Hur man bryter Ethereum: Komplett nybörjarguide

Hur man bryter Ethereum

Att räkna ut hur man ställer in all gruvutrustning för Ethereum kan vara en skrämmande uppgift för någon utan teknisk expertis. I takt med att marknaden expanderar vill fler och fler investera i Ethereum. Vad vissa människor kanske inte inser är att du också kan bryta Ethereum för att passivt generera en inkomst varje månad.

Hur man bryter Ethereum

Så hur blir du involverad i Ethereum Mining?

Först behöver du en dator eller ett grafikkort som kan beräkna en algoritm som den försöker lösa för att generera lite Ether. För Ethereum genereras “blocket” som dina grafikkort försöker hitta i genomsnitt var 15: e sekund. Det betyder att var 15: e sekund betalar Ethereum-nätverket till den som hittat blocket, 5 Ethereum (detta värde kan förändras över tiden).

Det bör noteras att Ethereum någon gång i framtiden kommer att byta till bevis på spel med sin Casper Fork vilket innebär att det inte längre kan brytas.

Ethereum Miner Setup

Det finns för närvarande många alternativ för Ethereum Miners beroende på vilken typ av grafikkort, mängden grafikkort du vill ha på ett moderkort och strömkrav.

Standardinstallationen består vanligtvis av:

 • 6x grafikkort (minst 3 GB, 4 GB rekommenderas)
 • Bästa Hash / prisrekommendation: Radeon RX 570 4GB
 • 6x risers
  • Rekommenderar starkt att få stigare med alla inbyggda kondensatorer – version 006C
  • Moderkort (med minst 6 PCI-kortplatser för stigare)
   • Rekommendationer: Asus Z170-A, Biostar TB250
   • CPU
    • Billigast möjligt: ​​G4400
    • Minne
     • Rekommenderas: 4 GB avgörande DDR4-2133
     • Strömförsörjning
      • Minimum: 80% av maximal kapacitet
      • Rekommenderas: 1200 W Corsair HX1200 eller någon annan 1200 W Guld- eller Platina-PSU
      • SSD eller hårddisk
       • Vilket som helst, minst 60 GB
       • Diverse
        • Ethernet-kabel (kör inte wifi), strömbrytare för moderkort, fläktar för kylning
        • Med den här inställningen hittar du i genomsnitt cirka 0,5 Eth per månad. Detta kommer att förändras beroende på Ethereums gruvsvårighet som du kan använda webbplatsen WhatToMine för att göra beräkningar av dina intäkter eller hitta andra lönsamma mynt att mina.

         Det är viktigt att överväga svårigheten att mäta om man ska fortsätta bryta Ethereum eller om man ska byta till en annan algoritm eller mynt för att bryta..

         Ethereum Mining Pool Setup

         Tyvärr, för någon som tittar på att bygga några gruvutrustningar kanske de aldrig hittar ett block solo-mining. Därför är det nödvändigt att gå med i en gruvpool. En gruvpool kombinerar alla gruvarbetares hashrate och ökar chanserna att gruppen kan hitta ett block kraftigt. Detta gör att du kan få en stadig utbetalning från poolen, även om du aldrig själv hittar ett block.

         Det finns några val för Ethereum-gruvbassänger som varierar beroende på hur deras totala hashrate, avgiftsstruktur och utbetalningsstruktur.

         NiceHash

         Det enklaste och snabbaste att engagera sig i är NiceHash. NiceHash-gruvarbetaren väljer automatiskt den bästa algoritmen att hash, oavsett om det är Ethereum eller något annat, som betalar ut i bitcoin. För att använda NiceHash, besök bara webbplatsen och ladda ner AMD- eller nVidia-installationsprogrammet beroende på vilket grafikkort du har (notera: vissa antivirusprogram plockar upp gruvprogram som skadliga filer).

         Trevlig Hash

         När programmet är installerat, kör programmet och vänta då programmet kör en snabb genomsökning för att upptäcka din hårdvara och installera programvara. När detta är klart anger du din bitcoin-adress högst upp. Detta är viktigt annars får du inte betalt. När du har matat in din bitcoin-adress klickar du på benchmark-knappen och startar genomsökningen. När detta är klart är du redo att börja bryta.

