.

LINKLENDs tilgang til kryptokollateraliserede lån

YFLINKs nye produkt sigter mod at være “den første virkelig kryptokollaterede udlåns- og låneplatform”. For at opnå dette vil LINkLEND knytte prisen på sikkerhedsstillet krypto til selve tokenet i stedet for USD-værdien, hvilket effektivt fjerner de potentielle problemer forårsaget af masse likvidationer.

Ifølge meddelelsen vil LINKLEND-brugere være i stand til at prikke syntetiske aktiver (synTokens) svarende til en procentdel af basistokenet, hvilket igen giver dem en procentdel af den tilførte kapital afhængigt af de eksisterende regler oprettet af TFL-styring og prisen volatilitet for det underliggende aktiv.

I modsætning til andre protokoller bruger LINKLEND ikke variable sikkerhedsniveauer baseret på faktorer som USD-prisen eller likvidationer, men på mængden af ​​prægede SynTokens. Brugere åbner en position på tidspunktet for prægning af SynTokens, som derefter kan indløses ved at tilbagebetale de oprindeligt prægede SynTokens.

Resultatet af denne tilgang er, at brugerne ikke behøver at overveje risikoen for afvikling eller vedligeholdelse af deres sikkerhed, mens de er i en åben position, hvilket letter brugen af ​​platformen og giver ekstra retfærdighed.

Dette er især vigtigt på et tidspunkt, hvor Ethereums mætning kan resultere i tab, da de ikke er forpligtet til at skynde sig at afvikle baseret på udsving baseret på en USD-pind.

YF Link: LINKLENDs batteri

LINKLEND-protokollen vil blive drevet af YF Link Token, som gør det muligt for stablere, der deltager i YFL-styringspuljen, statskassen eller LINKPAD-fonden, at generere gevinster ved at modtage en procentdel af de gebyrer, der betales på tidspunktet for prægning og indløsning af synTokens.

Det forventes, at dette vil resultere i den fortsatte vækst i både LINKLEND- og YFLink-økosystemerne ved at fremme brugen af ​​tjenesterne og indsætte tokens, alt sammen uden brug af brug af likvidation.

En anden måde for brugere at øge deres gevinster på vil være ved LPing i synToken-puljerne, der genererer handelsgebyrer fra dem, der handler mellem de syntetiske aktiver og deres underliggende aktiver.

LINKLENDs unikke tilgang og funktioner er de næste skridt i udviklingen af ​​YF Link-økosystemet, der gør det muligt for eksisterende brugere at generere flere gevinster og skabe et alternativ for DeFi-entusiaster, der søger et bedre system, der ikke stoler på deres tab.

Mens de tekniske aspekter og beslutningsprocessen bag designet endnu ikke er offentliggjort, vil det være interessant at se, om LINKLEND vil være i stand til at forstyrre DeFi-markedet ved at skabe en lettere og mere retfærdig kryptolåneplatform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me