Wat is Lendroid? Niet-bewaarnemingsmachine voor financiële blockchaindiensten

Lendroid

Marginleningen zijn een essentieel onderdeel van elk financieel systeem. Veel handelaren willen hefboomwerking gebruiken om hun blootstelling aan een bepaalde markt te vergroten, en Lendroid heeft een nieuwe oplossing voor cryptohandelaren.

Het gebruik van hefboomwerking wordt over het algemeen op een eenvoudige manier gedaan door particuliere beleggers. Een makelaar biedt opties voor het uitlenen van marges, en een handelaar is gebonden aan alle voorwaarden en vergoedingen die zijn makelaar creëert.

Lendroid biedt betere opties

Onnodig te zeggen dat professionele beleggers een makelaar niet de voorwaarden van een contract laten dicteren, of de kosten om een ​​positie te bekleden te beheersen. Er zijn ook andere redenen waarom gevorderde beleggers controle zouden willen hebben over de bron van hun margefondsen.

Wanneer een belegger een margelening van zijn makelaar aangaat, is de positie zo goed als het kredietrisico van de makelaar. Veel institutionele beleggers hebben een betere kredietwaardigheid dan de beurzen waarmee ze te maken hebben, waardoor het onmogelijk is om de broker in te zetten als margin-kredietgever.

Lendroid is een gedecentraliseerde leningmotor om financiële diensten op de blockchain te ondersteunen. Het Lendroid-ondersteuningstoken is een cryptocurrency die wordt aangeduid met het symbool ‘LST’.

Het platform richt zich op het oplossen van de tekortkomingen van gecentraliseerde uitwisselingen door het genereren van een wereldwijde gedeelde leenpool die bestaat uit vier partijen: de kredietgever, de relayer, de margehandelaar en de wrangler..

Laten we Lendroid eens nader bekijken, en wat het doet voor de cryptomarkten!

Het niet-bewaarnemingsprotocol voor marges van Lendroid

Lendroid is een schijnbaar veilig, onafhankelijk, open protocol dat een gedecentraliseerd margehandelssysteem mogelijk maakt. Het protocol is onpartijdig, wat betekent dat het de ene soort deelnemer niet begunstigt boven de andere. Het doel van dit systeem is om een ​​volledig nieuwe financieringsmogelijkheid voor investeerders te creëren.

Wat achtergrondinformatie over Lendroid

Lendroid werd in 2017 opgericht door Vignesh Sundaresan, die ook mede-oprichter is van BitAccess. Sundaresan heeft ontwikkelingservaring met Bitcoin, Ethereum en Lendroid is opgericht om tegemoet te komen aan de behoefte aan wereldwijd krediet op de cryptomarkten.

Het platform richt zich op de margehandelsmarkt van digitale valuta. De identiteit van Lendroid is gecentreerd op de cryptomarkten en het probeert deel te nemen aan de hausse in de handel in cryptomarge. Naarmate de cryptomarkten zijn geëvolueerd, zoeken crypto-investeerders naar betere manieren om te handelen.

Lendroid-functies

 • Biedt een stabiliteitssysteem dat anti-kwetsbaar is en transparant over risico’s
 • Lendroid ondersteunt een breed scala aan uitwisselingen en is ook compatibel met tal van uitwisselingsprotocollen.
 • Potentieel om de kosten van marge-financiering te verlagen
 • Verhandelbare vergoedingenoptie en rentetarieven
 • Uitleenkosten kunnen offline worden besproken
 • Het platform biedt een nieuw financieringscosysteem
 • Supply multi-chain operaties
 • Het Lendroid-netwerk heeft 2 soorten acties: acties in de keten bevestigen de intentie / acties buiten de keten genereren intentie

Wie kan Lendroid gebruiken?

 • Kernontwikkelaars – zullen Dapps volgens het protocol ontwikkelen
 • Op ETH gebaseerde handelaren – zullen het protocol gebruiken en liquiditeit inbrengen
 • Crypto-savvy ondernemers – zullen zakelijke kansen vinden en genereren op het protocol

Dus hoe werkt Lendroid?

Op de Lendroid-marktplaats kunnen margeleningen worden gecreëerd en gebruikt met een transparante structuur die concurrerende prijzen garandeert.

Maar er kunnen enkele vragen bij u opkomen over hoe het platform werkt.

Bijvoorbeeld:

 • Wie bepaalt de voorwaarden van een lening??
 • Hoe weet een geldverstrekker dat een lener de prikkel heeft om de lening af te betalen??
 • Wat als de lener besluit de lening niet terug te betalen??