         Utbetalningar på Nicehash är minst 0,1BTC fyra gånger per dag. Det är också viktigt att notera att nicehash är cirka 20% mindre total hashrate, men bytningsfunktionen kan tillåta dig att vara mer lönsam än om du helt enkelt skulle bryta Ethereum.

         Nanopool / Ethermine (Claymore Dual Miner)

         Nanopool är den största gruvpoolen med cirka 130 000 aktiva gruvarbetare. Avgifterna är 1% och de betalar också farbror. Detta betyder att om dina gruvarbetare var nära att lösa algoritmen som skulle ha betalat ut blocket, får du en bonus för det genom nanopool.

         Nanopool

         Ett annat val för en gruvpool skulle vara Ethermine. De har cirka 75 000 aktiva gruvarbetare och har en avgift på 1% och betalar ut farbror.

         Både Nanopool och Ethermine kan köra olika program för hash för Ethereum. Jag rekommenderar att du kör Claymore Dual Miner som låter dig hash för både Ethereum, liksom en alternativ valuta. Detta beror på att Ethereum är starkt beroende av minnesanvändning medan kärnprocessorn sitter inaktiv. Under dubbelbrytning kommer minnet på ditt grafikkort att hash för Ethereum, och kärnprocessorn kommer att hash för Decred eller Siacoin som ett exempel.

         Nanopool har nu en snabb start som gör det väldigt enkelt att ladda ner och installera Claymore Dual Miner. På Nanopools förstasida klickar du på ”Snabbstart” under Ethereum-bannern. Följ bara stegen för att ladda ner och installera Claymore’s Miner samt konfigurera din konfigurationsfil med konfigurationsgeneratorn.

         Snabbstart

         När konfigurationsfilen har släppts till den extraherade filens plats klickar du bara på start.bat-filen och gruvarbetaren laddas upp.

         Claymore

         Du kan behöva se till att du har rätt virtuellt minne aktiverat (minst 16 GB). För att göra detta, sök efter system i startmenyn. Öppna systemet och klicka till vänster på ”Avancerade systeminställningar.” Gå under fliken avancerad, under prestandainställningar och avancera igen. Klicka sedan på ”Ändra” under virtuellt minne. Avmarkera kryssrutan “Hantera automatiskt personsökningsfilstorlek för alla enheter” och ange sedan en anpassad storlek på 16384 (eller vad som helst är det maximalt tillåtna värdet) i fälten Initial och Maximal storlek. Detta förhindrar att du har några fel med det virtuella minnet.

         Virtuellt minne

         Vinster & Slutsats

         Nu när din gruvarbetare är klar kan du luta dig tillbaka och titta när dina grafikkort får dig passiv inkomst varje månad i form av Ethereum. Det är viktigt att ta hänsyn till eventuella rörliga kostnader som du kan drabbas av under gruvbrytningen för att fastställa din lönsamhet. Variabla kostnader kan vara elektriska kostnader, underhållskostnader, poolavgifter, devavgifter, utbytesavgifter osv.

         När denna artikel skrivs skulle den ovannämnda gruvutrustningen kosta cirka 2 250 USD och skulle kunna producera cirka 0,5 Ethereum per månad. Det är ungefär $ 250 per månad före rörliga kostnader. Det betyder att du inom nio månader har betalat av din initiala investering. Detta förutsätter naturligtvis att priset på Ethereum förblir detsamma.

         Vinster

         Därför är Ethereum-gruvdrift en bra investering för människor att engagera sig i eftersom det minskar riskerna med handel på en volatil marknad och är ett utmärkt sätt att generera passiva inkomster varje månad. I framtida artiklar kommer vi också att ta itu med behovet av överklockning och undervoltning av dina kort för att öka effektiviteten.

         Mike Owergreen Administrator
         Sorry! The Author has not filled his profile.
         follow me