Bitcoin styrter til $ 9.500 gnister frygt for større bearish tilbageførsel

Red Crash Price Crypto

Det ser ud til, at bjørne ikke vil lade tyre have deres tid i rampelyset. Efter at have samlet sig så højt som $ 10.300 onsdag morgen begyndte prisen på Bitcoin at falde.

Efter en klar afvisning af $ 10.300 – et prisniveau, som analytikere sagde ville markere afgørende modstand – kryptokurrency tankede under $ 10.000, derefter $ 9.700, derefter $ 9.500, faldende så lavt som $ 9.250 på nogle børser.

Dette betød, at når det værste af onsdagens fald var kryptokurrency nede 10,2% fra den daglige højde, en brutal visning for tyre, der håbede, at kryptokurrency var klar til at fortsætte forbi lokale højder.

Ikke overraskende fangede dette træk handlende over hele marken med bukserne nede. Eksempel: data fra kryptoderivater tracker Skew.com viste, at under dette træk blev mindst 120 millioner dollars værd af lange positioner likvideret på BitMEX alene.

Mens kryptokurrency siden har stabiliseret sig over $ 9.500 og lykkedes at lukke onsdagens lys over denne pris, er nogle analytikere bange for, at dette skridt markerede et klart brud på markedsstrukturen, hvilket tyder på en tilbagevenden til en bjørnetendens.

Analytikere begynder at frygte stejlere kortvarig tilbagetrækning

Den fremtrædende kryptokurrencyhandler Hsaka bemærkede, at han ikke tror, ​​at Bitcoin vil holde et afgørende niveau “meget længere”, hvilket henleder opmærksomheden på nedenstående diagram, som viser, at kryptokurrency er ved at bryde under $ 9.350.

Et stærkt træk under $ 9.350 kunne åbne kryptovalutaen for en dybere retracement, indebærer Hsakas diagram. Som hans diagram viser, har $ 9.350 været afgørende for tyrer i tyretrends og afgørende for bjørne i bjørnetendenser, hvor niveauet har fungeret som både støtte og modstand ved flere lejligheder i løbet af det sidste år.

$ BTC 3D

Jeg tror ikke, at dette 9350-niveau holder meget længere. pic.twitter.com/P0YLaxKmlk

– Hsaka (@HsakaTrades) 20. februar 2020

Betydningen af, at Bitcoin ejer $ 9.300, er blevet gentaget af en anden fremtrædende forhandler, Josh Rager fra Blockroots.

I en meddelelse, der blev offentliggjort til hans Telegram-kanal, skrev analytikeren:

Vi sidder ved en daglig support på $ 9550s – men har brug for at holde eller $ 9300s igen …. med en anden gentest kan det føre til $ 8600 til $ 8700. Niveau for niveau er nøglen.

Med hensyn til om ikke Bitcoin vil fortsætte lavere i de kommende dage for at bryde under $ 9.350, er analytikere delte, selvom der er nogle nøjagtige stemmer, der kræver en yderligere retracement.

Smart Contracter, en analytiker, der kaldte Bitcoins $ 3.125 bund i 2018 måneder i forvejen og næsten ned til dollaren, for nylig indsendt en analyse hvor han bemærkede, at LTC sandsynligvis vil spore yderligere 15% herfra. Dette er relevant, da altcoin har ført BTC og resten af ​​kryptomarkedet ved flere lejligheder i løbet af det sidste år.

Bitcoins langsigtede tendens, der stadig er positiv

På trods af det foruroligende fald og potentialet for, at kryptovalutaen kan tracke yderligere, er mange overbeviste om, at Bitcoin stadig bevæger sig ind i en langsigtet tyrefase.

Cryptocurrency analytics provider Santiment bemærkede onsdag (selv efter faldet) antyder en af ​​deres førende indikatorer, der sporer prisen på BTC over sin netværksværdi til transaktionsgrad (NVT), at kryptovalutaen gennemgår en “vending i [langvarig] tyr territorium.”

Inden du får panik, skal du sælge videre i dag $ BTC falde tilbage under $ 9.600, husk at en af @santimentfeed‘s førende indikatorer for vores Pro-abonnenter fortsætter med at bekræfte #Bitcoin‘s langsigtede tilbageførsel til bullish territorium. Få adgang til vores NVT-model nu! https://t.co/53wvtfLeuO pic.twitter.com/CIR5VE5XcR

– Santiment (@santimentfeed) 20. februar 2020

Følelsen af, at BTC er på randen af ​​et nyt fuldt udbygget tyremarked, er bakket op af en række andre indikatorer.

For eksempel blev et gyldent kors netop udskrevet på Bitcoin-kortet på en dag. For de uvidende krydsede 50-dages glidende gennemsnit og 200-dages glidende gennemsnit i starten af ​​ugen søndag eller mandag (afhængigt af hvilket diagram du konsulterer), hvor den tidligere krydser den sidstnævnte. Analytikere på traditionelle markeder ser dette som et tegn på, at der er dannet en afgørende stigende tendens.

Ja, data, som denne forfatter kompilerede viser, at det gyldne kors i 2012 førte til en stigning i prisen på Bitcoin på 20.578 procent, og at et gyldent kors i 2015 førte til 6.739 procent rally, der tog BTC til bare genert af $ 20.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me