Bitcoins grundlæggende ting er stærkere end nogensinde, når halveringen ankommer

Bitcoin

Halvering af Bitcoin-blokbelønning er næsten her.

Begivenheden sker om cirka 4 timer fra nu, hvilket betyder, at BTC’s inflation sænkes i halve fra ~ 3,6% til ~ 1,8% – inflation lavere end for de fleste fiat-valutaer og angiveligt lavere end for guld.

Data viser, at da halveringen er blevet aktiveret, er Bitcoin grundlæggende sundere end nogensinde, hvilket ifølge en analytiker er “langsigtet bullish for BTC”.

Bitcoin’s Booming On-Chain-målinger

Ifølge analyse af Rafael Schultze-Kraft – medstifter af kryptoanalyse og datafirma Glassnode – “Bitcoins grundlæggende forhold er stærkere end nogensinde.”

Ved at sammenligne vigtige on-chain-målinger fra tidspunktet for den sidste blokbelønning, der halveredes den 9. juli 2016, med den i dag, fandt han en række tendenser, der antyder markedsvækst. Nogle af disse er som følger:

  • Det samlede antal BTC-adresser er steget med 234%.
  • Bitcoins daglige antal aktive adresser, som mange siger er en af ​​de bedste målinger til at bestemme brugen af ​​blockchain, er steget med 59%.
  • På samme måde er antallet af daglige transaktioner steget 44%, hvilket afspejler væksten i aktive adresser.
  • Hash-hastigheden for Bitcoin-netværket – den mængde beregningskraft, der bruges til at behandle blokke – er op 6,837%. Dette signalerer stærk støtte fra cryptocurrency minearbejdere om netværkets langsigtede fremtid.
  • Mængden af ​​værdi, der sendes på Bitcoin hver dag, er steget fra 270 millioner dollars til 2,1 milliarder dollars.
  • Antallet af adresser med mere end en Bitcoin er steget med 64%.

1 / #Bitcoin grundlæggende er stærkere end nogensinde.

Når halveringen nærmer sig, lad os zoome ud og se på, hvordan fundamentale kæder har udviklet sig historisk, og hvordan de sammenlignes med den sidste halvering.

TL; DR – Grundlæggende netværk er overbevisende; langsigtet bullish $ BTC

TRÅD &# 128071; pic.twitter.com/7ck4TK3iHa

– Rafael Schultze-Kraft (@ n3ocortex) 10. maj 2020

Disse data førte Rafael Schultze-Kraft til følgende konklusion:

Ja, Bitcoin forbliver et volatilt aktiv, og kortvarig prishandling er stadig udsat for store fald. Men ved at zoome ud fortsætter Bitcoins grundlæggende med at male et stærkt og utvetydigt hausse billede. Investorer med en langsigtet horisont og lav tidspræference ved dette.

Denne påstand kommer kort efter, at Glassnode blev frigivet en omfattende forskningsrapport, der afslører det i henhold til deres analyse, Bitcoin klarer sig bedre, når blockchain vokser:

”Historisk stærke fundamentale kæder falder sammen med god Bitcoin-ydeevne og omvendt,” skrev virksomheden i rapporten og henviste til deres backtest af nøjagtigheden af ​​en ny samlet metric kaldet Glassnode On-Chain BTC Index.

En stærk makro baggrund

Hertil kommer, at Bitcoin uden tvivl har en stærk makroøkonomisk baggrund, der ikke eksisterede under tidligere halvinger eller tidligere år i kryptokurrencyens historie, har analytikere hævdet.

Som tidligere rapporteret af Blockonomi forklarede Galaxy Digital CEO og tidligere partner hos Goldman Sachs Mike Novogratz, at med “centralbanker og skatteagenter”, der skubber deres balancer til hidtil usete niveauer for at reagere på COVID-19-lockdowns, skal aktiver med ejendomme, der er i fredelige omgivelser, være begynder at aflede fra lagre.

Novogratz hævdede, at Bitcoin og guld har en “meget anstændig chance” for at samle “meget højere, end vi har haft før” – det betyder priser på over $ 20.000 for BTC og over $ 1.900 for en ounce af ædle metaller.

Makrobaggrunden er så overbevisende for Bitcoin, at vi i sidste uge så Paul Tudor Jones – verdens syvende bedst betalte hedgefondsforvalter nogensinde til en værdi af over 5 milliarder dollars – vise sin støtte til kryptokurrency.

I en note med titlen “Den store monetære inflation” forklarede Jones, at han synes, at Bitcoin ligner meget som guld gjorde i 1970’erne..

Hvad der skete med guld dengang, for de uvidende, er ædle metaller samlet hundreder af procent inden for få år på grund af en tilstrømning af inflationen (15% om året på et tidspunkt) og en afskaffelse af guldstandarden.

Jones tilføjede, mens han subjektivt ser Bitcoin som den værste butik af værdi blandt fiat-, guld- og finansielle aktiver, ser han kryptovalutaen som den “hurtigste hest i løbet.”

Han fordoblede denne stemning i et mandag morgeninterview med CNBC og sagde, at han har 1-2% af sine personlige aktiver, hvilket vil sige hans $ 5 mia., Investeret i Bitcoin sammen med de få procent af BTC-allokering i sin fond.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me