Nybörjarguide: Hur man bryter musiken i en gruvpool

Hur man bryter musicoin

Musicoin är ett intressant förslag i teorin, världens första blockchain designad för musikindustrin för att underlätta licensiering och konsumtion av musik. Projektet syftar till att låta musiker släppa och licensiera sin musik på ett sätt som ger dem en betalning från lyssnaren. Betalningarna betalas nästan omedelbart och kan också delas upp mellan medlemmar i bandet, producenter eller låtskrivare. Du kan se hela vitboken här för de tekniska detaljerna för hur detta fungerar.

Musicoin

Gruvdrift för den här valutan började tillbaka i mars och priset på MUSIK ($ musik), valutan steg stadigt till en topp på cirka 0,004 USD och ligger för närvarande på 0,018211 USD. Musik går för närvarande vidare Bittrex och Cryptopia.

Om du tycker att det här projektet har god potential och vill bryta det hemma på din egen dator, kommer den här nybörjarhandboken att ge dig en fullständig beskrivning av hur du gör det, från att skapa en plånbok till att gå med i en gruvpool och få började använda gruvprogramvara.

Musicoin plånbok

Det första steget för att komma igång med att bryta Musicoin är att skapa en plånbok för att hålla dina mynt. Det finns några sätt att göra detta, det enklaste sättet om du har ett konto på en börs som Bittrex är att skapa en plånbok där som du kan bryta direkt till, skapa plånboken och sedan kopiera adressen för användning senare när du konfigurerar din gruvprogramvara.

Musicoin plånbok på Bittrex

Du kan också skapa en webbaserad plånbok för att hålla dina mynt, registrera dig helt enkelt med din e-post och klicka på “begär kod” så får du en kod som du kan registrera dig för ett konto med. När du är inloggad kan du besöka din profil och hitta din plånbokadress.

Musicoin webbplånbok

Det andra alternativet är att ladda ner plånboksprogrammet till din dator, den finns i Windows-, Mac- eller Linux-format här. Om du använder den här versionen är det viktigt att du gör det säkerhetskopiera din plånbok och håll den här informationen säker någonstans – thumbdrive etc..

Eftersom Musicoin är en Ethereum-token har du också möjlighet att skapa en Ethereum-plånbok och hålla dina tokens där, det enklaste alternativet är MyEtherWallet.

Gruvprogramvara

Nu har du din adress att bryta till, du behöver gruvprogramvaran för att kunna köras på din dator. Vilken programvara du använder beror på vilken typ av grafikkort du ska använda. Jag testade gruvdrift till en pool på min GTX 1080 och fick cirka 60 Musicoins på 24 timmar. Om du behöver ta reda på vilka avkastningar du kan förvänta dig kan du använd miniräknaren här.

Här är de olika typerna av gruvprogram som du kan använda för Musicoin, ladda ner och installera den som passar ditt grafikkort.

Claymores Dual Ethereum AMD + NVIDIA GPU Miner v8.0

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

AMD Radeon Software Crimson Edition-drivrutiner släpper build 15.12

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-15-12-driver-download.html

AMD Radeon Software Crimson Edition 16.11.3-drivrutin

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-11-3-driver-download.html

MSI efterbrännare

https://www.msi.com/page/afterburner

Safir TRIXXX

http://www.sapphiretech.com/catapage_tech.asp?cataid=291&lang = eng

När du väl har gruvprogramvara på din maskin måste du skapa en .bat-fil för den, det här är vad som startade programvaran och ansluter den till din utvalda gruvpool. Att skapa en. bat-fil, öppna helt enkelt anteckningar och spara filen i samma mapp som din gruvprogramvara med ett .bat-tillägg (ändra “spara som typ” från text till alla filer). Spara filen, vi fyller i informationen i nästa avsnitt.

Spara batfil

Gruvbassänger

Det är möjligt att solo-gruva Musicoin, ta en titt på guiden som finns här om du vill göra det. För mer förutsägbara avkastningar rekommenderar jag dock att du går med i en gruvpool. Här är en lista över gruvbassänger som du kan använda för Musicoin.

När du väl har valt din gruvpool kommer det vanligtvis att finnas ett ”Help” eller “Getting Started” -avsnitt som innehåller informationen du behöver för att ange din .bat-fil. På webbplatsen Nom Nom finns den på hemsidan enligt följande för Claymore Miner:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -pool musicoin.nomnom.technology:9999 -wal. -epsw x -ethi 8 -allcoins 1 -esm 0 -allpools 1

Så, kopiera och klistra in det i din batfil, se till att ändra. till din Musicoin-adress och namnge din rigg om du vill. Så här ser min linje ut:

EthDcrMiner64.exe -pool musicoin.nomnom.technology:9999 -wal 0x344253ce2313e0f9680d19a557781baed83a578d -epsw x -allpools 1 -allcoins 1

Kör din .bat-fil så ser du din dator ansluta till poolen och börja bryta. När du hittar en delning kommer den att markeras med grönt, den kommer också att visa annan information som din hashfrekvens, fläkthastighet och temperatur på ditt kort.

För att se din statistik i realtid, ange din musicoin-adress i rutan på Nom Nom-hemsidan så visas din hashfrekvens, myntbalans, betalningar och så vidare.

Slutsats

Om du följer vår kompletta guide bör du vara igång och bryta Musicoin på nolltid. Låt oss veta i kommentarerna om du har några frågor.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me