Matematikmodel, der forudsiger Bitcoin, vil ramme $ 100.000, betragtes som “latterligt” af analytiker

Bitcoin

Få i Bitcoin-branchen har ikke hørt om PlanB. Den pseudonyme Bitcoin-analytiker – der hævder at arbejde for en europæisk institution, der forvalter en balance på flere milliarder dollars – er steget til krypto-berømmelse.

Hvorfor?

Nå, han er skaberen af ​​en økonometrisk model, der forudsiger, at Bitcoin vil stige til en dagsværdi. Modellen er kendt som stock-to-flow-modellen, og fastslår, at Bitcoins knaphed – tilsyneladende bedst repræsenteret af forholdet mellem dets overjordiske forsyning (lager) og årlig inflation (flow) – er korreleret med aktivets markedsværdi.

Bitcoin-aktie til at flyde

Faktisk fandt PlanB, at Bitcoins værdi pr. Hans logaritmiske regression eksponentielt stiger, jo mere knappe BTC bliver, idet blokbelønningen halveres i maj forventes at skubbe en møntpris til $ 55.000 til $ 100.000.

Selvom PlanB for det meste er blevet fejret for sit arbejde, begynder nogle at skubbe tilbage og hævder, at modellen kan betragtes som unøjagtig.

Analytikere afviser Bitcoin Stock-to-Flow-model

Kernen i afhandlingen af ​​stock-to-flow-modellen er, at inflationsraten for Bitcoin, flowet, er kendt, men ikke medtaget i markedspriserne på forhånd, det vil sige, at de fleste markedsdeltagere ikke satser på halveringen faldende blokbelønninger, indtil det sker.

Dette er ifølge Hugo Nguyen, en kryptoforfatter og en bosiddende i 2019 hos Bitcoin-udviklingsfirmaet Chaincode Labs, forkert.

Svar på et indlæg fra Coinmetrics ‘Nic Carter angående Bitcoins inflation, Nguyen skrev at “enhver, der bruger den latterlige S2F-prismodel og anser flow for at være effektivt ikke-nul, er bare fjollet,” fremhæver hans tro på, at halvings vil være “antiklimatisk og i stigende grad en historisk relikvie.”

“Således betragter jeg Bitcoins monetære inflation til 0%.”

Ja!! Endelig sagde nogen det. Enhver, der bruger den latterlige S2F-prismodel og betragter flow som effektivt ikke-nul, er bare fjollet.

Med andre ord, hvis du tror på den model, skal prisen være uendelig _now_. https://t.co/dXD4ou0u1y

– Hugo Nguyen (@hugohanoi) 9. april 2020

Hvad han siger, er fordi halvings kan kortlægges på forhånd, den reelle inflationsrate for Bitcoin som en form for penge er faktisk nul, hvilket betyder, at stock-to-flow-modellen gøres irrelevant, da den reelle flow er nul.

Skepsis omkring halveringen er blevet gentaget af Peter Brandt, en langvarig handelshandler.

I en tweet offentliggjort den 17. marts, analytikeren bemærkede at Bitcoin-halveringen er “groft overvurderet”, hvilket forklarer, at faldet i BTC-inflationen er ubetydeligt, når man overvejer aktivets daglige handelsvolumen.

Faktisk sagde han, at 50% faldet i inflation forårsaget af halveringen er “chump change” i den store ordning på kryptomarkedet, og det er derfor usandsynligt, at det har en konkret indvirkning..

Halvering af Bitcoin = #Gratis_over_rated

Den daglige handelsvolumen for BTC = den virkelige levering af BTC

Den daglige reduktion af minedrift $ BTC’er (NY forsyning) svarer til ca. 2/100 af 1% af REAL forsyning

Reduktion af NY forsyning b / c af halvering som% af REAL forsyning = chumpændring

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 17. marts 2020

Modellen fungerer, andre hævder

Selvom der er nogle nayayers, synes flertallet at være enig med PlanB og hævder, at modellen fungerer.

Eksempel: hver af PlanB’s tweets bliver effektivt viral inden for kryptorummet og samler tusinder af likes og hundreder af kommentarer og retweets, når investorer skynder sig at

Der er desuden matematiske beviser, der tyder på, at modellen fungerer for Bitcoin, og ikke kun er et tilfældigt tilfælde, at Bitcoins knaphed kan afspejle dets markedsværdi.

Rapporter, der deles af en Twitter-bruger, der går efter “Fortyndingsbevis”, viste, at modellen ved hjælp af flere statistiske analysemetoder er integreret med prisen på Bitcoin, snarere end at den sporer BTC ved rent tilfældigt.

Som en analytiker bekræftet i rapporterne:

”Alle afviser ikke hypotesen om, at stock-to-flow er en vigtig ikke-falsk forudsigelse for værdien af ​​Bitcoin. […] Vi kan se, at aktie til flow har en betydelig indflydelse på prisen på lang sigt. ”

Bitcoin distribueret lovmodel

Det er vigtigt, at rapporten konkluderede, at modellen har en langsigtet indvirkning, hvilket betyder, at BItcoin ikke vil stige til $ 100.000 umiddelbart efter halveringen finder sted i næste måned.

I stedet, hvis modellen fortsætter med at gælde for Bitcoin, vil den se et langsigtet rally og skulle nå $ 100.000 i slutningen af ​​2021 eller begyndelsen af ​​2022, tror på PlanB’s arbejde..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me