Hur man bryter Bitcoin Gold: Komplett nybörjarguide

Bitcoin Gold Mining Guide

Bitcoin Gold är en brytbar kryptovaluta som använder Proof of Work-algoritmen Equihash. Detta är samma algoritm som används av Z-Cash. Fördelen med detta är att Equihash är ASIC-resistent och därför bryts med en vanlig dator. Detta ger alla möjlighet att delta och börja bryta. Den här guiden illustrerar hur du ställer in din dator för att bryta bitcoinguld.

Bitcoin Gold Mining Guide

Innan du laddar ner de nödvändiga programmen finns det några saker du behöver för att se till att du har.

För att starta gruvdrift behöver du:

Först installerar vi en Bitcoin Gold-plånbok så att du kan få utbetalningar. Antingen ladda ner Coinomi, de officiell Bitcoin Gold plånbok, eller använd en utbytesplånbok som en på Binance. Den Bitcoin Gold-adress som du får måste matas in i programvaran senare.

Beroende på om du använder en nVidia GPU eller en AMD GPU måste annan programvara installeras.

För AMD

För AMD använder du Claymore’s Miner. Klicka på nedladdningslänk som visas och extrahera till en mapp efter eget val.

När vi väl har extraherat kan vi konfigurera gruvarbetaren genom att redigera konfigurationsfilen för att ställa in vår Bitcoin Gold-adress, samt ställa in vår gruvpool. Valet för gruvpooler i Bitcoin Gold är:

För den här guiden kommer vi att använda BTG Pool Pro. Välj servern närmast dig. För mig skulle servern vara ‘us.btgpool.pro:3857’. Det finns två ändringar som måste göras i filerna. Öppna start.bat-filen och lägg till:

ställ in GPU_FORCE_64BIT_PTR = 1

ställ in GPU_MAX_HEAP_SIZE = 100

ställ in GPU_USE_SYNC_OBJECTS = 1

ställ in GPU_MAX_ALLOC_PERCENT = 100

ställ in GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT = 100

ZecMiner64

När det är klart, spara och stäng. Öppna nu config.txt-filen och lägg till:

-zpool stratum + tcp: //eu.btgpool.pro: 3857

-zwal yourwalletaddress.workeraddress

-zpsw x

-allpools 1

För mig väljer jag den amerikanska servern som visas. Se till att även ta med portnumret. I config.txt infogar jag ‘-zpool stratum + tcp: //eu.btgpool.pro: 3857’. Lägg bara till din Zcash-plånbok i plånbokssektionen genom att lägga till ‘-zwal YOUR_WALLET_ADDRESS’. Du kan också lägga till en arbetare (varje enskild dator spåras) genom att lägga till -zwal YOUR_WALLET_ADDRESS.DIN_WORKER_ADDRESS”. Det sista tillägget är ‘-allpools 1’, detta säkerställer att gruvarbetaren kommer att börja bryta Bitcoin Gold annars kommer det inte att starta.

Dessutom kanske du vill ta bort eller ändra -pools för att se till att du inte byter tillbaka till en Zcash-pool om det finns ett fel på din huvudsakliga gruvpool. För att göra detta lägger du helt enkelt till # framför poolerna eller lägger till ytterligare Bitcoin Gold-pooler.

Innan du kör din gruvprogramvara rekommenderas att du nu ökar ditt virtuella minne för att säkerställa att gruvprogramvaran fungerar smidigt.

För att säkerställa att du har rätt virtuellt minne aktiverat, sök efter system i startmenyn. Öppna systemet och klicka till vänster på ”Avancerade systeminställningar.” Gå under den avancerade fliken, under prestandainställningar och avancera igen. Klicka sedan på ”Ändra” under virtuellt minne. Avmarkera kryssrutan som säger ”Hantera automatiskt sökfilsstorlek för alla enheter” och ange sedan en anpassad storlek på 16384 (eller vad som helst är det maximalt tillåtna värdet) i fälten Initial och Maximal storlek. Detta förhindrar att du har några fel med det virtuella minnet.

Och det är det, du är redo att bryta Bitcoin Gold. Klicka bara på Start.bat-filen så bör du bryta. Du kan också slå upp statistiken för dina gruvarbetare på poolwebbplatsen som du använder genom att mata in din offentliga adress på gruvpoolens webbsida..

För nVidia

För nVidia kommer du att använda EWBFs Cuda Miner. Ladda ner EWBF: s gruvarbetare som visas, och extrahera till en mapp efter eget val.

När vi har extraherat kan vi konfigurera gruvarbetaren genom att redigera start.bat-filen för att ställa in vår Bitcoin Gold-adress, samt ställa in vår gruvpool. Valet för gruvpooler i Bitcoin Gold är:

För den här guiden använder vi BTG Pool Pro.

För EWBF: s gruvprogramvara konfigurerar vi start.bat-filen. Högerklicka bara för att redigera i anteckningar. När vi väl öppnat kan vi ställa in serveradressen och din Bitcoin Gold-adress. För den här guiden använder vi servern ”us.btgpool.pro:3857”, men väljer servern närmast dig enligt de som anges på webbplatsen. Infoga den här strängen i din start.bat-fil:

gruvarbetare – server eu.btgpool.pro –port 3857 – användare GLHraJJfsNknm5wGCqSJ7V6cGDnA6gAV8y.worker –pass x –pec

Din Start.bat-fil ska nu konfigureras som min som visas nedan.

Innan du kör din gruvprogramvara rekommenderas att du nu ökar ditt virtuella minne för att säkerställa att gruvprogramvaran fungerar smidigt.

För att säkerställa att du har rätt virtuellt minne aktiverat, sök efter system i startmenyn. Öppna systemet och klicka till vänster på ”Avancerade systeminställningar.” Gå under fliken avancerad, under prestandainställningar och avancera igen. Klicka sedan på ”Ändra” under virtuellt minne. Avmarkera kryssrutan som säger ”Hantera automatiskt sökfilsstorlek för alla enheter” och ange sedan en anpassad storlek på 16384 (eller vad som helst är det maximalt tillåtna värdet) i fälten Initial och Maximal storlek. Detta förhindrar att du har några fel med det virtuella minnet.

Gruvdrift Bitcoin Gold

Och det är det, du är redo att bryta för Bitcoin Gold. Klicka bara på Start.bat-filen så bör du bryta. Du kan också slå upp statistiken för dina gruvarbetare på poolwebbplatsen som du använder genom att mata in din offentliga adress på gruvpoolens webbsida..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me