Bitcoin grænser forbi $ 10.000: Analytiker forventer mere opadgående

Bitcoin-pris

På trods af den nylige volatilitet, der bragte Bitcoin så lavt som $ 9.700 for bare timer siden, så denne weekend prisen på den førende kryptokurrency over $ 10.000 for første gang i måneder.

Denne præstation var ikke let; priserne sad fast under det centrale psykologiske prispunkt i flere dage i træk. Men til sidst, lørdag aften, pressede tyre igennem og bragte Bitcoin så højt som $ 10.200.

På trods af tyretendensen siden aftagelsen som førnævnte er analytikere fortsat overbeviste om, at kryptokurrency har mere opadgående i butikken med henvisning til tekniske faktorer og en tilsyneladende stærk grundlæggende tendens for Bitcoin.

Bitcoins $ 10.000 Breakout bekræfter Bull Trend, siger analytikere

I kølvandet på udbruddet forbi $ 10.000, Willy Woo – partner i kryptokurrency hedgefond Adaptive Capital – delt hans tanker om den nylige prishandling og skrev følgende:

Denne breakout er den rigtige aftale. Grundlæggende investeringsaktivitet understøtter denne $ 10k breakout.

Denne breakout er den rigtige aftale. Grundlæggende investeringsaktivitet understøtter denne $ 10k breakout. pic.twitter.com/IDWmhXX2Mj

– Willy Woo (@woonomic) 9. februar 2020

Han fremsatte denne kommentar under henvisning til diagrammet set ovenfor, hvor Woo viser investorhastighedsdata i forhold til priser. Den fremtrædende on-chain analytiker tilføjede, at de underliggende tendenser er “mega bullish”, hvilket tyder på, at Bitcoins rally til $ 10.000 bare er starten på noget endnu større.

Faktisk bemærkede cryptocurrency-forhandler i et nyhedsbrev for nylig Filb Filb henledte opmærksomheden på $ 9.550-niveauet for Bitcoin ved at sende nedenstående diagram, som viser, at dette prispunkt altid har været et bøjningspunkt for markedet.

Mere specifikt, da priserne passerede over $ 9.550, fik det førende kryptoaktiv endnu mere styrke, og da priserne ikke kunne bryde dette niveau, blev rallies hurtigt til bearish tilbageførsler.

Da Bitcoin lukkede det ugentlige lys over $ 9.550 lige søndag, kunne prisen blive ryddet for en stigning mod $ 11.500 “hurtigt”, hvilket ville repræsentere et over 15% rally fra det nuværende prisniveau på $ 9.900.

Dette opkald til $ 11.500 er blevet gentaget af Dave the Wave – den erhvervsdrivende, der i midten af ​​2019 kaldte, at Bitcoin ville komme omkring $ 6.400. Denne pseudonyme kommentator bemærkede for nylig, at BTC handler i en “mini-mini-parabel”, der skal sætte priser til $ 11.500 ved udgangen af ​​måneden.

På den grundlæggende side af tingene er der nye faktorer, der hjælper med at skabe efterspørgsel efter Bitcoin. Fundstrats medstifter Thomas Lee identificerede for nylig to af disse ting og skrev i nedenstående tweet medvind, der kunne øge BTC:

  • Blokbelønningsreduktionen, også kendt som “halvering” eller “halvering.” Denne begivenhed vil reducere Bitcoins inflation med 50%, hvilket skulle betyde, at en stabil eller øget efterspørgsel kombineret med den langsommere produktion af nye BTC vil hjælpe med at tvinge priserne højere over tid. Denne begivenhed er planlagt til at finde sted i begyndelsen af ​​maj.
  • Væksten i kryptoselskaber, der bringer fiat ind på markedet, kan hjælpe med at skubbe Bitcoin højere. Disse virksomheder inkluderer Fidelity Investments, Bakkt og andre, der hovedsageligt arbejder med institutionelle aktører.

Jep

Godt tegn på det #bitcoin stiger med 40% i de første måneder af 2020

– bagvind bygning inklusive ‘halvering’ og også vækst af fiat til crypto on-ramper# uhyggelig https://t.co/KSCxL3w4mZ

– Thomas Lee (@fundstrat) 9. februar 2020

Nogle analytikere signalerer forsigtighed

Selvom der er alle disse faktorer, der tyder på, at opadgående er nært forestående, signaliserer nogle forsigtighed, især efter den stærke over 50% kørsel, Bitcoin har set de sidste 50 dage.

Ifølge en nylig analyse delt af økonom og kryptoanalytiker Alex Krüger, har Bitcoin udskrivning en finansieringssats på over 0,12% (svarer til en skør 131%, når den annulleres) historisk set været en forløber for relativt store fald. Mere specifikt, hver gang den førnævnte finansieringssats blev set, faldt Bitcoin i gennemsnit 7% i de efterfølgende fem dage.

En sats på 0,12% blev set sidst i sidste uge, hvilket betyder, at et fald kunne opretholdes i de kommende dage.

For ikke at nævne påpegede Thomas Thorntown fra Hedge Fund Telemetry for nylig, at Demark Sequential Countdown-indikatoren, der kaldte Bitcoins $ 6.400 bund, udskriver et potentielt salgslys, hvilket betyder, at investorer skal være forsigtige.

#BITCOIN opdatering. Anbefaler at sælge længe i dag og gå neutral. Måske lidt tidligt med afventende DeMark sekventiel nedtælling 13. Op 52% ​​fra købsanbefaling i december, da der var DeMark køber Countdown 13’s cc @DTAPCAP @RaoulGMI @MarkYusko @APompliano pic.twitter.com/m0D9wpjOSm

– Thomas Thornton (@TommyThornton) 7. februar 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me