Bitcoin Volatilitet styrter 50%: Foreslå en eksplosiv bevægelse kommer

Bitcoin-pris

Den 12. marts gik Bitcoin-volatilitet gennem taget. Inden for et døgn faldt prisen på den førende kryptokurrency mildt sagt ned fra en klippe, og tankede fra $ 7.700, hvor den var startet den 12. til et lavt niveau på $ 3.700, hvilket udslettede milliarder dollars af krypto-rigdom.

Dette var en af ​​kryptomarkedets værste dage nogensinde, forstærket af gearingens handelspositioner på $ 1 mia. + Likvideret på platforme som BitMEX, hvilket resulterede i, at mange handlende kapitulerede og efterlod Bitcoin til grønnere græsgange.

Men data viser, at markedet efter midten af ​​marts volatilitetsstigning er faldet dramatisk. Som det viser sig, betyder det sandsynligvis, at et andet eksplosivt træk sandsynligvis er i horisonten.

Bitcoin Volatilitet styrter

Ifølge data delt af kryptoanalysesiden Skew.com er den implicitte volatilitet i Bitcoin-prisen – afledt af handel med BTC-optionerivater – kollapset med ca. 50% i de sidste 30 dage fra 142% til 76%. Webstedet beskrev tendensen som “envejstrafik på trods af, at halveringen nærmer sig.”

Implicit volatilitet i løbet af den sidste måned har været envejs trafik på trods af at halveringen nærmer sig pic.twitter.com/wLaC5NolIZ

– skæv (@skewdotcom) 18. april 2020

Selvom 76% underforstået volatilitet stadig er ret høj for et aktiv på flere milliarder dollars – er den implicitte volatilitet i S&P 500 er i øjeblikket omkring 30% (selvom den normalt udvikler sig til ~ 10%) – det faktum, at volatiliteten er faldet hidtil så hurtigt, antydede, at et stærkt træk kommer.

Bollinger Bands, som er en teknisk indikator, der hovedsageligt viser, hvor ustabilt et aktiv er, er begyndt at stramme til niveauer set før eksplosive bevægelser.

Diagrammet nedenfor illustrerer dette punkt, som viser bredden på Bollinger Bands på Bitcoins en-dags-diagram nærmer sig et punkt, der historisk forud for stærke stigninger i volatilitet.

Desuden er det en almindelig opfattelse, at når volatiliteten er lav på markeder i længere perioder, følger stærke træk. Bitcoin, der har udskrevet fem uger med bullish prishandling i træk uden fejl, sætter sig således op for at se et massivt træk.

Men på hvilken måde?

Analytikere læner sig om Bitcoin’s kortsigtede fremtid

Interessant nok er konsensus, at endnu et skridt lavere vil vise sig for Bitcoin-markedet.

En hedgefondsforvalter ved navn Mark Dow – den samme investor, der kortsluttede toppen på $ 20.000 i december 2017 og dækkede 12 måneder senere i bunden af ​​$ 3.000 – delte for nylig, at han mener, at kryptokurrency er på “kanten af ​​en klippe” og tilføjer:

“Jeg har sagt … at Bitcoin på diagrammet står over for massiv overheadmodstand. Baseret på dette diagram er denne rn en lærebogsmulighed at kortslutte, ”sagde han, mens han pegede på nedenstående billede.

Bitcoin BTC

Denne bearish påstand er bakket op af teknisk analyse.

Avi Felman – en erhvervsdrivende og analytiker hos krypto-aktivfonden BlockTower – observerede to tegn på, at en bearish tilbageførsel efter rallyet fra $ 3.700 til $ 7.400 sandsynligvis:

  • Tom Demark Sequential udskrev netop et “9” -lys på det tredages diagram for BTC. Tidligere “9” stearinlys på dette diagram markerede bunden i midten af ​​marts og bunden i december 2019, men frontløb på toppen af ​​$ 10.500 set tidligere på året.
  • Bitcoin har undladt at bryde sit tredages 50 og 200 enkle glidende gennemsnit.

For ikke at nævne, mange er begyndt at antyde, at de 30% afkast, som aktiemarkedet har set, siden bunden er lærebogens selvtilfredshed.

Financial Times ‘Robin Wigglesworth delte nedenstående analyse fra den franske bankkoncern BNP Paribas, hvilket antyder, at trods VIX (den implicitte volatilitet i S&P 500) falder dramatisk ned fra højderne, det betyder usandsynligt, at bunden for aktier er inde.

Han sagde, at “aktier har tendens til at falde ned med en forsinkelse i forhold til den store Vix-spids, som eksemplificeret i 2008,” hvilket viser, at der var en trukket nedadgående tendens efter den indledende panik på markederne..

Aktier har tendens til at falde ud med et forsinket forhold til den store Vix-spids, som eksemplificeret i 2008. pic.twitter.com/hHKLBBbdB3

– Robin Wigglesworth (@RobinWigg) 18. april 2020

Bitcoin, fordi det har en løbende positiv sammenhæng med S&P 500 som fundet af Federal Reserve’s Kansas City-afdeling, står til at blive skadet af endnu et ben lavere på aktiemarkedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me