DeFi Platform dYdX trækker ind imponerende DEX-markedsandelsnumre

dydx

dYdX er en ikke-depotbørs, eller DEX, der fokuserer på marginhandel, derivater og udlån i Ethereums stigende decentrale finansieringssektor.

Dens byggeplads? At demokratisere stærke økonomiske værktøjer til masserne, så brugerne hvor som helst og når som helst kan have midlerne til at foretage avancerede handler uden at være begrænset af landestandard eller status.

Ifølge trackersite DeFi Pulse er platformen i øjeblikket det 7. største projekt i DeFi. Det er slet ikke dårligt, men hvor dYdX for nylig har sat imponerende tal for nylig, er det i sin andel af det bredere DEX-marked.

dYdX-brug trender op

Tak til en ny opdateret statistikside fra Ethereum-datadashboard Dune Analytics ved vi nu, at dYdX-protokollen tegnede sig for alt fra 29 procent til 44 procent af hele DEX-aktivitets markedsandel på Ethereum i løbet af den sidste uge.

Desuden kan man se fra dYdXs nye Dune Analytics-dashboard, at platformens udsnit af DEX-markedet har været støt stigende siden december 2019, hvor dYdX tegnede sig for en markedsandel så lav som 3 procent.

Fantastisk dashboard af @DuneAnalytics & @tomhschmidt!

Højdepunkter:

– MAU er steget næsten 3 gange siden januar &# 128200;

– dYdX med næsten 40% DEX-markedsandel &# 129351; https://t.co/qDOjYJxXwo

– dYdX (@dydxprotocol) 11. marts 2020

Fra december lav til de seneste 44 procent høj er væksten på mere end 1.300 procent – en stigning, der antyder, at dYdX, der lancerede grænseordrer og et oprindeligt ETH-DAI marked sidste efterår, begynder at få tidligt trækkraft.

Per Dune Analytics har også børsens månedlige og ugentlige aktive brugere eller henholdsvis MAU’er og WAU’er været stigende.

dYdX gik fra 471 MAU’er tilbage i januar til 1.345 MAU’er i denne uge til en stigning på 185 procent. I samme tidsrum gik platformen fra 202 WAU’er til 757 WAU’er, hvilket er en stigning på 275 procent.

Dune Analytics er også i færd med at tilføje dYdX’s statistikker til webstedets DEX-trackerside, så snart vil brugerne være i stand til lettere at spore, hvordan platformen sammenlignes i de kommende måneder med andre populære DeFi-børser som Uniswap, Kyber Network, 0x og Oasis.

Ny Daily Volume Record

Sammen med at tegne sig for en betydelig del af al DEX-aktivitet i denne uge, oplevede dYdX også især sin bedste volumen dag endnu.

Det skyldes, at den 9. marts handlede mere end $ 17,75 millioner USD i DeFi-margin- og derivatplatformen via sine smarte kontrakter i løbet af dagen, en ny milepæl for projektet.

dYdX har igen brudt sin all-time high for handelsvolumen med over $ 17,75 mio handler i den forløbne dag!! pic.twitter.com/a5CLlvy4is

– dYdX (@dydxprotocol) 9. marts 2020

Coinbase-eksperimentet

Det er ikke overraskende, at dYdX for nylig er steget, i det mindste i betragtning af noget af den højt profilerede support, den har haft undervejs.

For det første tæller platformen blandt sine investorer nogle af kryptoøkosystemets største navne som Andreessen Horowitz, Dragonfly Capital og Fred Ehrsam. Alligevel er den decentrale udveksling også blevet hjulpet på mere direkte måder.

For eksempel annoncerede den amerikanske kryptobørsgigant Coinbase sidste efterår oprettelsen af ​​en “USDC Bootstrap Fund” til en værdi af 2 millioner dollars. Derfor forpligtede Coinbase sig til at levere 1 million USDC af likviditet direkte til henholdsvis dYdX og Compounds protokoller. Som den San Francisco-baserede “enhjørning” opstart forklarede på det tidspunkt:

”Gennem investeringen i USDC er vores mål over tid at støtte DeFi-hold i at gøre deres produkter sikrere og mere pålidelige og tilgængelige end eksisterende finansielle produkter. Vi ser dette som kun et første skridt til, hvordan Coinbase understøtter DeFi. I de kommende måneder deler vi vores erfaringer og fremtidige integrationer med samfundet. “

Nu forbundet med kollateral

Flash-lån, som giver brugerne mulighed for at optage et DeFi-lån og betale det tilbage inden for en enkelt transaktion, er eksploderet på scenen i år. Og nu Kollateral, et nyt flash-lån likviditetsaggregatprojekt henter likviditet fra dYdX. Det er en klar indikation af børsens voksende nytte i økosystemet.

“Kollateral håndterer aggregeret likviditet fra flere flash-lån-aktiverede puljer såsom dYdX og Aave,” lyder projektets Docs-side.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me