Er zijn vier hoofdrollen in het Lendroid-protocol:

 1. Relais: Biedt off-chain interfaces om te communiceren met het platform en om orderboeken en aanbiedingsboeken te beheren. De relayer maakt verbinding met het platform achter de schermen. Ze worden gecompenseerd in LST gestort door kredietverstrekkers
 2. Kredietverstrekker: Leent tokens uit en stelt de voorwaarden van de uitleen vast. De Financier is een bron van liquiditeit en hun belangen worden verdedigd door het protocol.
 3. Lener: Ontvangt krediet door onderpand en LST te storten om als premie voor Wranglers te dienen in geval van liquidatie. De mechanismen van lenen zijn min of meer hetzelfde – voorwaarden definiëren, leningscontracten opstellen, uitvoeren – met extra lagen voor het verifiëren van de lening en het bewaken van de gezondheid ervan.
 4. Wrangler: Houdt activiteiten buiten de keten bij om een ​​veiling te starten als het onderpand onder de liquidatieratio daalt. Een Wrangler kan een leningaanvraag goedkeuren, margeniveaus instellen en de leningstatus controleren.

Lendroid-technologie

De Lendroid-architectuur is gebouwd om cryptohandelaren een nieuwe manier te bieden om liquiditeit van margeleningen te vinden. De voortplanting van de margehandel van het project wordt buiten de keten afgehandeld en de transacties worden in de keten uitgevoerd.

Het Lendroid-protocol bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Protocol Smart Contracts (Ethereum-contracten)
 • Lendroid Relayer boilerplate-code (reloanr)
 • Bibliotheken aan clientzijde (lendroid-js)
 • Lendroid Wrangler-pakket (pywrangler)

Het Lendroid-ecosysteem

Lendroid wil graag de groei van dApps en tokens op het Ethereum-platform ondersteunen. Het heeft al meer dan 5.000 Telegram-leden en 9.000 Twitter-volgers. Naarmate het systeem meer bekendheid krijgt, kan het mogelijk een heel ecosysteem van tokenleningen creëren voor een multi-exchange framework dat de manier waarop handelaren financiering veiligstellen verandert.

Lendroid – The Rundown

Bij Lendroid draait alles om het creëren van een coöperatieve infrastructuur en handelsomgeving. Op een financiële markt is de manier waarop margeleningen worden verkregen een groot deel van het vergemakkelijken van niet alleen de handel, maar ook om ervoor te zorgen dat de markten over voldoende liquiditeit beschikken.

Lendroid heeft een platform gecreëerd dat iedereen in het ecosysteem van margehandel kan helpen om het meeste uit hun geld te halen en liquiditeit toe te voegen aan de markt als geheel. Hoewel het platform nog nieuw is, heeft het een aantal geweldige functies.

Lendroid-prestaties:

 1. Een succesvol tokengeneratiegebeurtenis en de introductie van de Lendroid Support Token (LST) in februari 2018 (met een maximum van 50K ETH)
 2. Een van de eerste projecten om volledig over te schakelen naar Vyper, met een volledig gecontroleerde taal voor slimme contracten.
 3. De lancering van Reloanr, mogelijk een secundaire markt voor een breed scala aan tokens, een proof-of-concept dApp op het Lendroid-protocol
 4. Lendroid is vanaf augustus 2019 op Mainnet
 5. In 2018 multifunctionele ondersteuning geïntroduceerd voor het plaatsen van tokens zonder ERC-20.

Lendroid-token

Lendroid – Voors en tegens

Lendroid heeft veel te bieden, maar zoals elk nieuw idee, zal het platform moeten werken om een ​​succes te worden. Hier zijn enkele dingen die Lendroid geweldig maken, en een paar dingen die kunnen worden verbeterd.

Voordelen

 • Potentieel om opnieuw te definiëren hoe marge-liquiditeit wordt gecreëerd in cryptomarkten
 • Gebaseerd op de Ethereum-keten en open voor verdere ontwikkeling
 • Compatibel met een breed scala aan uitwisselingen
 • Lendroid vermindert de risico’s van tegenpartijen in grote mate
 • Geeft gelijke kansen voor de leners en de geldschieters
 • Meer transparantie bij margeleningen
 • Nieuwe kredietmogelijkheden voor cryptohouders

Nadelen

 • Totaal nieuw platform – heeft mogelijk wat probleemoplossing nodig
 • Kleine bestaande gebruikersgroep

Lendroid kan een nieuwe liquiditeitsomgeving creëren

Lendroid verovert een groeiende markt met een geweldig idee. Het bedrijf heeft een solide architectuur gecreëerd die zowel cryptohouders als cryptohandelaren kan helpen om de liquiditeitspools te verdiepen waardoor geavanceerde handelsstrategieën op grotere schaal werken..

Als u meer wilt weten over Lendroid, hoeft u alleen maar klik hier om haar website te bezoeken. Als het platform in staat is om met succes leenkapitaal aan te trekken, kan het mogelijk een belangrijk onderdeel worden van de wereldwijde cryptohandelomgeving.

De cryptomarkten zijn de perfecte plek voor een platform zoals het platform dat Lendroid heeft gecreëerd, en het zou het begin kunnen zijn van een nieuw tijdperk in cryptohandel en -investeringen.!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me