Bitcoin Hodling krydser $ 500 millioner pr. Dag som halveringsindfald

Bitcoin

Bitcoin (BTC) ejere øger angiveligt deres langsigtede BTC hodling med blokbelønning halvering begivenhed kun få korte uger væk.

Crypto-udvekslinger ser store udstrømninger, da kryptotilhængere forventer, at halveringen starter en ny bullish cyklus for den bedst rangerede kryptokurrency efter markedsværdi.

Bitcoin-minigiganter søger også at øge deres operationelle effektivitet med forbedret chipset-hardware, der leverer mere hashkraft pr. Watt elektricitet. Nogle eksperter forudsiger dog, at de reducerede blokbelønningstilskud vil have en negativ indvirkning på bundlinjen for mindre operatører, der tvinger dem til at forlade markedet.

Bitcoin Hodling Moons som Halving Nears

Ifølge data fra kryptoovervågningsplatform Glassnode tilføjer Bitcoin-ejere med langvarige positioner over 75.000 BTC (ca. $ 530 millioner) til deres beholdninger om dagen.

Denne tendens repræsenterer en højeste tid for daglig BTC hodling, der signalerer en stigende investor appetit for den bedst rangerede kryptokurrency, især med den kommende halveringsbegivenhed..

#Bitcoin HODLers nettopositionsændring er vokset dagligt siden slutningen af ​​marts og rammer nu årlige højder.

Langsigtede investorer øger deres positioner – og de akkumulerer mere $ BTC hver dag.https://t.co/nPqBsr1QTd pic.twitter.com/KRCkEQ3NaD

– glassnode (@glassnode) 22. april 2020

Denne særlige metric – Hodler nettoposition – har været kendt for at indikere retningen for langsigtede investorer i løbet af bullish og bearish cyklus.

På markeder for tyr, når Bitcoin-prisen fortsætter på en markant opadgående bane, har metricen vist massiv udbetaling, mens der på bjørnemarkeder har været et kapløb om at ‘købe dip’ i forventning om endnu en fremtidig positiv prisudvikling.

Hodler-nettopositionen, der indikerer massiv BTC-akkumulering, er den seneste indikation på, at Bitcoin-ejere vælger at holde kryptoen i forventning om betydelige gevinster efter halveringen i maj 2020. Bitcoins to andre halvings har været en forløber for, at BTC-prisen nåede et nyt rekordhøjt niveau.

Crypto-udvekslinger ser også massive udbetalinger, da BTC-indehavere ser ud til at ville have deres Bitcoin-stash i deres tegnebøger. Efter halveringen falder forsyningsinflationen med 3,72% til 1,79%, hvilket får den daglige forsyning af Bitcoin til at reducere med halvdelen fra 1.800 BTC til 900 BTC.

Med sådan storskala hodling vil forsyningschokket skabt af reduktionen i bloktilskud gøre udbuddet langt bedre end efterspørgslen og derved udløse en betydelig prisstigning på Bitcoin.

Bitcoin er i øjeblikket ved at montere endnu et angreb ved at holde sig over prismærket på $ 7.000. Tidligere forsøg har set, at den toprangerede krypto blev afvist mellem $ 7.100 og $ 7.500 modstandszoner.

Den nuværende BTC-priskamp ser ud til at være opfølgning på begivenhederne i “Black Thursday” (12. marts 2020), da Bitcoin faldt til $ 3.800 – en dag præget af paniksalg på de bredere finansielle markeder også.

Halvering kan få minearbejdere til at forlade markedet

Med halveringen, der skal ske i maj, erhverver minegiganter som Bitmain og MicroBT mere sofistikeret hardware for at tage højde for den leveringsmangel, der følger efter begivenheden. Disse opgraderinger har angiveligt større effektivitet med hensyn til reduceret energibehov og hurtigere beregningskapacitet.

Mens minearbejder som Bitmain har råd til at opskalere deres hardware, kan mindre minedrift blive tvunget til at forlade markedet, når blokbelønningen falder fra 12,5 BTC til 6,25 BTC. Det reducerede netværksproduktion på grund af inflationsfaldet kan medføre, at disse mindre minearbejdere ikke kan bryde.

I mellemtiden ser de nuværende tendenser i netværksfundamentet, at Bitcoin-hash-hastigheden genopretter fra sin sene marts nedgang. På det tidspunkt faldt Bitcoin-hashprocenten med mere end 45%, da nogle minearbejdere forlod blockchain efter flashnedbruddet i den foregående fjorten dage..

Dette fald i hash-hastighed førte til den næststørste nedadgående vanskelighedsjustering for Bitcoin, da minedriftsvanskeligheden faldt omkring 16%.

Imidlertid har den nuværende Bitcoin-hashrate næsten slettet faldet, især efter tilstrømningen af ​​noder fra Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV) -kæderne. Både BCH og BSV så deres halvings ske mere end en måned før BTC’er, hvilket tvang nogle minearbejdere til at flytte deres hashkraft til Bitcoin Chain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me