Bitcoins Bull Case vokser, når Hash Rate stiger til Fresh High

Bitcoin Mining Miljø

De sidste par uger har utvivlsomt været svage for kryptovalutamarkedet; prisen på BTC er kollapset fra $ 10.500 højt til en pris så lav som $ 8.400, der blev oprettet netop i denne weekend, mens hash-hastigheden af ​​Bitcoin er stagneret, tilsyneladende på grund af koronavirusudbruddet i Kina, hvilket resulterede i nedlukningen af ​​nogle minedrift.

Men efter den korte lull er der tegn på, at den grundlæggende og tekniske bull case for den førende kryptokurrency vokser igen.

Bitcoin er nu sikrere end nogensinde før

Ifølge de seneste data fra Blockchain.com har kryptomarkedskrisen, der udspiller sig de sidste to uger, ikke gjort meget for at bekymre minearbejdere.

Eksempel: hash-hastigheden for Bitcoin-netværket – som er et mål for mængden af ​​computerkraft, der sikrer blockchain – har nået et nyt rekordhøjt niveau på 136 ekshash pr. Sekund. Denne måling er næsten tre gange højere, end den var for et år siden,

Kommenterer betydningen af ​​dette, skrev kryptopris-app Blockfolio:

Da Wall Street oplever den værste uge siden finanskrisen i 2008, har Bitcoins hashrate lige nået et nyt rekordhøjt niveau. 136.264.908 tera hashes per sekund.

Da Wall Street oplever den værste uge siden finanskrisen i 2008, har Bitcoins hashrate netop nået et nyt rekordhøjt niveau.

136.264.908 tera hashes per sekund. pic.twitter.com/gnXlN4Dyy3

– Blockfolio (@blockfolio) 2. marts 2020

Selvom det er svært at analysere, hvorfor denne stigning opstod, stemmer det med to begivenheder:

  1. Kinas fabrikker, pr. S&P 500’s Global Market Intelligence-team, begynder langsomt at genåbne, hvilket sandsynligvis betyder, at Bitcoin-gårde med kraftig lukning af kinesiske myndigheder også begynder at genåbne.
  2. Layer1, et San Francisco-baseret firma, der er en del af porteføljens kryptokonglomerat Digital Currency Group, lancerede sidste måned sin minedrift i Texas og påstås at aktivere flere containere, der hver har en kapacitet på 2,5 megawatt. Layer1 har til hensigt at kontrollere 30% af al Bitcoins hashrate gennem Texas-webstedet og andre, de har kontrol over ved udgangen af ​​2021.

Den tilsyneladende genoptagelse af den uendelige Bitcoin-hash-stigningstrend kommer forud for den hurtigt nærmer sig blokbelønning, der halveres i maj 2020, hvor mængden af ​​BTC, der udstedes pr. Blok, bliver halveret.

Analytikere siger, at dette fald i Bitcoin-inflationen, som vil bringe inflationen lavere end ~ 2% af fiat-penge rundt om i verden, vil give kryptokurrencybrændstoffet til at stige til nye all-time højder over $ 20.000 i de kommende år.

Opbygning af teknisk styrke

Ud over den positive grundlæggende styrke er tekniske analytikere begyndt at hævde, at BTC’s diagrammer viser, at kryptovalutaen i øjeblikket snoede sig for at gå i gang med sin næste etape højere.

LightCrypto, en pseudonym analytiker, forklarede i en tråd, der blev offentliggjort fredag, at han mener, at der er en god chance for, at BTC er i bund fra en teknisk analyse og et grafisk synspunkt.

Han støttede denne optimisme og citerede Bitcoins relativt stærke præstation, da de globale markeder har underpræsteret:

Guld er nede mest siden 2013, muligvis solgt til at dække marginopkald – dette er et yderligere tegn på et følelsesmæssigt og kapitulerende makromiljø. I alt dette har Bitcoin holdt og tabt mindre på dagen end guld.

Han tilføjede, at med antallet af korte positioner, der bygges, og der findes stærk støtte på $ 8.500, er vi åbne for “muligheden for et overraskende stort træk opad”, hvilket henviser til potentialet for en kort positionsklemme. Skulle dette finde sted, skal Bitcoin hurtigt bevæge sig over $ 9.000.

Su Zhu, en kryptocentreret hedgefondschef, der kaldte Bitcoins januarinddrivelse uger i forvejen, sagde også, at han ser tegn på, at Ethereum går ind i en “købszone”, hvilket betyder en potentiel bund:

DAI / USDC på højdepunkterne for året nu, et godt barometer for risikoaversion. DAI handler over peg, når der er store likvidationer på ETH / DAI, efterspørgsel efter DAI. Det vil resultere i, at SF går lavere på MKR og repræsenterer en udblæsning af gearede længder.

DAI / USDC på højdepunkterne for året nu, et godt barometer for risikoaversion

kan signalere nu er et anstændigt genindgangsniveau på $ ETH/ DAI og ETH / USD par pic.twitter.com/dEYSjzW6Pc

– Su Zhu (@zhusu) 1. marts 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me